Είναι αληθινό το δώρο Trendyol για την Ημέρα Δημοκρατίας της 29ης Οκτωβρίου;


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Είναι αληθινό το δώρο Trendyol για την Ημέρα Δημοκρατίας της 29ης Οκτωβρίου;


Υποστηρίχθηκε ότι ο Trendyol έδωσε δώρα με αφορμή την Ημέρα της Δημοκρατίας στις 29 Οκτωβρίου. Αυτή η δήλωση διαδόθηκε μέσω μηνυμάτων που κυκλοφόρησαν στο WhatsApp και παρόμοιες πλατφόρμες. Προκάλεσε σύγχυση όταν αναρτήθηκε από διάφορους λογαριασμούς στα social media. Ωστόσο, ο λογαριασμός υποστήριξης Trendyol δημοσίευσε μια δήλωση σχετικά με αυτό το ζήτημα και εξήγησε την πραγματική κατάσταση.

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΔΩΡΟ TRENDYOL ΓΙΑ ΤΗΝ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;

Η ομάδα υποστήριξης του Trendyol έδωσε την ακόλουθη απάντηση στην ερώτηση που έθεσε ένας χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στο X (Twitter): «Γεια, ο σύνδεσμος που παρείχατε δεν ανήκει στην εταιρεία μας. Έχουμε ενημερώσει τις αρμόδιες ομάδες μας για τη διενέργεια των απαραίτητων ερευνών. Σας παρακαλούμε να μην βασιστείτε στους συνδέσμους και τις οδηγίες που παρέχονται προς αυτήν την κατεύθυνση και σας ευχαριστούμε για τα σχόλιά σας.”

Επίσης για αυτό το λόγο “Δώρο Trendyol για την Ημέρα της Δημοκρατίας” Ή “Δώρο για την εκατονταετηρίδα του Trendyol” Φράσεις σαν αυτές δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα.

Είναι αληθινό το δώρο Trendyol για την Ημέρα Δημοκρατίας της 29ης Οκτωβρίου;Συνεδριάζει σήμερα το υπουργικό συμβούλιο, πότε, τι ώρα;  Θέματα της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου στις 31 Οκτωβρίου 2023!

Συνεδριάζει σήμερα το υπουργικό συμβούλιο, πότε, τι ώρα; Θέματα της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου στις 31 Οκτωβρίου 2023!

Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply