Θεραπευτική Προσευχή Ανάγνωση και Νόημα στα Τουρκικά και τα Αραβικά: Αρετές και Οφέλη της Θεραπευτικής Προσευχής (ακούστε τη μετάφραση του Tafsir και του Diyanet)


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Θεραπευτική Προσευχή Ανάγνωση και Νόημα στα Τουρκικά και τα Αραβικά: Αρετές και Οφέλη της Θεραπευτικής Προσευχής (ακούστε τη μετάφραση του Tafsir και του Diyanet)


Δεδομένου ότι η υγεία είναι πιο πολύτιμη από οτιδήποτε άλλο, οι θεραπευτικές προσευχές απαγγέλλονται συχνά. Η θεραπευτική προσευχή είναι από τις πιο απαγγελθείσες προσευχές για να απαλλαγούμε από ασθένειες ή για να αποφύγουμε τη μόλυνση από οποιαδήποτε ασθένεια.

Πώς προφέρετε τη θεραπευτική προσευχή στα αραβικά;

Η αραβική ανάγνωση της θεραπευτικής προσευχής εκφράζεται ως εξής: “Ezhibil-be’se rabben’nasi Eşfi ve enteş’şafi la healing illa healinguke healing la yugadiru sekame.” Είναι στη μορφή.

Ποια είναι η τουρκική έννοια της θεραπευτικής προσευχής;

Η θεραπευτική προσευχή είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές προσευχές. Η τουρκική σημασία της θεραπευτικής προσευχής είναι η εξής: “Βάλτε ένα τέλος σε αυτήν την ασθένεια, Κύριε των ανθρώπων! Θεράπευσέ μας γιατί μόνο εσύ μπορείς να μας θεραπεύσεις. Δεν υπάρχει άλλη θεραπεία εκτός από αυτό που μπορείς να δώσεις. Δώσε μας μια τέτοια θεραπεία ότι όχι Δεν θα μείνει καμία ασθένεια». Εκφράζεται με τη μορφή:

Τι είναι οι θεραπευτικοί στίχοι;

Ένας άρρωστος ξέρει ότι υπάρχει θεραπεία για κάθε ασθένεια εκτός από το θάνατο και τα γηρατειά. Με αυτή τη γνώση, οι διαθέσιμες μέθοδοι θεραπείας θα πρέπει να διερευνηθούν με τη συμβουλή ιατρών. Το πιο σημαντικό είναι να καταφύγετε στον Παντοδύναμο Θεό και να προσευχηθείτε για θεραπεία. Για το σκοπό αυτό, ορισμένοι μελετητές συνέστησαν την ανάγνωση των στίχων για τη θεραπεία στο Ιερό Κοράνι. Μερικοί στίχοι που απαγγέλλονται για θεραπεία εκφράζονται ως εξής: At-Tawbah, 9/14; Nahl, 16/69; Yunus, 10/57; Έχει τη μορφή Fussilet, 41/44, Shu’ara, 26/80.

Ποιες είναι οι αρετές της θεραπευτικής προσευχής;

Υπάρχουν μερικοί στίχοι για τη θεραπεία στο Ιερό Κοράνι. Συνιστάται η ανάγνωση των αναφερόμενων στίχων με σκοπό τη θεραπεία από διάφορες ασθένειες. Το πιο σημαντικό πράγμα για τους ανθρώπους είναι η υγεία, και σε περίπτωση ασθένειας, προσεύχονται στον Παντοδύναμο Αλλάχ για θεραπεία. Μεταξύ των πηγών του χαντίθ περιλαμβάνεται και ο Προφήτης μας Χζ. Η θεραπευτική προσευχή που απήγγειλε ο Μωάμεθ.

Hz. Διηγήθηκε από την Aisha (rA) ως εξής: «Ο Προφήτης μας (α.σ.) απήγγειλε σε πολλούς από τους άρρωστους συγγενείς του, τους χάιδεψε με το δεξί του χέρι και μετά είπε: «Ezhibil-be’se rabben’nasi Eşfi ve enteş ‘ Το şafi απήγγειλε μια προσευχή με τη μορφή “η θεραπεία, η θεραπεία, η θεραπεία, το yugadiru sekame”. Από αυτή την άποψη, η θεραπευτική προσευχή είναι από τις πιο αποτελεσματικές και σημαντικές προσευχές. Με τη θεραπευτική προσευχή, με την άδεια του Αλλάχ “Οι ασθένειες θεραπεύονται, ο πόνος και οι πληγές τους ανακουφίζονται. Οι άρρωστοι. Πρέπει να ερευνήσει τρόπους για να θεραπεύσει τις ασθένειές του και να συμβουλευτεί γιατρούς που είναι ειδικοί σε αυτόν τον τομέα. Έτσι, πρέπει να εμπιστευόμαστε τον Θεό και Ζητήστε Του θεραπεία. Εφόσον ο Θεός το επιτρέπει, όλα είναι δυνατά. Η θεραπευτική προσευχή μπορεί να απαγγελθεί για όλες τις ασθένειες εκτός από το θάνατο και το γήρας.Προσευχή στο δρόμο: προσευχή ταξιδιού για απαγγελία κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου ταξιδιού.  Τουρκικά, ανάγνωση και νόημα στα αραβικά

Προσευχή στο δρόμο: προσευχή ταξιδιού για απαγγελία κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου ταξιδιού. Τουρκικά, ανάγνωση και νόημα στα αραβικά

Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply