Παρουσιάστηκε η οθόνη με ρυθμό ανανέωσης οθόνης 500 Hz!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης είναι ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό, ειδικά στα παιχνίδια. Χάρη στον υψηλό ρυθμό ανανέωσης της οθόνης, μπορούμε να επιτύχουμε πολύ πιο λεπτομερείς εικόνες. Οι εταιρείες τεχνολογίας αυξάνουν επίσης τον ρυθμό ανανέωσης των προϊόντων τους μέρα με τη μέρα. Ένα από τα πιο σημαντικά βήματα από αυτή την άποψη προήλθε από την Dell.

Οθόνη με ρυθμό ανανέωσης οθόνης 500 Hz από την Dell

Η Dell παρουσίασε την οθόνη με τον ταχύτερο ρυθμό ανανέωσης στην αγορά. Το Alienware 500Hz Gaming Monitor (AW2524HF) μπορεί να φτάσει σε ρυθμό ανανέωσης οθόνης 500Hz όταν είναι υπερχρονισμένο. Ο τυπικός ρυθμός ανανέωσης οθόνης της οθόνης διαφημίστηκε ως 480 Hz.

Οθόνη παιχνιδιών Alianware

Η Dell παρουσίασε για πρώτη φορά την εστιασμένη στην NVIDIA έκδοση της οθόνης παιχνιδιών Alienware 500Hz στην CES 2023 και κέρδισε το βραβείο καινοτομίας συσκευών. Η εταιρεία παρουσίασε τώρα την Alienware 500Hz gaming monitor (AW2524HF) με AMD FreeSync Premium. Το μοντέλο με υποστήριξη AMD FreeSync Premium θα είναι διαθέσιμο στις 12 Σεπτεμβρίου 2023. Η τιμή πώλησης της νέας οθόνης δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Τόσο κυρτή όσο και OLED: Η Asus παρουσιάζει την οθόνη gaming 49 ιντσών της!

Τόσο κυρτή όσο και OLED: Η Asus παρουσιάζει την οθόνη gaming 49 ιντσών της!

Ανακοινώθηκε η τιμή της νέας οθόνης gaming της Asus Asus ROG Swift PG49WDCD OLED. Εδώ είναι οι προδιαγραφές και η τιμή του Asus ROG Swift OLED 49 ιντσών.

Ο ρυθμός ανανέωσης 500 Hz της οθόνης αποκαλύπτει ρυθμό που ισοδυναμεί με χρόνο απόκρισης 0,5 ms. Η νέα οθόνη ξεχωρίζει επίσης με την πιστοποίηση AMD FreeSync Premium και VESA AdaptiveSync. Αξίζει να θυμάστε ότι πιθανότατα θα χρειαστείτε τουλάχιστον ένα AMD Radeon RX 7900 XTX για να επωφεληθείτε από τον ρυθμό ανανέωσης 500 Hz στα παιχνίδια.

Η Alienware 500Hz Gaming Monitor (AW2524HF) ξεχωρίζει για τον καθαρά προσανατολισμό της στο gaming σχεδιασμό, που διαθέτει πλήρως ρυθμιζόμενη βάση, μια μικρή εξαγωνική βάση και έναν αναδιπλούμενο ιμάντα ακουστικών. Η οθόνη διαθέτει επίσης ένα κεντρικό joystick OSD για εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών.

Η Dell ετοιμάζεται να ανεβάσει την εμπειρία χρήστη των gamers στο επόμενο επίπεδο με τη νέα της οθόνη gaming. Ποια είναι η γνώμη σας για την οθόνη παιχνιδιών Alienware 500Hz; Μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply