Νέα μοντέλα καρτών γραφικών NVIDIA γίνονται εμφανή!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Η NVIDIA συνεχίζει να εργάζεται στα μοντέλα καρτών γραφικών GeForce RTX 50. Η επόμενη γενιά καρτών γραφικών, η οποία θα βασίζεται στην αρχιτεκτονική γραφικών Blackwell, που φέρει το όνομα του Αμερικανού μαθηματικού David Blackwell, θα είναι μαζί μας το επόμενο έτος. Καθώς πλησιάζει η ημερομηνία κυκλοφορίας για νέες κάρτες γραφικών, οι διαρροές συνεχίζονται.

Αποκαλύπτονται λεπτομέρειες για τη σειρά NVIDIA GeForce RTX 50

Οι κωδικοί μοντέλων της νέας σειράς Blackwell της NVIDIA συγκαταλέγονται επίσης στις τελευταίες διαρροές. Αντίστοιχα, η εταιρεία γίγαντας οθόνης θα χρησιμοποιεί τη συντομογραφία GB (GeForce Blackwell) και αριθμούς 200 στα νέα της μοντέλα. Ενώ το μοντέλο με κωδικό GB202 αναμένεται να είναι το βασικό μοντέλο, τα GB203, GB205, GB206 και GB 207 θα αντιπροσωπεύουν επίσης άλλα μοντέλα.

nvidia geforce rtx50

Η NVIDIA χρησιμοποίησε τελικά τους 200 κωδικούς αριθμούς στην αρχιτεκτονική «Maxwell». Αυτές οι κάρτες γραφικών είναι κατασκευασμένες σε έναν πιο προηγμένο κόμβο από ό,τι είχε σχεδιαστεί αρχικά η αρχιτεκτονική για την εποχή εκείνη και περιλαμβάνουν πιο προηγμένα χαρακτηριστικά. Μπορούμε επίσης να δούμε ανώτερα χαρακτηριστικά στη νέα σειρά Blackwell της NVIDIA.

Κυκλοφόρησε το πρόγραμμα οδήγησης NVIDIA GeForce 536.99!  Εδώ είναι οι λεπτομέρειες

Κυκλοφόρησε το πρόγραμμα οδήγησης NVIDIA GeForce 536.99! Εδώ είναι οι λεπτομέρειες

Η NVIDIA διόρθωσε ορισμένα σφάλματα και βελτίωσε την απόδοση σε ορισμένα παιχνίδια με την ενημέρωση GeForce 531.29 Game Ready.

Μια άλλη έκπληξη με τις νέες κάρτες γραφικών είναι η έλλειψη του κωδικοποιημένου μοντέλου «x04». Ο λόγος για αυτό είναι ότι τα RTX 3070 και RTX 4070 με κωδικούς αριθμούς GA104 και AD104 παραμένουν κάτω από τα αναμενόμενα νούμερα. Αντίθετα, η NVIDIA προσπαθεί για ανώτερη απόδοση στην κωδικοποιημένη κάρτα γραφικών GB203.

Η NVIDIA συνεχίζει να εργάζεται για την επόμενη γενιά καρτών γραφικών και γενικά εισάγει νέες αρχιτεκτονικές κάθε δύο χρόνια. Ως εκ τούτου, θα μπορέσουμε να δούμε τη νέα γενιά καρτών γραφικών Blackwall της εταιρείας το δεύτερο εξάμηνο του 2024.

Η NVIDIA σχεδιάζει να παράγει πολύ πιο αποτελεσματικά μοντέλα καρτών γραφικών, τοποθετώντας την αρχιτεκτονική Blackwell επόμενης γενιάς στη διαδικασία κατασκευής των 3 nm. Ποια είναι η γνώμη σας για τη σειρά NVIDIA GeForce RTX 50; Μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply