Ο επεξεργαστής MediaTek Dimensity αποκτά παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Η MediaTek συνεργάζεται με τη Meta για να ενσωματώσει το μοντέλο κύριας γλώσσας Llama 2 (LLM) στο προϊόν της. Η εταιρεία με έδρα την Ταϊβάν στοχεύει να προσφέρει παραγωγική χρήση τεχνητής νοημοσύνης στη συσκευή που επεκτείνει το υπάρχον σύνολο χαρακτηριστικών.

Το μοντέλο Llama 2 θα χρησιμοποιηθεί στον επεξεργαστή Dimensity επόμενης γενιάς, που αναμένεται αργότερα φέτος.

Το Generative AI είναι παντού αυτές τις μέρες και η MediaTek ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με τη Meta για να φέρει το Generative AI στη συσκευή στην επόμενη πλατφόρμα Dimensity. Ο νέος επεξεργαστής, ο οποίος πιθανότατα θα είναι ο Dimensity 9300, θα ενσωματώσει το μοντέλο της κύριας γλώσσας Llama 2 της Meta, επιτρέποντας σε παραγωγικές εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης να εκτελούνται εξ ολοκλήρου στη συσκευή χωρίς να χρειάζεται να περάσουν από το cloud.

mediatek μέγεθος 9300

Η MediaTek δηλώνει ότι «η παροχή παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης στη συσκευή» έχει πολλά πλεονεκτήματα, όπως απρόσκοπτη απόδοση, μεγαλύτερο απόρρητο, καλύτερη ασφάλεια και αξιοπιστία, χαμηλότερη καθυστέρηση, δυνατότητα λειτουργίας σε περιοχές με μικρή ή καθόλου συνδεσιμότητα και χαμηλότερο λειτουργικό κόστος.

Παρουσιάστηκε το MediaTek Dimensity 7050!  Εδώ είναι οι λεπτομέρειες

Παρουσιάστηκε το MediaTek Dimensity 7050! Εδώ είναι οι λεπτομέρειες

Η MediaTek ολοκλήρωσε τις εργασίες της για τον επεξεργαστή μεσαίας κατηγορίας. Παρουσιάστηκε το MediaTek Dimensity 7050, το οποίο τραβάει την προσοχή με τα χαρακτηριστικά του.

Το τρέχον χαρτοφυλάκιο Dimensity της MediaTek περιλαμβάνει ήδη λογισμικό που προσφέρει παραγωγικές δυνατότητες AI, όπως μείωση θορύβου με τεχνητή νοημοσύνη και AI MEMC, και συσκευές που εκμεταλλεύονται το Dimensity 9200, όπως το Vivo X90 Pro και το Find X6, τονίζουν αυτά τα χαρακτηριστικά.

mediatek μέγεθος 9300

Η MediaTek στοχεύει να οικοδομήσει πάνω σε αυτό το θεμέλιο, προσφέροντας μια βελτιστοποιημένη στοίβα λογισμικού για την εκτέλεση του Llama 2, καθώς και μια αναβαθμισμένη βοηθητική μονάδα ισχύος με επιτάχυνση βασικού άξονα Transformer, μειωμένη πρόσβαση στο αποτύπωμα και χρήση εύρους ζώνης DRAM για να επιτρέψει πιο παραγωγικές περιπτώσεις χρήσης τεχνητής νοημοσύνης στη συσκευή. Κάνε εφικτό. .

Επεξεργαστής τηλεφώνου 3 GHz από την Mediatek: Παρουσιάζεται το Dimensity 8050!

Επεξεργαστής τηλεφώνου 3 GHz από την Mediatek: Παρουσιάζεται το Dimensity 8050!

Η MediaTek παρουσίασε τον νέο της επεξεργαστή για χρήση σε smartphones μεσαίας κατηγορίας. Εδώ είναι τα χαρακτηριστικά του MediaTek Dimensity 8050…

Η εταιρεία δεν ονομάζει το Dimensity 9300, δηλώνοντας μόνο ότι αυτά τα χαρακτηριστικά θα συμπεριληφθούν σε έναν επεξεργαστή ναυαρχίδα επόμενης γενιάς που θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο έτος. Θα δούμε το Dimensity 9300 να κυκλοφορεί τον Νοέμβριο και η MediaTek λέει ότι τα πρώτα τηλέφωνα που τροφοδοτούνται από το υλικό θα κυκλοφορήσουν πριν από το τέλος του έτους.

Τι νομίζετε; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στα σχόλια.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply