Ανακοινώθηκε η τιμή της οθόνης Asus ROG Swift 49 ιντσών!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Asuνέα κυρτή οθόνη παιχνιδιών 49 ιντσών Asus ROG Swift PG49WDCD OLEDΑνακοινώθηκε η τιμή. Εδώ είναι η τιμή και τα χαρακτηριστικά του Asus ROG Swift PG49WDCD OLED, της κόρης του ματιού των παικτών μεγάλης οθόνης.

Χαρακτηριστικά μεγάλης οθόνης ROG Swift PG49WDCD

Asus Παρουσιάστηκε από το Asus ROG Swift PG49WDCD OLED τον Μάιο, συναντήσαμε την τιμή σήμερα. Η Asus, η οποία δεν αποκάλυψε την τιμή την ημέρα της προσφοράς, αποκάλυψε τώρα την τιμή της γιγαντιαίας οθόνης αναπαραγωγής οθόνης. Ωστόσο, είναι χρήσιμο να δούμε πρώτα τα χαρακτηριστικά της συσκευής.

asus-rog-swift-pg49wdcd-features-and-price-2

Όπως υποδηλώνει ο αριθμός μοντέλου, το ROG Swift PG49WDCD OLED έχει οθόνη 49 ιντσών. Σε αυτήν την οθόνη 5120×1440 οθόνη που εμφανίζει εικόνες σε ανάλυση, 144 Hz ρυθμός ανανέωσης και 0,03 ms Υπόσχεται τον χρόνο αντίδρασης στους παίκτες.

Παρουσιάστηκε η έκδοση ASUS Vivobook S 15 OLED BAPE!  Χαρακτηριστικά και τιμή

Παρουσιάστηκε η έκδοση ASUS Vivobook S 15 OLED BAPE! Χαρακτηριστικά και τιμή

Παρουσιάζεται το ASUS Vivobook S 15 OLED BAPE Edition. Ο νέος υπολογιστής της εταιρείας εκτιμάται από τους λάτρεις της μόδας και της τεχνολογίας.

32:9 από την αναλογία διαστάσεων ROG Swift PG49WDCDΈχει καμπυλότητα 1800R. Για μια ομαλή εμπειρία παιχνιδιού AMD FreeSync Premium Pro υποστήριξη, η οθόνη προσφέρει χρωματική γκάμα DCI-P3 99%. Η οθόνη της συσκευής αναπαραγωγής, η οποία διαθέτει θύρες DisplayPort 1.4, HDMI 2.1 και USB 3.2 Gen 1 Type-A, είναι επίσης 90W Διαθέτει επίσης θύρα USB Type-C με τροφοδοσία.

Η Asus ανακοίνωσε την περίεργη τιμή!

Με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, η οθόνη αναπαραγωγής παρουσιάστηκε τον περασμένο Μάιο Asus ROG Swift PG49WDCD OLEDΗ τιμή παρέμεινε θέμα περιέργειας. Η Asus ανακοίνωσε σήμερα την τιμή της νέας της οθόνης gaming 49 ιντσών $1499 δήλωσε ότι. Το ROG Swift OLED, το οποίο θα εισέλθει στη χώρα μας με τιμή περίπου 41 χιλιάδες TL σύμφωνα με την τρέχουσα ισοτιμία, θα φτάσει σε τιμή περίπου 50 χιλιάδες TL συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

Αν και αυτή η τιμή από την Asus φαίνεται λίγο υψηλή, βλέπουμε άλλες οθόνες αναπαραγωγής 49 ιντσών να πωλούνται και σε αυτές τις τιμές. Για να δούμε πόσο θα πουληθεί αυτή η τεράστια οθόνη της Asus στη χώρα μας;


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply