Αποσπάσματα αγάπης – Ρομαντικά αποσπάσματα αγάπης – Μηνύματα αγάπης 2023


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Love Words - Romantic Love Words - Love Messages 2023…


Η αγάπη είναι ένα από τα πιο πολύτιμα πράγματα στη γη. Πάνω από όλα, είναι πιο πολύτιμο να κάνεις κάποιον να νιώσει την αγάπη σου και να μπορείς να τη νιώσει. Η αγάπη συχνά δεν μπορεί να αποδειχθεί αμέσως και πρέπει να υποστηρίζεται με λόγια. Αν θέλετε να πείτε ρομαντικά και αγαπησιάρικα λόγια στο άτομο που έχετε απέναντί ​​σας, εδώ είναι οι επιλογές σας.

ΛΟΓΙΑ ΑΓΑΠΗΣ – ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΑΓΑΠΗΣ

1. Όσο λες σ’αγαπώ, ακόμα κι αν είναι στην καρδιά σου. Φτάνει να κουδουνίσουν τα αυτιά μου…

2. Αγάπα όσο μπορείς, η ζωή είναι μικρή…

3. Η αγάπη είναι ένα κομμάτι φωτιάς. Πρώτα φωτίστε την ψυχή σας και μετά ζεστάνετε το σώμα σας. Σίγουρα όμως θα κάψει και θα κάψει το είναι σου.

4. Γιατί κάθε μόριο μου είναι ερωτευμένο με κάθε μόριο σου.

5. Αγάπησα την καρδιά σου καλή μου, ακόμα δεν έχω λόγια.

6. Φοβάμαι ότι θα δουν αυτό που βλέπω σε σένα. -Οζντεμίρ Ασαφ

7. Αν πεις “όχι, δεν μου αρέσεις, ξέχασα” όταν δεν είναι εκεί και μπερδεύεσαι όταν τον βλέπεις. Εισαι ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ.

8. Ο άνθρωπος δεν βρίσκει αυτό που βρίσκει όμορφο. Βρίσκει την αγαπημένη του όμορφη.

9. Όταν μια γυναίκα λέει ότι δεν πιστεύει στην αγάπη, εννοεί πραγματικά μόνο ένα πράγμα: έλα, κάνε με να πιστέψω στην αγάπη.

10. Ποτέ δεν θυσίασα κανένα γράμμα σε μια πρόταση χωρίς εσένα.

Love Words - Romantic Love Words - Love Messages 2023…ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΕΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗ…

Δεν είσαι αυτό που βλέπω με τα μάτια μου, είσαι αυτό για το οποίο είμαι τυφλός στην καρδιά μου. Δεν πρόκειται να το φτιάξω, είσαι δικός μου για πάντα.

Ακόμα νύχτα, ακόμα λυπημένος κι ακόμα εσύ μέσα μου… Και ακόμα, ξέρεις; Όταν είσαι μέσα μου, ακόμα και η λύπη είναι όμορφη.

Το αγόρι που θαυμάζω γιατί κοιτάζει από τόσο μακριά. Έλα στη ζωή μου, στη ζωή μου, ας είναι η ζωή σου. Μεβλάνα

Η αγάπη σου απαλύνει και τον πόνο μου. Είστε σαν ένα φίλτρο που εφαρμόζεται σε όλα τα κελιά ενός κάστρου που έχει εγκαταλειφθεί στην καταστροφή.

Είσαι η φιλοσοφία μου για την οποία αποδίδω εκατομμύρια νοήματα σε μια λέξη. Όταν δεν είσαι εκεί, μένω ασήμαντος, γίνομαι άχρηστος.

Μπορώ να κάνω τα πάντα μαζί σου, είσαι ο τυχερός μου τρόπος. Θα περπατήσω στα αστέρια μαζί σου, απλά ζήτησε και η ζωή μου θα είναι δική σου.

Πριν από σένα έλειπα… Σαν τσάι χωρίς ζάχαρη… Μετά ήρθες, ζάχαρη στο τσάι μου, φάρμακο στην καρδιά μου, καλώς ήρθες. Χαίρομαι που ήρθες, μείνε μαζί μου για πάντα αγάπη μου…

Αν ήσουν οι λέξεις που θα έβγαιναν από το στόμα μου, δεν θα μιλούσα, αν ήσουν τα δάκρυα που θα κυλούσαν από τα μάτια μου, δεν θα έκλαιγα, σε έχω φυλακίσει στην καρδιά μου, δεν θα σε αφήνω να πας οπουδήποτε…

Μερικές φορές είσαι ο ήλιος της πιο σκοτεινής νύχτας μου, μερικές φορές είσαι η ευτυχία που θα δώσει κουράγιο στη ζωή για να ζήσει, μερικές φορές είσαι και πάντα ο μόνος λόγος για την αγάπη μου.

Έπεσες στην καρδιά μου σαν πεύκο που πέφτει στη γη την άνοιξη, μούσκεψες τα όνειρά μου σαν τη βροχή σαράντα απογευμάτων, από εκείνη τη μέρα άνθισες πάντα στην καρδιά μου, αγαπημένη μου.

Θα στείλω τη ζωή μου στην πόρτα σου, την καρδιά μου στα χέρια σου, την ψυχή μου στο σώμα σου, τον ύπνο μου στο κρεβάτι σου, τα φιλιά μου στα χείλη σου! Και ορκίζομαι ότι θα σε αγαπώ μέχρι να πεθάνω!

Σε αγάπησα χωρίς καν να αναπνεύσω στα ομιχλώδη πρωινά, στα πέταλα των λουλουδιών που κρατούσαν την παγωνιά, μπροστά σε ένα απόσπασμα. Σε αγάπησα τόσο πολύ που σε αγάπησα τόσο για να πεθάνω.

Έγραψα το όνομά σου στον ουρανό για να γεννιέσαι κάθε πρωί, έγραψα την καρδιά σου στη δική μου να καίγεται μαζί μου όταν πληγωθείς, φώναξα το όνομά σου αγαπητέ μου για να πεθάνεις να πεθάνω κι εγώ.

Χθες το βράδυ σας περιμέναμε με τον σταρ βοσκό δίπλα στο κύμα μέχρι το πρωί. Τα ίχνη των ματιών σου μένουν στα γαλανά νερά της θάλασσας. Ξημέρωσε και έμεινα μόνος στην ακρογιαλιά, μουσκεμένος.

Η αγάπη είναι ένα όνειρο. Μερικοί άνθρωποι πραγματικά ζουν μόνο στα όνειρά τους. Μερικοί άνθρωποι βλέπουν με τα μάτια και την καρδιά τους όσο είναι ζωντανοί. Αυτό είναι το όνειρο που ξέρεις, το θαύμα που βιώνεις όταν ζεις. Η αγάπη είναι ονειροπόληση…

Η αγάπη σε μυρίζει. Είναι η δίαιτα κάθε αναπνοής που απορροφώ τη μυρωδιά σου και μετά σου δίνω τον εαυτό μου. Σημαίνει να μην μπορώ να κουράζομαι να σε μυρίζω και να εύχομαι να σταματήσει ο χρόνος.

Είτε γνωριστήκαμε τη λάθος στιγμή, είτε ήμασταν δύο άνθρωποι που δεν έπρεπε ποτέ να συναντηθούμε. Δεν ξέρω τι ήμασταν. Δεν θα έλεγα εραστές, δεν θα έλεγα εραστές, ήμασταν απλώς συμπτώσεις, δεν μπορούσαμε να πάμε παρακάτω…

Σταματήστε και ακούστε! Κάθε βήμα που ακούς μπορεί να είναι δικό μου. Το δάχτυλό μου μένει σε κάθε κουδούνι που χτυπάει. Μην κλείνεις τις κουρτίνες, ίσως ήμουν εγώ που θα σε χαιρετήσω από την ταράτσα του κτιρίου απέναντι.

Η επιθυμία μου για σένα είναι η αγάπη μου, η αγάπη μου για σένα είναι σαν ένα λουλούδι κράνμπερι που επιστρέφει στην άνοιξη του. Η εμφάνισή σου είναι ένα ελιξίριο που επεκτείνει τη ζωή μου… Κι εγώ, καλή μου, νιώθω μαζί σου συναισθήματα που δεν έχω νιώσει ποτέ σε κανέναν άλλον.

Ενώ εσύ κι εγώ ήμασταν δύο σταφύλια ερωτευμένοι με ένα τσαμπί, γίναμε κρασί από άλλα μπουκάλια, ερειπωμένα σε άλλες ζωές. Ενώ εσύ κι εγώ ήμασταν δύο ερωτευμένα ψάρια στην ίδια θάλασσα, κολυμπούσαμε σε διαφορετικά νερά και προσάρακαμε σε διαφορετικές ακτές.

Πήγα για ύπνο νομίζοντας ότι θα το ξεχάσω, αλλά ξύπνησα ξανά μαζί σου. Προφανώς σε αγάπησα ακόμα και όταν κοιμόμουν.

Αυτό είναι το αγγείο της καρδιάς, αγαπητέ. Μια προσευχή για τη γλώσσα, ένα αφέψημα για τσάι, μια ευλογία για την καρδιά. Ας έρθουν όσοι είναι πιστοί στην αγάπη.

Αν ήταν να έχουμε μια συνάντηση γεμάτη ευχές, ό,τι πεις, θα το πω με τη φωνή σου. Ξέρεις, το πρόσωπό σου είναι πάντα στο μυαλό μου, μου λείπει η φωνή σου.

Αγκάλιασέ με! Δώσε μου μια αγκαλιά που κάνει κάθε μέρα που περιμένω, κάθε στιγμή που είμαι σπασμένη, να αξίζει τον κόπο. Δώσε μου μια τέτοια αγκαλιά που θα γιατρέψει όλα μου τα σπασμένα κομμάτια. Πράγματι, αγκάλιασέ με με τέτοιο τρόπο ώστε όσοι λένε σ’αγαπώ να ντρέπονται για την αγάπη τους.

Αγάπα με σαν να διασχίζεις το δρόμο. Κοιτάξτε με, μετά κοίτα με, μετά ξανά.

Το γεγονός ότι όλοι στον κόσμο έχουν διαφορετικά δακτυλικά αποτυπώματα είναι απόδειξη ότι κανείς δεν μπορεί να σε αγγίξει όπως εγώ.

Η αληθινή αγάπη, όπως και ο τζόγος, κάνει τους ανθρώπους χαρούμενους ακόμα και στη φαντασία τους. Αλλά ας είναι η αγάπη για αυτούς που μπορούν να την αποκτήσουν.

Ποια είναι η αλήθεια σου; Ποιος ωφελείται από την αγάπη, ποιος ωφελείται από την επανένωση; Ποιος υποφέρει για σένα ή ποιος πεθαίνει για σένα;

Αν φύγεις, η φωνή σου θα εξαφανιστεί, η μυρωδιά σου θα εξαφανιστεί, το πρόσωπό σου θα εξαφανιστεί. Το φεγγάρι περιπλανιέται, το δέρμα μου τρέμει και η νύχτα μου τελειώνει.

Ω αγαπητέ! Ήρθα να πεθάνω μαζί σου. Αν είσαι φωτιά, ήρθα να κάψω, αν είσαι βροχή, ήρθα να βραχώ, αν κρυώσεις, ήρθα να παγώσω. Μεβλάνα

Μακάρι να μπορούσα να σου εξηγήσω. Η απουσία σου είναι άλλο όνομα για την κόλαση. Κρυώνω, μην κλείνεις τα μάτια. Αχμέτ Αρίφ

Έλα στην πόλη μου, αγάπη μου. Βγείτε αύριο. Αφήστε τα όλα πίσω, πείτε ότι κάποιος σας περιμένει και έλα. Αφήστε αυτή την πόλη να είναι σημαντική με τα βήματά σας. Ας πάψει αυτή η πόλη να είναι το μίσος μου. Έλα, άσε με να αναπνεύσω. Ελα. Ο Ναζίμ περπάτησε

Αγαπητέ μου, το ξέρεις; Όταν λέω αγαπητέ μου, νιώθω πάντα την καρδιά μου να τρέχει προς το μέρος σου. Αχμέτ ΑρίφBirthday Sayings - Τα πιο δημιουργικά, αστεία και διασκεδαστικά μηνύματα για τα γενέθλια!  Μηνύματα γενεθλίων για τον εραστή 2022...

Birthday Sayings – Τα πιο δημιουργικά, αστεία και διασκεδαστικά μηνύματα για τα γενέθλια! Μηνύματα γενεθλίων για τον εραστή 2022…

Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply