Ο Arm παραμένει ο αρχιτέκτονας chip των προϊόντων της Apple – SDN


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Η Apple έχει συνάψει συμφωνία με την εταιρεία σχεδιασμού τσιπ Arm που ισχύει μέχρι το 2040. Πληροφορίες σχετικά με τη συμφωνία περιλαμβάνονται στα νέα έγγραφα που κατατέθηκαν στο Arm ως μέρος της προγραμματισμένης IPO. Με τη νέα συμφωνία της Apple για την αδειοδότηση Arm, ο αρχιτέκτονας της τεχνολογίας τσιπ iPhone και Mac έχει οριστεί για τα επόμενα χρόνια.

Ο αρχιτέκτονας τσιπ των νέων προϊόντων της Apple θα είναι και πάλι Poor!

Arm είναι το όνομα πίσω από την αρχιτεκτονική υπολογιστών για τα περισσότερα smartphone του κόσμου. Η εταιρεία παρέχει άδειες σε πολλούς τεχνολογικούς γίγαντες, συμπεριλαμβανομένης της Apple. Η Apple χρησιμοποιεί την τεχνολογία του Arm για να σχεδιάσει τα δικά της προσαρμοσμένα τσιπ για τα iPhone, iPad και Mac της.

Η μεγάλη εταιρεία τσιπ Arm βγήκε στο χρηματιστήριο.  Τα έγγραφα IPO ανέφεραν ότι η συνεργασία Apple Arm θα συνεχιστεί μέχρι το 2040.

Η εξήγηση της συμφωνίας δεν περιέχει πολλές λεπτομέρειες. Κακή, στο έγγραφο “«Βασιζόμενοι στη μακροχρόνια συνεργασία μας με την Apple και στην πρόσβαση στην αρχιτεκτονική Arm της Apple, υπογράψαμε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία με την Apple που εκτείνεται πέρα ​​από το 2040». είπε.

Γρίφος iPhone Ultra: Η Apple έρχεται με μια κίνηση που εστιάζει στο Vision Pro!

Γρίφος iPhone Ultra: Η Apple έρχεται με μια κίνηση που εστιάζει στο Vision Pro!

Ενώ η αβεβαιότητα για τη νέα γενιά της σειράς iPhone συνεχιζόταν, έγινε ισχυρισμός για το μοντέλο iPhone Ultra. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες…

Η συνεργασία Apple Arm δεν προκαλεί έκπληξη. Οι δύο εταιρείες έχουν μακρά ιστορία. Ο φορητός υπολογιστής Newton της Apple με τσιπ επεξεργαστή βασισμένο σε βραχίονα κυκλοφόρησε το 1993. Ο Newton απέτυχε. Όμως ο Arm συνέχισε την επιτυχία του στα τσιπ κινητών τηλεφώνων. Η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, που κάνει τις μπαταρίες να διαρκούν περισσότερο, έφερε το Arm στην επιτυχία.

Το 2016, η ιαπωνική εταιρεία, διάσημη για τις μεγάλες της επενδύσεις σε τεχνολογία, εξαγόρασε την Softbank Arm. Η Nvidia, ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές τσιπ στον κόσμο, ήθελε να αποκτήσει την Arm το 2020. Ωστόσο, ολόκληρος ο κόσμος αντέδρασε στην επιθυμία του κατασκευαστή chip Nvidia να αναλάβει τον αντίπαλό του. Ο Arm έκανε πολύ θόρυβο λόγω της κρίσης που είχε με την Nvidia. Η Softbank, από την άλλη, ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει το Arm στο κοινό μετατρέποντας την κρίση των chip σε ευκαιρία. Αυτή η IPO θα είναι η μεγαλύτερη IPO τεχνολογίας του 2023.

Η Apple δεν είναι η μόνη που ενδιαφέρεται για το Arm. Πολλοί τεχνολογικοί γίγαντες κυνηγούν αυτήν την εταιρεία τσιπ. Αυτές οι εταιρείες, τις οποίες όλοι γνωρίζουμε, τράβηξαν την προσοχή στα έγγραφα δημόσιας προσφοράς της Arm. Μεταξύ των εταιρειών που ενδιαφέρονται για τις μετοχές της Arm είναι μερικές μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας όπως η AMD, η Google, η Intel, η Nvidia, η Samsung και η TSMC. Φαίνεται ότι η Nvidia θα είναι αρκετά επίμονη στο να κυνηγήσει τον αντίπαλό της.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply