Η Huawei μπορεί να παράγει κάρτες γραφικών για τεχνητή νοημοσύνη


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Η Huawei ετοιμάζεται να κάνει νέες επενδύσεις για να επεκτείνει το μερίδιό της στην τεχνητή νοημοσύνη. Λέγεται ότι ο Κινέζος κατασκευαστής θα συναγωνιζόταν τις κάρτες γραφικών της Nvidia που χρησιμοποιούνται στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης. Σύμφωνα με αυτό Huawei, κάρτα γραφικών με επίκεντρο την τεχνητή νοημοσύνη έχει προχωρήσει πολύ

Η Huawei ισχυρίζεται ότι παράγει μια κάρτα γραφικών τεχνητής νοημοσύνης για να ανταγωνιστεί την Nvidia A100

Κινεζική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης iFlytek Οργάνωσε πρόσφατα μια εκδήλωση. Μιλώντας στην εκδήλωση, ο Liu Qingfeng, Διευθύνων Σύμβουλος της iFlytek Μοντέλα GPU της Huawei για τεχνητή νοημοσύνη Ισχυρίστηκε ότι δούλευε πάνω σε αυτό. Ακόμα και η Nvidia είναι η πιο δυνατή σε αυτόν τον τομέα με τσιπ A100 Είπε ότι θα αγωνιστεί.

Αναφέρθηκε ότι η Huawei είχε ξεπεράσει τους περιορισμούς του αλγορίθμου τεχνητής νοημοσύνης και είχε επενδύσει στην υπολογιστική ισχύ. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι η Nvidia είναι αρκετά συμφέρουσα από αυτή την άποψη. Για παράδειγμα, OpenAI, το καθένα για να εκπαιδεύσει το ChatGPT πωλήθηκε για $10.000 χρησιμοποίησε δεκάδες χιλιάδες μάρκες A100.

Το Huawei Mate 60 έρχεται με διχρωμία!

Το Huawei Mate 60 έρχεται με διχρωμία!

Ο σχεδιασμός του Huawei Mate 60 έχει αναδειχθεί με όλες τις γραμμές του. Εδώ είναι όλες οι λεπτομέρειες για το Huawei Mate 60 με διχρωμία.

Επί του παρόντος, η Nvidia δεν είναι σε θέση να πουλήσει το τσιπ A100 σε κινεζικές εταιρείες λόγω των αμερικανικών κυρώσεων. Αυτή η κατάσταση ανοίγει την πόρτα σε εταιρείες όπως η Huawei να παράγουν μια εγχώρια κάρτα γραφικών αντίστοιχη με την A100. Η Nvidia αποδίδει λιγότερο καλά για την κινεζική αγορά στην έκδοση A800 Επιτρέψτε μου να σας πω ότι το κάνατε.

Ο Qingfeng πρόσθεσε επίσης ότι η Huawei έχει δημιουργήσει μια ειδική ομάδα για τσιπ εστιασμένα στην τεχνητή νοημοσύνη. Δήλωσε ότι υπάρχουν κάποια ονόματα της δικής του εταιρείας σε αυτή την ομάδα και συνεργάζονται στενά με την Huawei.

αφ ‘ετέρου από το iFlytek έως το 2024 Ανταγωνιστείτε με το ChatGPT Δήλωσε ότι ήθελε να λανσάρει ένα νέο μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης που θα μπορούσε Δεν είναι σαφές εάν αυτό το μοντέλο αναπτύχθηκε με τα τσιπ της Huawei.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply