Η AMD θέλει να πάρει τη θέση της στον αγώνα της τεχνητής νοημοσύνης


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Άσχημα νέα για τους λάτρεις του gaming ήρθαν από την AMD. Η AMD θέλει να δώσει προτεραιότητα στην τεχνητή νοημοσύνη. Υπάρχει πιθανότητα αυτή η κατάσταση να αυξήσει ξανά τις τιμές της GPU. Επιπλέον, η Nvidia είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος σε αυτόν τον αγώνα. Και δεν είναι εύκολη δουλειά. Για να τροφοδοτήσουν αυτόν τον αγώνα, τα Radeon RX 8800 και 8900 ακυρώνονται.

Η AMD θέλει να πάρει τη θέση της στον αγώνα της τεχνητής νοημοσύνης!

Τώρα η AMD θέλει να πάρει τη θέση της στον αγώνα της τεχνητής νοημοσύνης. Δεν θέλει να περιοριστεί με περιορισμένους πόρους και παραγωγική ικανότητα. Είναι η εποχή της τεχνητής νοημοσύνης. Όσοι δεν μπορούν να κατανοήσουν την αλλαγή είναι καταδικασμένοι να ταφούν στη σκονισμένη σελίδα της ιστορίας. Υπάρχει ζήτηση για υλικό και εξαρτήματα για παραγωγικούς φόρτους εργασίας AI. Η AMD θέλει επίσης να είναι μέρος του κινήματος της τεχνητής νοημοσύνης.

Ο αγώνας για την τεχνητή νοημοσύνη γίνεται όλο και πιο συναρπαστικός.  Η AMD θα συμμετάσχει στον αγώνα τεχνητής νοημοσύνης.  Είναι διατεθειμένος να κάνει πολλές θυσίες για αυτό.

Θα μπορούσε να εγκαταλείψει τις προηγμένες επιλογές των GPU gaming Radeon επόμενης γενιάς για να δημιουργήσει GPU για AI και υπολογιστές υψηλής απόδοσης (HPC). Σε αυτήν την περίπτωση, δεν θα υπάρχει AMD Radeon RX 8800 ή 8900 όταν η AMD κυκλοφορήσει την οικογένεια GPU RDNA 4, πιθανότατα το επόμενο έτος. Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την αντίπαλό της Nvidia. Μπορεί να ανταποκριθεί στην αγορά παιχνιδιών προηγμένης τεχνολογίας παράγοντας τις καλύτερες GPU. Ωστόσο, αυτό φέρνει ένα άλλο πρόβλημα. Ο περιορισμός της προσφοράς θα προκαλέσει αύξηση των τιμών.

Η AMD ήταν απογοητευτική: ανακοινώθηκαν οι πιο δημοφιλείς κάρτες γραφικών!

Η AMD ήταν απογοητευτική: ανακοινώθηκαν οι πιο δημοφιλείς κάρτες γραφικών!

Με βάση τα δεδομένα που μοιράζεται το Steam, καθορίστηκαν οι πιο δημοφιλείς κάρτες γραφικών μεταξύ των παικτών. Ιδού η κατάταξη!

Εν τω μεταξύ, τα τσιπ A100 και H100 της Nvidia οδηγούν στον αγώνα AI, στον οποίο η AMD ελπίζει να είναι μέρος. Στην πραγματικότητα δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η AMD δίνει προτεραιότητα στον αγώνα τεχνητής νοημοσύνης. Επειδή η Nvidia H100 έχει περιθώριο κέρδους 823 τοις εκατό στις GPU της. Εκτιμάται επίσης ότι η αγορά θα αυξηθεί στα 150 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2027.

Η εταιρεία δεν θέλει να στείλει ημιαγωγούς σε GPU υψηλής ποιότητας. Αντίθετα, θα επικεντρωθεί σε συστοιχίες πυλών με δυνατότητα προγραμματισμού πεδίου (FPGA) και σε μονάδες επεξεργασίας γραφικών γενικής χρήσης (GPGPU). Με αυτόν τον τρόπο θα περιέχει κυκλώματα που είναι εξαιρετικά ευαίσθητα στη μηχανική μάθηση και τη βαθιά μάθηση.

Δυστυχώς, αυτή η κατάσταση δεν είναι πολύ ρόδινη για τους χρήστες. Αυτός ο αγώνας θα είναι δαπανηρός για τους χρήστες. Η περιορισμένη προσφορά σημαίνει ότι θα μπορούσαμε να επιστρέψουμε στις ελλείψεις GPU και στις ξαφνικές αυξήσεις τιμών που είδαμε τελευταία φορά το 2020.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply