Αναθεώρηση οθόνης AOC Q27P3QW! – ShiftDelete.Net


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Ο καλεσμένος μας σήμερα είναι η AOC, ένας από τους κατασκευαστές οθονών με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Τουρκία και στον κόσμο. Μοιραζόμαστε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την AOC Q27P3QW, τη νέα οθόνη 27 ιντσών που έχει αναπτύξει η εταιρεία και με την οποία μπορούν να εργάζονται άνετα τόσο οι εργαζόμενοι στο γραφείο όσο και στο σπίτι, στο άρθρο της κριτικής μας.

Αναθεώρηση οθόνης AOC Q27P3QW!

Σχεδιασμός και εργονομία

Το AOC Q27P3QW έχει πολύ κομψό σχεδιασμό όταν το βλέπει κανείς από έξω. Τα λεπτά πλαίσια οθόνης έχουν σχεδιαστική ακεραιότητα με την επιτραπέζια βάση με αισθητικές γραμμές για το σπίτι. Ανάλογα με τη χρήση σας, μπορείτε όχι μόνο να μετακινήσετε την οθόνη πάνω ή κάτω, αλλά και στη θέση περιστροφής.

Επιπλέον, οι έξοδοι USB τόσο στην κάτω όσο και στην αριστερή πλευρά της οθόνης σάς επιτρέπουν να συνδέετε όλες τις τεχνολογικές συσκευές σας, από το τηλέφωνο μέχρι την κάμερα, μέσω καλωδίου ή bluetooth dongle για μεταφορά δεδομένων και φόρτιση.

Όλα τα γραφεία στο σπίτι χρειάζονται: Αναθεώρηση οθόνης AOC 24V5CW!

Όλα τα γραφεία στο σπίτι χρειάζονται: Αναθεώρηση οθόνης AOC 24V5CW!

Μπορείτε να βρείτε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την οθόνη AOC 24V5CW με λύσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο οικιακό σας γραφείο στο άρθρο μας ανασκόπησης.

Ποιότητα πίνακα και εικόνας

Ένα άλλο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό αυτής της οθόνης είναι ο πίνακας που χρησιμοποιεί και η ποιότητα εικόνας που διαθέτει. Το AOC Q27P3QW χρησιμοποιεί πίνακα IPS 27 ιντσών QHD, δηλαδή 2K (ανάλυση 2560 x 1440) με χρόνο απόκρισης 4 ms και ρυθμό ανανέωσης 75 Hz.

Έτσι συναντάμε μια απόλυτη συσκευή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στη δουλειά, στον ελεύθερο χρόνο σας και στην προσωπική σας ζωή. Να σημειωθεί ότι τραβάει αμέσως την προσοχή πολλών επαγγελματιών, κυρίως λόγω της υψηλής φωτεινότητας και χρωματικής ακρίβειας που προσφέρει.

Συνδεσιμότητα

Η AOC Q27P3QW καταφέρνει να αφήσει πίσω πολλούς από τους ανταγωνιστές της με τις πλούσιες επιλογές συνδεσιμότητας. Υπάρχουν πολλές πρίζες USB τόσο στο κάτω όσο και στο πλάι της συσκευής. Με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αναζήτηση των θυρών σύνδεσης στο πίσω μέρος της θήκης του υπολογιστή σας.

Επιπλέον, μπορείτε να μεταφέρετε ήχο και βίντεο υψηλής ποιότητας από το σύστημά σας σε αυτήν την οθόνη χωρίς απώλεια ποιότητας ή καθυστέρηση εισόδου μέσω δύο HDMI και ενός DisplayPort, που βρίσκονται στο κάτω μέρος, ακριβώς μπροστά από το άνοιγμα του καλωδίου στη βάση. Επιπλέον, μπορείτε να συνδέσετε πολλές συσκευές ταυτόχρονα και να κάνετε εναλλαγή μεταξύ τους.

Webcam με μικρόφωνο, ηχείο και Windows Hello

Το πρώτο χαρακτηριστικό αυτής της οθόνης είναι η ενσωματωμένη κάμερα web. Με αυτόν τον τρόπο, έχετε μια κάμερα web και ένα μικρόφωνο που σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε κλήσεις συνδιάσκεψης υψηλής ποιότητας συνδέοντας απλώς την οθόνη σας σε έναν υπολογιστή χωρίς εξωτερικές συσκευές.

Χάρη στην υποστήριξη Windows Hello της ενσωματωμένης κάμερας, μπορείτε επίσης να συνδεθείτε με αναγνώριση προσώπου όταν ο υπολογιστής σας βρίσκεται στην οθόνη κλειδώματος. Επομένως, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα, καθώς είναι μια πολύ πιο ασφαλής μέθοδος σε σύγκριση με έναν κωδικό πρόσβασης.

Ταυτόχρονα, πρέπει να σημειωθεί ότι δεν χρειάζεται να φοράτε ακουστικά ή να αγοράζετε ηχεία. Επειδή ηχεία 2x5W τοποθετούνται εσωτερικά σε αυτή τη συσκευή. Μετά την αγορά, μπορείτε να το συνδέσετε αμέσως και να συμμετάσχετε στις συναντήσεις.

Υγεία των ματιών και κατανάλωση ενέργειας

Το AOC Q27P3QW χρησιμοποιεί τεχνολογία AOC Flicker-Free, μια τεχνολογία πάνελ οπίσθιου φωτισμού που εφαρμόζεται DC (άμεσο ρεύμα) που μειώνει τα επίπεδα φωτός που τρεμοπαίζουν. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να εργαστείτε και να χαλαρώσετε αποτελεσματικά, ελαχιστοποιώντας την κούραση και την καταπόνηση των ματιών.

Ας μιλήσουμε επίσης για την τεχνολογία AOC Low Blue Light. Χάρη σε αυτή τη λειτουργία, το μπλε φως μικρού μήκους κύματος δεν είναι επιβλαβές για τα μάτια σας. Επειδή η οθόνη μπλοκάρει το επιβλαβές μπλε φως χωρίς να αλλάξει το χρώμα της εικόνας.

Τελική απόφαση

Πρόσφατα είχαμε την ευκαιρία να εξετάσουμε την αδερφή 24 ιντσών αυτής της οθόνης και την έκδοση χωρίς κάμερα web 24 ιντσών. Μείναμε πολύ ικανοποιημένοι με τη χρήση αυτών των τριών προϊόντων. Γιατί παρόλο που ξεπεράσαμε τα όριά του, συνέχισε να δείχνει όλα τα ταλέντα που μας υποσχέθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Μπορείτε να αγοράσετε τις οθόνες αυτής της σειράς, ειδικά την AOC Q27P3QW, με το κεφάλι σας ήσυχο για να παρακολουθήσετε ταινίες στη δουλειά, το παιχνίδι και την ιδιωτική σας ζωή ή να τις χρησιμοποιήσετε στις διάφορες δραστηριότητές σας. Σας προσφέρει όλες τις δυνατότητες όχι μόνο σε χαρτί αλλά και σε πραγματικά σενάρια χρήσης.

Μπορείτε να συνδέσετε τον υπολογιστή και την κονσόλα σας ταυτόχρονα και μπορείτε να συνδέσετε το ποντίκι, το πληκτρολόγιο και το χειριστήριο στην οθόνη ενώ φορτίζετε το τηλέφωνό σας. Μπορείτε να μπείτε στη σύσκεψη όποτε θέλετε και να παρακολουθήσετε τηλεοπτικές σειρές σε υψηλή ποιότητα εικόνας όποτε θέλετε. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια οθόνη για πολλές εργασίες καθώς και για επαγγελματικό επίπεδο.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply