Εμπειρία 3D χωρίς γυαλιά: Παρουσιάστηκε το Lenovo Thinkvision 27 3D!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Το παλαιότερο και μεγαλύτερο στον κόσμο μια από τις βιομηχανικές εκθέσεις από την IFA Με την έναρξη της διοργάνωσης το 2023 όλα τα βλέμματα στο Βερολίνο μεταφρασμένο. Εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες επισκέπτονται την IFA, γνωστή ως η μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας της Ευρώπης, και παρουσιάζονται εντυπωσιακά προϊόντα. Ένα από αυτά είναι Lenovo ThinkVision 27 3D έγινε η οθόνη. σαν αυτό 3D εμπειρία χωρίς καν να φοράτε γυαλιά υπόσχεται να πραγματοποιήσει.

Το Lenovo Thinkvision 27 3D αποκαλύφθηκε στην IFA 2023

Μία από τις εξειδικευμένες αγορές που δεν τραβάει πολύ την προσοχή στο mainstream αλλά εξακολουθεί να είναι το επίκεντρο πολλών επαγγελματιών δημιουργών 3D είναι το περιεχόμενο. Αυτήν τη στιγμή, η εταιρεία εστιάζει στο Lenovo ThinkVision 27 3D, μια οθόνη 4K όπως καμία άλλη. Με την πρώτη ματιά, το ThinkVision 27 3D μοιάζει με μια αρκετά τυπική οθόνη, αλλά όταν μαθαίνετε τις λεπτομέρειες, δεν είναι τόσο τυπικό.

Οθόνη, 27 ίντσες Η οθόνη LCD IPS παρέχει φωτεινή εικόνα με εξαιρετική χρωματική ακρίβεια. Πίνακας 4K, ρυθμός ανανέωσης 60 Hz, Έρχεται με ενσωματωμένα ηχεία και πρόσθετο διανομέα USB. Η Lenovo και άλλοι κατασκευαστές έχουν πολλές οθόνες όπως αυτή μεταξύ των καλύτερων οθονών υπολογιστών. Ωστόσο, η Lenovo ξεχωρίζει ενσωματώνοντας ορισμένες έξυπνες τεχνολογίες 3D.

Αυτή η μοναδική οθόνη διαθέτει δύο ανεξάρτητες οθόνες που εμφανίζουν τον πίνακα ταυτόχρονα, δημιουργώντας μια ικανοποιητική στερεοσκοπική εικόνα. 1920×2160 μπορεί να χωρίσει την εικόνα. Παρακολούθηση ματιών σε πραγματικό χρόνο διασφαλίζει ότι η εικόνα είναι πάντα σωστή και ότι η ψευδαίσθηση δεν παραμορφώνεται. Το αποτέλεσμα είναι μια καθαρή, ρεαλιστική τρισδιάστατη εικόνα που μπορείτε να χειριστείτε και να ελέγξετε όπως θέλετε.

Το πιο γρήγορο στον κόσμο: Παρουσιάστηκε η οθόνη με ρυθμό ανανέωσης οθόνης 500 Hz!

Το πιο γρήγορο στον κόσμο: Παρουσιάστηκε η οθόνη με ρυθμό ανανέωσης οθόνης 500 Hz!

Το Alienware 500Hz Gaming Monitor (AW2524HF) μπορεί να φτάσει σε ρυθμό ανανέωσης οθόνης 500Hz όταν είναι υπερχρονισμένο.

Η απόδοση 3D είναι ήδη μια προκλητική εμπειρία, αλλά η τελευταία 3D οθόνη της Lenovo Intel Core i5-7400, NVIDIA GeForce GTX 1050 και 16 GB DDR5 RAM Έχει τις δικές του ελάχιστες απαιτήσεις. Εάν θέλετε να έχετε καλύτερη εμπειρία με αυτήν την οθόνη, ίσως χρειαστεί να επενδύσετε σε έναν ισχυρό υπολογιστή.

SDNshiftdelete.net
Επίσημο τρέιλερ Lenovo ThinkVision 27 3D

Επιπλέον, αυτή η προηγμένη τεχνολογία 3D δεν θα κοστίσει φθηνά στους χρήστες. σαν αυτό Lenovo Thinkvision 27 3D από τον Ιανουάριο του 2024 όταν κυκλοφορεί σε ορισμένες αγορές $2.999 τιμή θα προσφερθεί. Δεν γνωρίζουμε αν θα προσφερθεί προς πώληση στην Τουρκία, αλλά αν βγει προς πώληση, είναι σαφές ότι θα προσφερθεί στην τιμή των 2.999 δολαρίων ΗΠΑ.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτό το θέμα; Μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply