Η Nvidia αναπτύσσει τον νέο υπερυπολογιστή του Έλον Μασκ!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Η Tesla έχει σχεδιαστεί ειδικά για να υποστηρίζει φόρτους εργασίας AI Από 10.000 Nvidia H100 GPU ανακοίνωσε ότι είχε επενδύσει σε έναν τεράστιο υπολογιστή που αποτελείται από Με τον υπερυπολογιστή που αναπτύχθηκε κατόπιν εντολής του Έλον Μασκ, των αυτόνομων οχημάτων θα υποβληθεί σε επεξεργασία μεγάλος όγκος δεδομένων που λαμβάνονται. Το σύστημα μπήκε στο διαδίκτυο αυτή την εβδομάδα. Η Tesla κάνει ό,τι μπορεί για να φτάσει στο σημείο όπου τα οχήματά της μπορούν να θεωρηθούν πλήρως αυτόνομα.

Χαρακτηριστικά του νέου υπερυπολογιστή του Έλον Μασκ

Τον Ιούλιο του 2023, ο Διευθύνων Σύμβουλος Έλον Μασκ είπε: εταιρεία τον επόμενο χρόνο Υπερυπολογιστής Dojo ανακοίνωσε ότι θα επενδύσει 1 δισεκατομμύριο δολάρια για να το δημιουργήσει Με βάση την αποκλειστική τεχνολογία της Tesla, το Dojo 354 προσαρμοσμένες CPU Περιέχει το τσιπ D1 εξοπλισμένο με τον πυρήνα. Κάθε ενότητα πλακιδίων εκπαίδευσης (training AI) αποτελείται από 25 μάρκες D1 και τα βασικά σύνολα διαμόρφωσης Dojo V1 53.100 πυρήνες D1 περιλαμβάνει.

Η εταιρεία επίσης 5.760 Nvidia A100 GPU Δημιούργησε έναν υπερυπολογιστή εξοπλισμένο με την Echter, την εταιρεία Από H100 GPU έως 10.000 Η τελευταία του επένδυση μειώνει τη δύναμη αυτού του υπερυπολογιστή. αξία πάνω από 300 εκατομμύρια δολάρια Αυτό το σύμπλεγμα AI θα προσφέρει μέγιστη απόδοση 340 FP64 PFLOPS για τεχνικούς υπολογιστές και 39,58 INT8 ExaFLOPS για εφαρμογές AI.

Ένας ειδικός υλικού λέει ότι η Tesla έχει πραγματικά ισχύ Ο σούπερ υπολογιστής του Λεονάρντο από ό,τι προσφέρετε περισσότερο και ότι αυτό ένας από τους πιο ισχυρούς υπολογιστές επεσήμανε ότι τα κατάφερε. Οι GPU της Nvidia τροφοδοτούν επί του παρόντος πολλές από τις κορυφαίες παραγωγικές πλατφόρμες τεχνητής νοημοσύνης στον κόσμο. Αυτές οι GPU είναι εγκατεστημένες σε διακομιστές από την ιατρική απεικόνιση μέχρι την κατασκευή μοντέλων καιρού Έχει και πολλές άλλες χρήσεις.

Κίνηση έκπληξη από τον Elon Musk: Παρουσιάζεται η νέα γενιά Tesla Model 3!

Κίνηση έκπληξη από τον Elon Musk: Παρουσιάζεται η νέα γενιά Tesla Model 3!

Η Tesla παρουσίασε τη νέα γενιά Model 3, το οποίο έχει ενημερωθεί σχεδιαστικά και τεχνικά χαρακτηριστικά. Εδώ είναι τα νέα χαρακτηριστικά του Tesla Model 3!

Η Tesla ελπίζει να χρησιμοποιήσει τη δύναμη αυτών των GPU για να χρησιμοποιήσει πιο αποτελεσματικά και αποτελεσματικά τις τεράστιες ποσότητες δεδομένων που έχει στη διάθεσή της για να δημιουργήσει ένα μοντέλο που μπορεί να φέρει επανάσταση στην τεχνητή νοημοσύνη. Συνήθως πολλές εταιρείες Google ή Microsoft Η υποδομή υπερυπολογιστών της Tesla βρίσκεται εξ ολοκλήρου στην ίδια την εταιρεία.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτό το θέμα; Μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply