Ο επεξεργαστής MediaTek Dimensity 9300 θα υπερθερμανόταν


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

κινητό επεξεργαστή Ο ανταγωνισμός στην αγορά έχει αυξηθεί σημαντικά πρόσφατα. Στην εκδήλωση της Apple που έγινε απόψε, θα εμφανιστούν επεξεργαστές A17 Bionic και σύντομα Snapdragon 8 Gen 3. Επιπλέον, το MediaTek επίσης μέγεθος 9300 έχει περάσει στο τελικό στάδιο. Ωστόσο, υποστηρίζεται ότι η κυκλοφορία αυτού του τσιπ θα είναι αρκετά προβληματική.

Το MediaTek Dimensity 9300 φέρεται να έχει υπερθερμανθεί

Γνωστό για τις διαρροές στη βιομηχανία Έβαν Μπλαςαναμένων Διάσταση MediaTek 9300 Έλεγε ότι ο επεξεργαστής υπερθερμαίνεται. Όπως είναι γνωστό, ο κατασκευαστής ημιαγωγών με έδρα την Ταϊβάν έχει εγκαταλείψει τους πυρήνες αποδοτικότητας στο νέο του τσιπ και αντ’ αυτού συμπεριέλαβε μόνο πυρήνες υψηλής απόδοσης, 4x Cortex-X4 και 4x Cortex-A720. Ωστόσο, το γεγονός ότι ο επεξεργαστής είναι μόνο απόδοσης φαίνεται να έχει μειώσει τις προσδοκίες πριν από την κυκλοφορία προκαλώντας υπερθέρμανση.

Διάσταση MediaTek 9300, TSMCμε N4P επεξεργάζομαι, διαδικασία Θα χρησιμοποιηθεί και θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο. Ωστόσο, όπως προαναφέρθηκε, το νέο chipset προβλήματα με τη θέρμανσηΕάν δεν μπορεί να βρεθεί λύση, ενδέχεται να μην είναι σε θέση να ανταγωνιστεί τα Snapdragon 8 Gen 3 και A17 Bionic.

Πρώτος που χρησιμοποίησε το Redmi: Παρουσιάστηκε το MediaTek Dimensity 7200 Ultra!

Πρώτος που χρησιμοποίησε το Redmi: Παρουσιάστηκε το MediaTek Dimensity 7200 Ultra!

Η MediaTek παρουσίασε τον νέο της επεξεργαστή Dimensity 7200 Ultra. Εδώ είναι τα χαρακτηριστικά του chipset MediaTek Dimensity 7200 Ultra.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα χαρακτηριστικά του επεξεργαστή MediaTek Dimensity 7200 Ultra που παρουσιάστηκε χθες.

Λειτουργία Λεπτομέριες
Αρχιτεκτονική επεξεργαστή 4 nm
Πυρήνες επεξεργαστή 2 x Cortex-A715 @ 2,8 GHz, 6 x Cortex-A510 @ 2,0 GHz
GPU GPU Mali-G610
Υποστήριξη RAM LPDDR5 και LPDDR4x
Εγγραφή βίντεο 4K 30 FPS
Υποστήριξη κάμερας Έως 200 Megapixel
Υποστήριξη οθόνης Full HD+ (144 Hz ρυθμός ανανέωσης)
Υποστήριξη HDR Υποστήριξη για εικόνες 14-bit HDR
Υποστήριξη 5G Ναί
MediaTek APU 5ης γενιάς MediaTek APU 650

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτό το θέμα; Πιστεύετε ότι το MediaTek μπορεί να ικανοποιήσει τους χρήστες του Dimensity 9300; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply