Ποια είναι αυτά που διακόπτουν την πλύση; Ποιες καταστάσεις ακυρώνουν την πλύση και πότε ενδείκνυται η ανανέωσή της;


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Ποια είναι αυτά που διακόπτουν την πλύση;  Ποιες καταστάσεις ακυρώνουν την πλύση και πότε ενδείκνυται η ανανέωσή της;


Εάν υπάρχουν περιπτώσεις που αισθάνεστε ότι η πλύση σας διακόπτεται, πρέπει να την επαναλάβετε. Η λέξη πλύση προέρχεται από τις λέξεις χέρι και νερό. Είναι υποχρεωτική η λήψη πλύσης για την εκτέλεση ορισμένων λατρευτικών πράξεων.

Ποια είναι αυτά που διακόπτουν την πλύση;

Κατά τη διάρκεια της πλύσης, οι άνθρωποι πλένουν τα διάφορα μέρη τους με τον καθορισμένο τρόπο. Επιπλέον, εκτελούν επίσης λειτουργίες πλέγματος σε ορισμένες περιοχές. Σύμφωνα με το Ισλάμ, είναι υποχρεωτική η λήψη πλύσης πριν από ορισμένες προσευχές.

Δεν ξέρουμε τι θα ζήσουμε μέσα στη μέρα. Επομένως, είναι πολύ σημαντικό να κάνετε πλύσεις καθημερινά. Ο Προφήτης μας αναφέρει επίσης τη σημασία της πλύσης στα χαντίθ του.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες καταστάσεις που προκαλούν τη διακοπή της πλύσης. Το πύον ή το αίμα από διάφορα μέρη του σώματος προκαλεί τη διάσπαση της πλύσης. Αν όμως αυτά τα υγρά δεν εξαπλωθούν στην περιοχή και παραμείνουν με τη μορφή κηλίδων, δεν χρειάζεται να κάνετε πλύση.

Η διέλευση αερίου προκαλεί επίσης διακοπή της πλύσης. Για το λόγο αυτό σε αυτές τις περιπτώσεις επιβάλλεται η εκ νέου πλύση. Όταν οι βδέλλες προσκολλώνται στο σώμα ή εκτελούνται βεντούζες, το αίμα ρέει έξω από το σώμα. Αυτό προκαλεί τη διάσπαση της πλύσης.

Ποιες καταστάσεις ακυρώνουν την πλύση και πότε ενδείκνυται η ανανέωσή της;

Τα ούρα, τα κόπρανα, το σπέρμα, η αιμορραγία και η διέλευση αερίων ακυρώνουν την πλύση.

Αίμα ή πύον που βγαίνει από οποιοδήποτε σημείο του σώματος και λερώνει στο σημείο από το οποίο βγήκε ακυρώνει την πλύση. Αν το αίμα ή το πύον που ρέει έξω από το σώμα δεν διασκορπιστεί και παραμείνει σε μορφή λεκέ, η πλύση δεν ακυρώνεται.

Ακόμη και κάποιος που κάνει εμετό μια μπουκιά είναι ένας παράγοντας που διακόπτει την πλύση.

Η πλύση ακυρώνεται επίσης όταν κάποιος αποκοιμηθεί, λιποθυμήσει, χάσει τις αισθήσεις του ή τρελαθεί.Το έκκριμα ακυρώνει την πλύση;  Οι φυσικές, καθημερινές κολπικές εκκρίσεις ακυρώνουν την πλύση;

Το έκκριμα ακυρώνει την πλύση; Οι φυσικές, καθημερινές κολπικές εκκρίσεις ακυρώνουν την πλύση;

Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply