Η τεχνολογία DLSS 3.5 πολλαπλασιάζει τη διασκέδαση στα παιχνίδια!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Η τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης είναι πλέον σχεδόν σε κάθε πτυχή της ζωής μας. Η τεχνολογία DLSS της NVIDIA είναι μία από αυτές. Σε συνεργασία με μια υποδομή μηχανικής εκμάθησης, η τεχνολογία DLSS (Deep Learning Super Sampling) παρέχει εικόνες υψηλής ανάλυσης χωρίς να επιβαρύνει την κάρτα γραφικών με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης.

Η τεχνολογία DLSS 3.5 θα είναι διαθέσιμη το φθινόπωρο

Το DLSS, το οποίο πρωτοεμφανίστηκε στη ζωή μας το 2020, στη συνέχεια εμφανίστηκε το 2021 με την έκδοση DLSS 2.3. Τέλος, με το DLSS 3, που μπήκε στη ζωή μας τον Οκτώβριο του 2022, η διασκέδαση του gaming το πήγε στο επόμενο επίπεδο. Η εταιρεία, η οποία παρουσίασε το DLSS 3.1 στις αρχές του τρέχοντος έτους, ετοιμάζεται τώρα να πάει την εμπειρία παιχνιδιού σε άλλο επίπεδο με το DLSS 3.5.

DLSS 3.5

Το DLSS 3.5 εστιάζει στην τεχνολογία Ray Reconstruction (RR). Αυτή η τεχνολογία προσφέρει μια ορατά βελτιωμένη οπτική εμπειρία σε σύγκριση με τις παραδοσιακές τεχνικές διόρθωσης εικόνας.

Ο αριθμός των παιχνιδιών που υποστηρίζουν DLSS αυξάνεται!  Εδώ είναι τα νέα παιχνίδια

Ο αριθμός των παιχνιδιών που υποστηρίζουν DLSS αυξάνεται! Εδώ είναι τα νέα παιχνίδια

Η NVIDIA αυξάνει καθημερινά τον αριθμό των παιχνιδιών που υποστηρίζουν DLSS. Η εταιρεία έφερε και τα καλά νέα για τέσσερα νέα παιχνίδια.

Η NVIDIA ισχυρίζεται ότι το Ray Reconstruction εκπαιδεύτηκε με πέντε φορές περισσότερα δεδομένα από το DLSS 3. Εκτός από το συνδυασμό πρόσθετων δεδομένων μηχανών παιχνιδιών και λογισμικού, η νέα τεχνολογία έκανε σημαντική πρόοδο στην αναγνώριση διαφορετικών εφέ, στη διάκριση pixel διαφορετικής ποιότητας και στην προστασία δεδομένων υψηλής συχνότητας .

Η NIVIDIa δηλώνει επίσης ότι η χρήση παραδοσιακών συστημάτων βελτίωσης εικόνας αφαιρεί τα βασικά δεδομένα που απαιτούνται για την αναβάθμιση και προκαλεί απώλεια χρωματικών δεδομένων κατά τη διάρκεια της επακόλουθης αναβάθμισης. Βρέθηκε επίσης ότι οι παραδοσιακές μέθοδοι προκαλούν φάντασμα λόγω λανθασμένων εφέ φωτισμού που προκαλούνται από τη συσσώρευση εικονοστοιχείων σε προηγούμενα καρέ.

Τέτοια συστήματα προκαλούν επίσης φωτισμό κάτω του μέσου όρου και αντανακλάσεις κακής ποιότητας εάν δεν υπάρχουν επαρκή δεδομένα. Λέγεται ότι αυτή η κατάσταση θα αποφευχθεί χάρη στο Ray Reconstruction, το κύριο χαρακτηριστικό της ενημέρωσης DLSS 3.5.

Η NVIDIA επιβεβαίωσε ότι το DLSS 3.5 θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο. Η τεχνολογία DLSS 3.5 θα είναι διαθέσιμη σε παιχνίδια όπως το Cyberpunk 2077: Phantom Liberty και το Alan Wake 2, καθώς και εφαρμογές όπως το NVIDIA Omniverse Platform, το Chaos Vantage και το D5 Renderer.

Ακολουθεί η λίστα με τα παιχνίδια που θα επωφεληθούν κυρίως από την τεχνολογία της NVIDIA:

  • Άλαν Γουέικ 2Κυκλοφόρησε στις 27 Οκτωβρίου με DLSS 3.5, Full Ray Tracing και Reflex
  • Cyberpunk 2077 Και Cyberpunk 2077: Phantom Freedom, Το DLSS 3.5 με Full Ray Tracing και Reflex θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο
  • Πύλη που υποστηρίζεται RTX θα λάβει υποστήριξη DLSS 3.5 το φθινόπωρο

Το DLSS 3.5 θα παρουσιαστεί στο περίπτερο της NVIDIA (Hall 2.1 Booth A10) στην Gamescom 2023 στην Κολωνία της Γερμανίας από τις 23 έως τις 27 Αυγούστου. Ποια είναι η γνώμη σας για τη νέα τεχνολογία Beam Configuration της NVIDIA; Μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply