Παρουσιάστηκε η προσιτή οθόνη παιχνιδιών Acer 540 Hz! – ShiftDelete.Net


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Acer Η νέα οθόνη gaming που εκτιμούν οι παίκτες XV242FΕισήγαγε. 24,1 ίντσες νέα οθόνη παιχνιδιών Acer σε μέγεθος 540 Hz Απογειώνει τη διασκέδαση του παιχνιδιού με την οθόνη ρυθμού ανανέωσης. Αλλά η τιμή βλάπτει πραγματικά το πορτοφόλι. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στη νέα οθόνη παιχνιδιών της Acer.

Το Acer XV242F θα πωληθεί σύντομα στην παγκόσμια αγορά!

Ο κόσμος του gaming γίνεται όλο και πιο γρήγορα συστήματα και περιφερειακά κάθε μέρα. Το κυριότερο μεταξύ αυτών είναι η οθόνη. Ενώ οι οθόνες 240 Hz φαινόταν σαν όνειρο τα τελευταία χρόνια, οι οθόνες 540 Hz έχουν πλέον ενσωματωθεί στα συστήματα. Acer Εμφανίστηκε σήμερα με τη νέα της οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 540 Hz, κάτι που εκτιμήθηκε από τους gamers.

asus-xv242f-gamer-monitor-introduced-2

XV242F Η νέα οθόνη παιχνιδιών, που κυκλοφόρησε με τον αριθμό μοντέλου, κυκλοφορεί σήμερα στην Κίνα. 24,1 ίντσες ένα στο μέγεθος του TN Αυτή η οθόνη διαθέτει πίνακα 1080p παρέχει ανάλυση. Όπως αναφέραμε στην αρχή, το XV242F έχει ρυθμό ανανέωσης 540Hz 1 ms Χρόνος αντίδρασης GtG και 400 nits έχει λάμψη.

Με το 99 τοις εκατό της χρωματικής γκάμας sRGB Acer XV242F Η οθόνη παιχνιδιών διαθέτει θύρες DP 1.4 και HDMI 2.0. Η οθόνη, η οποία περιέχει δύο ηχεία 2 Watt, NVIDIA G-Sync Έρχεται με .

Δόθηκε ημερομηνία για το iPadOS 17!  Ποια μοντέλα iPad το παίρνουν αυτό;

Δόθηκε ημερομηνία για το iPadOS 17! Ποια μοντέλα iPad το παίρνουν αυτό;

Η Apple έδωσε ημερομηνία για το νέο λειτουργικό σύστημα του iPad, iPadOS 17, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Wonderlust. Αυτές είναι οι καινοτομίες με το iPadOS 17.

Ας έρθουμε στην πλευρά των τιμών. Η εταιρεία βρίσκεται στην Κίνα για αυτή τη νέα οθόνη παιχνιδιών υψηλών προδιαγραφών $686 ορίστε την τιμή. Δεν είναι ακόμη σαφές σε ποιες χώρες θα πωλείται η οθόνη XV242F προς το παρόν, αλλά όταν πρόκειται για τη χώρα μας, είναι σίγουρο ότι η τιμή δεν θα πέσει κάτω από τις 20.000 TL.

Γενικά AcerΗ νέα οθόνη παιχνιδιών της έχει επαρκή χαρακτηριστικά. Η ανάλυση 1080p μπορεί να φαίνεται χαμηλή για μια τέτοια οθόνη. Ωστόσο, όταν επιθυμούμε χαμηλό ρυθμό απόκρισης και υψηλό ρυθμό ανανέωσης, πρέπει να αρκεστούμε σε ανάλυση όπως 1080p. Ποια είναι η γνώμη σας για τη νέα οθόνη της Acer; Μπορείτε να εκφράσετε τις ιδέες σας στα σχόλια.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply