Η MediaTek και η TSMC αναπτύσσουν το πρώτο chipset για κινητά 3nm


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Οι δύο εταιρείες ένωσαν τις δυνάμεις τους για να παράγουν SoC με υψηλή απόδοση και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Η MediaTek και η TSMC έχουν ανοίξει νέους δρόμους μαζί. Μαζί, οι δύο εταιρείες ανέπτυξαν με επιτυχία το πρώτο chipset κινητών 3nm που προσφέρει υψηλή ενεργειακή απόδοση. Αυτό το γεγονός ήταν επίσης το σημείο καμπής της συνεργασίας μεταξύ της MediaTek και της TSMC. Με αυτόν τον τρόπο, το κορυφαίο σύστημα Dimensity on-chip της MediaTek υστερεί.

Τα chipset 3nm, κορυφαία σε ισχύ και απόδοση, θα μπουν σε μαζική παραγωγή το 2024!

Η τεχνολογία διεργασιών 3nm της TSMC συνοδεύεται από ισχυρή υποστήριξη υπολογιστή. Προσφέρει επίσης πλήρη υποστήριξη πλατφόρμας για εφαρμογές για κινητές συσκευές. Επιπλέον, θα παρέχει βελτιωμένη απόδοση, ισχύ και απόδοση.

Η MediaTek και η TSMC ανέπτυξαν με επιτυχία το πρώτο chipset κινητών 3nm για τον κόσμο των chip, ενώνοντας τις δυνάμεις τους.

Συγκρίνοντας τον κόμβο N5 από τον Ταϊβανέζο κατασκευαστή TSMC, τα αποτελέσματα είναι αρκετά συναρπαστικά. Προσφέρει αύξηση ισχύος 18 τοις εκατό στο ίδιο επίπεδο ισχύος. Είναι επίσης απόδειξη μιας αύξησης 60 τοις εκατό στη λογική πυκνότητα και 32 τοις εκατό στην απόδοση ισχύος με την ίδια ταχύτητα.

Ο επεξεργαστής MediaTek Dimensity αποκτά παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη!

Ο επεξεργαστής MediaTek Dimensity αποκτά παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη!

Η MediaTek συνεργάζεται με τη Meta για να ενσωματώσει το πιο πρόσφατο σημαντικό μοντέλο γλώσσας στην επερχόμενη πλατφόρμα Dimensity.

Η MediaTek έχει σχεδιάσει Dimensity SoC για να ανταποκρίνεται στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις εμπειρίας χρήστη. Οι φορητοί υπολογιστές, η συνδεσιμότητα υψηλής ταχύτητας και η τεχνητή νοημοσύνη είναι από τις μεγαλύτερες απαιτήσεις της εποχής της τεχνολογίας. Με την απόδοση του chipset 3nm που παράγεται από τον συνδυασμό των δύο εταιρειών, θα ξεπεράσει τα Dimensity SoC.

Το πρώτο ναυαρχίδα chipset 3nm από την MediaTek και την TSMC θα ξεκινήσει μαζική παραγωγή το 2024. Από το δεύτερο εξάμηνο του 2024, θα τροφοδοτεί επίσης μια ποικιλία συσκευών, από smartphone έως έξυπνα αυτοκίνητα.

Ο πρόεδρος της MediaTek, Τζο Τσεν: «Είμαστε αφοσιωμένοι στο όραμά μας να χρησιμοποιούμε την πιο προηγμένη τεχνολογία στον κόσμο για να δημιουργήσουμε προηγμένα προϊόντα που βελτιώνουν ουσιαστικά τη ζωή μας. Οι υψηλές κατασκευαστικές δυνατότητες της TSMC θα επιτρέψουν στην MediaTek να επιδείξει πλήρως τον προηγμένο σχεδιασμό της στα κορυφαία chipset της. Θα του επιτρέψει επίσης να παρέχει λύσεις υψηλότερης απόδοσης και ποιότητας στους παγκόσμιους πελάτες μας και να βελτιώσει την εμπειρία των χρηστών στη ναυαρχίδα της αγοράς.” είπε.

Ανώτερος Αντιπρόεδρος Ευρωπαϊκών και Ασιατικών Πωλήσεων στην TSMC Δρ. Κλιφ Χου: «Αυτή η συνεργασία μεταξύ της MediaTek και της TSMC στο Dimensity SoC της MediaTek σημαίνει ότι η δύναμη της πιο προηγμένης τεχνολογίας διαδικασίας ημιαγωγών του κλάδου είναι τόσο προσβάσιμη όσο το smartphone στην τσέπη σας. Με τα χρόνια, συνεργαστήκαμε στενά με την MediaTek για να φέρουμε μια σειρά από σημαντικές καινοτομίες στην αγορά και είναι τιμή μας να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας στη γενιά των 3 nm και πέραν αυτής». είπε.

Η Apple ανακοίνωσε το A17 Bionic, το SoC 3nm αποκλειστικά για τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max. Λιγότερο από μια εβδομάδα αργότερα, το δίδυμο της MediaTek και της TSMC κυκλοφόρησε το υπερσύγχρονο προϊόν. Φαίνεται ότι αυτό θα βάλει φωτιά στην αγορά αρκετά.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply