Διέρρευσαν οι επεξεργαστές «MSI» 14ης γενιάς της Intel!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Η Intel αργότερα φέτος 14η γενιά προετοιμασία για την κυκλοφορία των επιτραπέζιων επεξεργαστών. Ωστόσο, κάτι άρχισε να πηγαίνει στραβά. “MSI” αποκάλυψε κατά λάθος όλες τις λεπτομέρειες. Η Intel βρίσκεται στο κανάλι της MSI στο YouTube Raptor Lake-S Refresh Εντοπίστηκε εκπαιδευτικό βίντεο με σημαντικές λεπτομέρειες για τους επεξεργαστές 14ης γενιάς, με την κωδική ονομασία να μην έχει ανακοινωθεί ακόμη.

Πώς θα είναι οι επεξεργαστές Intel 14ης γενιάς;

Η MSI λέει ότι οι επεξεργαστές 14ης γενιάς της Intel είναι κατά μέσο όρο 13ης γενιάς. τρία τοις εκατό λέει ότι θα είναι πιο γρήγορο. Αυτός ο αριθμός μπορεί να μην ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των περισσότερων ανθρώπων, αλλά ο φόρτος εργασίας πολλαπλών νημάτων του Intel Core i7 17 τοις εκατό Είναι επίσης υπό τις ειδήσεις ότι θα υπάρξει σημαντική αύξηση.

Η MSI αφαίρεσε το βίντεο αμέσως μετά τη δημοσίευσή του, αλλά ήταν πολύ αργά. Οι πληροφορίες είναι ήδη αποθηκευμένες. Ενώ η MSI επανήλθε από αυτό το ελάττωμα, διέρρευσε τους επεξεργαστές 14ης γενιάς της Intel. μέσω βίντεο Core i5-14600K και Core i9-14900K Ο αριθμός των πυρήνων παραμένει ίδιος με τους αντίστοιχους της 13ης γενιάς. Ωστόσο, ο Core του i7-14700K Ο αριθμός των πυρήνων θα αυξηθεί.

Core i7-14700K, αντί για οκτώ πυρήνες απόδοσης και οκτώ πυρήνες απόδοσης, θα περιέχει δώδεκα πυρήνες απόδοσης, καθιστώντας εύκολη την εκτέλεση ορισμένων φόρτων εργασίας πολλαπλών νημάτων. 17 τοις εκατό θα προσφέρει βελτίωση. Ενώ δεν αναμένονται άλλοι επεξεργαστές, ο Core i7-14700K φαίνεται να μαγεύει τους χρήστες. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι εκπληκτικές εξελίξεις μπορούν να συμβούν και με άλλους επεξεργαστές.

Η ενημέρωση που ζηλεύουν οι ακριβές κάρτες γραφικών Intel!

Η ενημέρωση που ζηλεύουν οι ακριβές κάρτες γραφικών Intel!

Ως μέρος μιας νέας ενημέρωσης, η Intel έχει υπερχρονίσει την αρχική κάρτα γραφικών Arc A380. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες.

Η MSI σημείωσε επίσης ότι δεν υπάρχουν αρχιτεκτονικές αλλαγές στα τσιπ 14ης γενιάς της Intel, δηλαδή τα ίδια τσιπ Intel 7ης γενιάς με τα τρέχοντα τσιπ 13ης γενιάς. (10 nm) Αποκάλυψε επίσης ότι βασίστηκε στη διαδικασία. Αυτό σημαίνει ότι αυτές οι CPU είναι διαθέσιμες από την MSI, όπως είδαμε από τις πρόσφατες ενημερώσεις BIOS της εταιρείας. Z690 και Z790 Σημαίνει ότι λειτουργεί και στις μητρικές σας.

Σύμφωνα με το βίντεο της MSI, οι επεξεργαστές 14ης γενιάς είναι επίσης υψηλότεροι DDR5 συχνότητες και Βελτιώσεις κρυφής μνήμης L3θα το έχω φέρει. Intel τον επόμενο μήνα Καινοτομία 2023 Λέγεται ότι στην εκδήλωση θα ανακοινώσει τους επεξεργαστές της 14ης γενιάς. Οι παίκτες PC αναρωτιούνται ποιο είναι το αποτέλεσμα της σύγκρισης των επεξεργαστών 14ης γενιάς με τους τελευταίους επεξεργαστές X3D της AMD.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτά τα νέα; Μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply