Οι πιο δύσκολες παιδικές ρίμες: παραδείγματα από τις πιο δύσκολες, μακριές, σύντομες, αστείες και διασκεδαστικές ρίμες


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Οι πιο δύσκολες παιδικές ρίμες: παραδείγματα από τις πιο δύσκολες, μακριές, σύντομες, αστείες και διασκεδαστικές ρίμες


Οι παιδικές ρίμες προετοιμάζονται για να διασκεδάσουν και να βελτιώσουν τις δεξιότητες ομιλίας. Σε αυτό το σημείο πολλοί άνθρωποι αναζητούν ακόμα και τις πιο δύσκολες ρίμες. Όποιος θέλει να διασκεδάσει και να βελτιώσει τις προφορικές του δεξιότητες με τις πιο δύσκολες παιδικές ρίμες βρίσκεται στο σωστό μέρος.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ;

Ως λέξη, στο λεξικό σημαίνει «λέξη που κυλάει στο στόμα, ομιλία που βασίζεται σε ομόφωνο». Οι παιδικές ρίμες απαντώνται σε πολλά λογοτεχνικά είδη όπως παραμύθια, διηγήματα, αινίγματα και λαϊκό δράμα. Παράλληλα, αυτή η μέθοδος χρησιμοποιείται για την επιλογή συζύγων και μαιών στα παιδικά παιχνίδια. Γενικά, οι παιδικές ρίμες λέγονται στην αρχή, στο τέλος και στη μέση των παιδικών παιχνιδιών. Οι παιδικές ρίμες ονομάζονται με διαφορετικά ονόματα ανάλογα με την περιοχή. Για παράδειγμα, στην Ανατολική Ανατολία, ονομάζονται «στρώσιμο» και στη Νότια Ανατολία ονομάζονται μέτρηση.Αναφέρεται ότι τα πρώτα γραπτά παραδείγματα παιδικών ρίμων στην τουρκική λογοτεχνία έχουν βρεθεί ήδη από τον 11ο αιώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΣΥΛΟΥ.

1. Να κρατήσουμε αυτό το γιαούρτι με δυόσμο και σκόρδο ή όχι; Να αποθηκεύουμε σκόρδο χωρίς δυόσμο ή όχι;

2. Ο Kiyasettin, ο βασανισμένος βασανισμένος, βασανισμένος, βασανισμένος, βασανισμένος, βασανισμένος Κριμαία, που κακαρίζει και ανατρέπει τον άθλιο Kürşat με το μικρό του καμίνι.

3. Δεν ξέρω τι είναι καλύτερο για τη βελτίωση των χτενιών για τσαλακωμένους, τα αποθησαυρισμένα στρείδια του İbiş, του αποθησαυριστή του İstinye ή τα στρείδια από το εργαστήριο του İshak, του μικροπωλητή σπίνου του İstinye.

4. Hallu, bellu, gabellu, κουκουβάγια με κεφάλι κολοκύθας σκαρφαλωμένη στο κλαδί σου,

Στο hallu, bellu, gabellu, κουκουβάγια με κεφάλι κολοκύθας σκαρφαλωμένη στο κλαδί μας,

«Τι είδους hallu, bellu, gabellu, κολοκυθοκέφαλη κουκουβάγια είσαι», είπε.

Hallu, bellu, gabellu, κουκουβάγια με κεφάλι κολοκύθας σκαρφαλωμένη στο κλαδί μας,

Στο hallu, bellu, gabellu, κουκουβάγια με κεφάλι κολοκύθας σκαρφαλωμένη στο κλαδί σου,

5. Στο Çatalağzı, το στραβό και δίχαλο στόμα του πιρουνοποιού Çatalcalı χτύπησε τους κατοίκους του Çoruh. Στην Çatalca ένας κουτσός βοσκός με βράση φτιάχνει και πουλά πιρούνια. Στην Çatalca ένας αγνός βοσκός φτιάχνει πιρούνια και τα πουλά σε όσους δεν έχουν πιρούνια. Στην Çatalca ένας κουτσός βοσκός φτιάχνει πιρούνια και τα πουλά στα τσακάλια.

6. Αυτός ο τρελός που κουνούσε, που στην πρώτη εφεύρεση έδεσε ένα κομμάτι ρύζι σαν μαργαριτάρι και πήγε στην αγορά Balıkesir χωρίς χρήματα με τον Bedri, τον κουρέα του Perlepe, έφαγε μια πιπερωμένη παπαρά από τον πατέρα του, τον κουτσό Badi.

7. Να κρατήσουμε αυτό το γιαούρτι με δυόσμο και σκόρδο ή όχι; Να αποθηκεύουμε σκόρδο χωρίς δυόσμο ή όχι;

8. Είσαι από αυτούς που σπάνε την πόρτα και κάνουν τη σόμπα να αστράφτει; Δεν είμαι ούτε από αυτούς που κάνουν την πόρτα να τρίζει, ούτε από αυτούς που κάνουν τη σόμπα να αστράφτει.

9. Αδερφέ, κοίτα εδώ, η κυρά μας κουρέας με σκούφο στο κεφάλι και στραβά μουστάκι και ο Μπεντρί μπέης μας στοίβαξαν ρύζι στην πρώτη συνάντηση και κατέβηκαν στην αγορά της Προύσας.

10. Πρέπει η Sleepy Ülkü να σιδερώσει τρεις κουβέρτες με τούλι και μετά να καλύψει τον εαυτό της από πάνω; Να σκεπαστεί με τρεις κουβέρτες με τούλινες άκρες και να τις σιδερώσει;

11. Έχουν σπείρει πολύ ψωμί σε αυτό το χωράφι.

Στο χωράφι αυτό φύτεψαν ένα κέικ σινίκ και ένα μεκέρ.

Ο βρώμικος ασβός με γκρίζο καπέλο που στοιχειώνει μια όμορφη πέρδικα φυτεμένη σε εκείνο το χωράφι,

Ένας κυνικός που φυτεύτηκε σε αυτό το χωράφι είπε στον βρώμικο ασβό με γκρίζο καπέλο που μολύνει την πέρδικα. Είπε: «Είμαι ένας βρώμικος ασβός με γκρίζα κουκούλα που στοιχειώνει μια μικρή σκύλα φυτεμένη σε αυτό το χωράφι». στον βρώμικο ασβό με γκρίζο καπέλο που μολύνει μια όμορφη πέρδικα φυτεμένη στο άλλο χωράφι. Και εγώ; «Είμαι ένας βρώμικος ασβός με γκρι σκούφια που στοιχειώνει μια όμορφη πέρδικα φυτεμένη σε αυτό το χωράφι», είπε.

12. Υπάρχουν πέντε γκρίζες πάπιες με πέντε γκρίζα κεφάλια στη στέγη σας, υπάρχουν πέντε γκρίζες πάπιες με πέντε γκρίζα κεφάλια στη στέγη μας. Πέντε γκρίζες πάπιες με πέντε γκρίζα κεφάλια στη στέγη σας. Στις πέντε γκρίζες πάπιες με πέντε γκρίζα κεφάλια στη στέγη μας: «Είστε πέντε γκρίζες πάπιες με πέντε γκρίζα κεφάλια, όπως κι εμείς». Είπε.

13. Φύτεψαν κεκεκέν σε χωράφι. Δύο φαλακροί, τυφλοί σκαντζόχοιροι με σκισμένη γούνα προσβλήθηκαν. Ο ένας είναι ένας τυφλός φαλακρός αρσενικός σκαντζόχοιρος με σκισμένη γούνα, ο άλλος είναι ένας φαλακρός τυφλός θηλυκός σκαντζόχοιρος με σκισμένη γούνα. Πρόσθεσαν τη σκισμένη γούνα του αρσενικού τυφλού φαλακρού σκαντζόχοιρου με τη σκισμένη γούνα στη σκισμένη γούνα του θηλυκού φαλακρού τυφλού σκαντζόχοιρου με τη σκισμένη γούνα.

14. Αδερφέ, κοίτα εδώ, η κυρά μας κουρέας με το σκουφάκι στο κεφάλι και το στραβό μουστάκι και ο Μπεντρί Μπέης μας στοίβαξαν ρύζι στην πρώτη συνάντηση και κατέβηκαν στην αγορά της Προύσας.

15. Παραβίασε το δικαίωμα των δικαίων. Ζήτησε τα δικαιώματά του από τους δίκαιους. Όταν ο Hakki δεν έδωσε στο νόμιμο πρόσωπο την τιμητική του, το νόμιμο άτομο υπερίσχυε του Hakkı.

16. Θύμωσε με τον Μπιλάλ, τον γέρο μπομπονιέρη με τον μεγάλο του μεγεθυντικό φακό, και τον Μπαχίρ, το μεγάλο αγόρι από τη Μπίγκα, με τα αφελή τους βλέμματα και τα άδεια, μαγικά, μεγάλα, μεγάλα λόγια. Έλεγε σε έναν κουρέα να έρθει να αγοράσει πιπέρι.

17. Ο Kiyasettin, ο βασανισμένος, βασανισμένος, βασανισμένος, βασανισμένος Κριμαία, που κακαρίζει και ανατρέπει το ατημέλητο Kürşat με το μικροσκοπικό καμίνι των χρημάτων του.

18. Δεν ξέρω τι είναι καλύτερο για τη βελτίωση των χτενιών τσαλακίων, των συσσωρευμένων στρειδιών του İbiş, του θησαυριστή του İstinye ή των στρειδιών στο εργαστήριο του İshak, του μικροπωλητή σπίνου του İstinye.

19. Hallu, bellu, gabellu, κουκουβάγια με κεφάλι κολοκύθας σκαρφαλωμένη στο κλαδί σου,

20. Στο hallu, bellu, gabellu, κουκουβάγια με κεφάλι κολοκύθας σκαρφαλωμένη στο κλαδί μας,

«Τι είδους hallu, bellu, gabellu, κολοκυθοκέφαλη κουκουβάγια είσαι», είπε.

Hallu, bellu, gabellu, κουκουβάγια με κεφάλι κολοκύθας σκαρφαλωμένη στο κλαδί μας,

Στην κουκουβάγια που σκαρφαλώνει στο κλαδί σου, hallu, bellu, gabellu, κεφάλι κολοκύθας.

21. Στο Çatalağzı, το στραβό και δίχαλο στόμα του πιρουνοποιού Çatalcalı χτύπησε τους κατοίκους του Çoruh. Στην Çatalca ένας κουτσός βοσκός με βράση φτιάχνει και πουλά πιρούνια. Στην Çatalca ένας αγνός βοσκός φτιάχνει πιρούνια και τα πουλά σε όσους δεν έχουν πιρούνια. Στην Çatalca ένας κουτσός βοσκός φτιάχνει πιρούνια και τα πουλά στα τσακάλια.

22. Αυτός ο κουνώντας ανόητος, που στην πρώτη εφεύρεση έδεσε ένα κομμάτι ρύζι σαν μαργαριτάρι και πήγε στην αγορά του Μπαλικεσίρ χωρίς χρήματα, μαζί με τον Μπεντρί, τον κουρέα του Περλεπέ, έφαγαν μια πιπερωμένη παπαρά από τον πατέρα του, τον κουτσό Μπάντι.

23.Να κρατήσουμε αυτό το γιαούρτι με δυόσμο και σκόρδο ή όχι; Να αποθηκεύουμε σκόρδο χωρίς δυόσμο ή όχι;

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΣΥΛΟΥ

1. Η Ertenekli Örtenekli, η βασίλισσα του Ergene, η διασκέδαση του Esentepe, μας ήρθε ο Erdenler με τον Erdem.

2. Οι όχθες του μέτριας θερμότητας και ήπιας ροής ποταμού Iğdır είναι καλυμμένες με δέντρα με τρίχες.

3. Μπολ Πασά και πέντε μπολ κομπόστα βερίκοκου

4. Σούβλισε το μπουκάλι και το μπουκάλι είπε χειμώνας στον καλόγερο.

5. Ο πάτος ενός τριαντάφυλλου είναι σαν τη γλώσσα ενός αηδονιού, η γλώσσα ενός αηδονιού είναι σαν τον πάτο ενός τριαντάφυλλου

6. Βγάλτε το βάζο, αδειάστε το βάζο. Φέρτε το βάζο, ρίξτε το βάζο.

7. Αυτή η γωνία είναι η καλοκαιρινή γωνιά, αυτή η γωνιά είναι η χειμερινή γωνία και στο κέντρο είναι το μπουκάλι με το νερό.

8. Κουτάλα Keşkek κατασκευαστή από ακατέργαστο kashkek

9. Αφαιρέστε το βάζο, γυρίστε το βάζο ανάποδα. Φέρτε το βάζο, ρίξτε το βάζο.

10. Πρέπει ο αχάριστος σιδεράς να πετάξει τα πέταλά του ή όχι;Οι πιο δύσκολοι γρίφοι: οι πιο δύσκολοι γρίφοι στον κόσμο και οι απαντήσεις τους... Ιδού οι γρίφοι με δύσκολες απαντήσεις!

Οι πιο δύσκολοι γρίφοι: οι πιο δύσκολοι γρίφοι στον κόσμο και οι απαντήσεις τους… Ιδού οι γρίφοι με δύσκολες απαντήσεις!

Ενδιαφέρουσες ερωτήσεις για τη νοημοσύνη... Λογικές ερωτήσεις και απαντήσεις που καίνε τον εγκέφαλο

Ενδιαφέρουσες ερωτήσεις για τη νοημοσύνη… Λογικές ερωτήσεις και απαντήσεις που καίνε τον εγκέφαλο

Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply