Ανακοινώθηκε ο επεξεργαστής της σειράς iPhone 15!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Θα υπάρξει μια νέα εκδήλωση της Apple τον επόμενο Σεπτέμβριο. Υπάρχουν διαρροές ότι θα είναι 12 ή 13 Σεπτεμβρίου ως ημερομηνία. Ωστόσο, στη νέα έκδοση tvOS 17 που κυκλοφόρησε χθες, εμφανίστηκαν κάποιες πληροφορίες για τη νέα σειρά iPhone 15 και τους επεξεργαστές που θα χρησιμοποιηθούν. Τότε τι γίνεται με τον επεξεργαστή της σειράς iPhone 15;

Οι επεξεργαστές της σειράς iPhone 15 θα είναι A16 και A17

Η σειρά iPhone 14, τα τελευταία μοντέλα τηλεφώνων που πωλούνται αυτή τη στιγμή από την Apple, χρησιμοποιεί επίσης τους ίδιους επεξεργαστές που χρησιμοποίησε η Apple στα περσινά μοντέλα Pro, δηλαδή τα μοντέλα iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max. Τα iPhone 14 και iPhone 14 Plus διαθέτουν επεξεργαστή A15. Το iPhone 14 Pro και το iPhone 14 Pro διαθέτουν επεξεργαστές A16.

Επεξεργαστής Apple iPhone 15

Όπως αποδείχθηκε, η Apple δεν θα σπάσει αυτή την παράδοση και θα τη μεταφέρει στη νέα σειρά iPhone 15. Η τελευταία ανάρτηση από το Apple Hub ανέφερε ότι υπάρχουν ορισμένοι κωδικοί για τη σειρά iPhone 15, που θα παρουσιαστεί τον επόμενο μήνα στη νέα έκδοση του tvOS 17. Εδώ, τα iPhone 15 και iPhone 15 Plus λέγεται ότι έχουν το τσιπ A16. Τα μοντέλα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max θα χρησιμοποιούν τον επεξεργαστή A17.

Η Beta 3 κυκλοφόρησε για iOS 17 και iPadOS 17!  Εδώ είναι τι νέο υπάρχει

Η Beta 3 κυκλοφόρησε για iOS 17 και iPadOS 17! Εδώ είναι τι νέο υπάρχει

Η Apple συνεχίζει να εργάζεται για το νέο της λογισμικό. Τέλος, κυκλοφόρησαν οι δημόσιες εκδόσεις iOS 17 και iPadOS 17 Beta 3. Ιδού οι καινοτομίες…

Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες άλλες διαρροές που έχουν ήδη εμφανιστεί. Για παράδειγμα, η σειρά iPhone 15 θα κυκλοφορήσει τώρα με τη θύρα Type-C που έχουμε δει σε MacBook και πολλά τηλέφωνα Android. Υπάρχουν επίσης κάποιες αλλαγές στην πλευρά της οθόνης. Λέγεται τώρα ότι οι νέες συσκευές Pro θα έχουν πολύ πιο λεπτά πλαίσια.

Μια άλλη σημαντική διαρροή είναι ότι θα υπάρξει αλλαγή ονόματος. Όλοι οι χρήστες της Apple θεώρησαν ότι ήταν περίεργο να μεταβούν στο Max μετά το Plus, αλλά μετά το συνήθισαν. Αργότερα, το όνομα Plus επέστρεψε χάρη στο iPhone 14 Plus. Τώρα κυκλοφορούν φήμες ότι ο Μαξ θα απομακρυνθεί. Αυτό θα αντικατασταθεί από το όνομα Ultra που είδαμε στο Apple Watch.

Με άλλα λόγια, μια νέα συσκευή που ονομάζεται iPhone 15 Ultra μας περιμένει. Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, δεν θα διαφέρει από το iPhone 15 Pro Max. Αντίθετα, η ονοματολογία Pro Max αφαιρείται και η θέση της αφήνεται στην Ultra. Ας πούμε ότι αυτή η πληροφορία δεν είναι ακόμη οριστική.

Η εκδήλωση πλησιάζει. Εάν θέλετε να είστε ενημερωμένοι με νέες πληροφορίες και διαρροές σχετικά με την Apple, μείνετε συντονισμένοι.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply