Λιγότερο γνωστό πιάτο από το Γκαζιαντέπ. Simit Kebab


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Το ελάχιστα γνωστό πιάτο από το Γκαζιαντέπ.  Simit Kebab


Δηλώνοντας ότι οι τουρίστες που επισκέπτονται τη Γκαζιαντέπ δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για το σιμίτι κεμπάπ, ο πρόεδρος του Κέντρου Μαγειρικής Τέχνης Doğa Çitçi είπε: «Το κεμπάπ του σιμίτι προσελκύει απίστευτη προσοχή από τους ξένους τουρίστες επειδή περιέχει πλιγούρι».

Το ελάχιστα γνωστό πιάτο από το Γκαζιαντέπ.  Simit Kebab

“Υπάρχει μεγάλη ποικιλία από κεμπάπ στο Γκαζιαντέπ”

Δηλώνοντας ότι το Gaziantep έχει μεγάλη ποικιλία όσον αφορά τα κεμπάπ, ο Doğa Çitçi είπε: «Το Simit kebab είναι ένα από τα γεωγραφικά χαρακτηρισμένα κεμπάπ του Gaziantep. Όταν κοιτάς άλλες πόλεις, υπάρχει μια κουλτούρα κεμπάπ, αλλά η ποικιλία των κεμπάπ στο Γκαζιαντέπ είναι μεγάλη. Ένα από αυτά είναι το simit kebab. Είναι μια εκλεκτή μορφή επεξεργασμένου πλιγούρι. Ετοιμάσαμε και ένα διαφορετικό κεμπάπ ανακατεύοντας λαχανικά εποχής. «Μπορούμε να μαγειρέψουμε αυτό το κεμπάπ είτε στο φούρνο είτε στη σχάρα ως κεμπάπ», είπε.

«Πρέπει να σεβαστούμε τη γεωγραφική ένδειξη»

Δηλώνοντας ότι τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή του κεμπάπ πρέπει να παρασκευάζονται όπως καθορίζεται στη γεωγραφική ένδειξη, ο Çitçi είπε: «Δεδομένου ότι το simit kebab αναφέρεται γεωγραφικά, πρέπει να σεβαστούμε τη γεωγραφική ένδειξη. Δεν υπερβαίνουμε τα στοιχεία που καθορίζονται στη γεωγραφική ένδειξη και τα προσφέρουμε στους καλεσμένους μας. «Περιέχει σιμίτη, διάφορα μπαχαρικά και γεωγραφικά σημειωμένη μέντα Nizip», είπε.

“Το Simit Kebab προσελκύει απίστευτη προσοχή από τους τουρίστες”

Δηλώνοντας ότι τράβηξε την προσοχή των ντόπιων και ξένων τουριστών που δοκίμασαν το simit kebab για πρώτη φορά, ο Çitçi είπε ότι υστερεί όσον αφορά την τιμολογιακή πολιτική και είπε: «Αν οι άνθρωποι δεν είναι στο Gaziantep όταν το τρώνε, αναρωτιούνται τι είδους κεμπάπ αυτό είναι». Εκπλήσσεται που περιέχει πλιγούρι γιατί πουθενά αλλού δεν μπορείς να βρεις κεμπάπ με πλιγούρι. Αυτό είναι ένα παράδειγμα που αντικατοπτρίζει τον πλούτο της κουζίνας του Γκαζιαντέπ. Όταν κοιτάς το Gaziantep από έξω, μοιάζει με την πόλη του lahmacun, του μπακλαβά και του κεμπάπ γιατί το Gaziantep είναι μια πολύ πλούσια πόλη από άποψη φαγητού. Ως εκ τούτου, το simit kebab προσελκύει απίστευτη προσοχή από ντόπιους και ξένους τουρίστες επειδή περιέχει πλιγούρι. Από την άλλη, ως Μητροπολιτικός Δήμος Γκαζιαντέπ, η τιμολογιακή μας πολιτική είναι λίγο πίσω, γιατί προσπαθούμε να κάνουμε αυτή τη δουλειά κοινωνικά. Γι’ αυτό πρέπει να αγγίζουμε τους πάντες. Πρέπει να αγγίζουμε όλους τους ανθρώπους. Γι’ αυτό η τιμολογιακή μας πολιτική είναι λίγο πίσω. «Όλοι μπορούν να έρθουν και να επωφεληθούν από τις εγκαταστάσεις μας», είπε.Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply