Ποια είναι η Φούντα Ντεμίρ και γιατί σκότωσε τον πρώην σύζυγό της; Πληροφορίες για το δυστύχημα στο Funda Demir…


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Ποια είναι η Φούντα Ντεμίρ και γιατί σκότωσε τον πρώην σύζυγό της;  Πληροφορίες για το δυστύχημα στο Funda Demir...


Μετά τη δολοφονία που διέπραξε ο Φούντα Ντεμίρ, η έρευνα για το θέμα επιταχύνθηκε. Στο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες γύρω στις 00.45 στο Μπεσικτάς της συνοικίας Ακατλάρ, κλιμάκια της αστυνομίας έφτασαν στο σημείο μετά από καταγγελία και βρήκαν τον Μουσταφά Τσαπάρ (49) νεκρό, με κομμένο το λαιμό του. Διαπιστώθηκε ότι ο Μουσταφά Τσαπάρ, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας οικονομικών συμβούλων του ζευγαριού και έχει 3 παιδιά 19, 15 και 7 ετών, ήρθε το βράδυ στο σπίτι της 47χρονης Φούντα Ντεμίρ. Όπως έγινε γνωστό, η Φούντα Ντεμίρ διέπραξε τη δολοφονία με μαχαίρι αφού το ζευγάρι είχε λογομαχία στον επάνω όροφο του σπιτιού. Αναφέρθηκε ότι η Φούντα Ντεμίρ, η οποία οδηγήθηκε στο δικαστήριο μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών της στη Διεύθυνση του Τμήματος Δημόσιας Ασφάλειας, συνελήφθη και οδηγήθηκε στη φυλακή.

ΓΙΑΤΙ Ο FUNDA DEMİR ΣΚΟΤΩΣΕ τον MUSTAFA ÇAPAR;

Κατά τη διάρκεια της έρευνας διαπιστώθηκε ότι το ζευγάρι χώρισε πριν από 2 χρόνια μετά από 22 χρόνια γάμου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι συναντιόταν κατά καιρούς μετά το διαζύγιο και μάλωναν. Στην πρώτη του κατάθεση, ο ύποπτος είπε: «Αυτό είναι θέμα τιμής, δεν θέλω να το συζητήσω», είπε.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο FUNDA DEMİR;

Η Funda Demir είναι μια 47χρονη συγγραφέας τεχνών. Ο Ντεμίρ ολοκλήρωσε την προπτυχιακή του εκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο İnönü, Τμήμα Διδασκαλίας Χημείας. Στα πανεπιστημιακά του χρόνια παρακολούθησε συλλόγους ανάγνωσης, θεάτρου, σκακιού και περιβαλλοντικών συλλόγων. Εργάστηκε ως δάσκαλος στην Κωνσταντινούπολη μεταξύ 1999 και 2006. Στη συνέχεια εργάστηκε στη διαχείριση έργων σε ιδιωτική εταιρεία για δέκα χρόνια.

Ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της στο Ανθρώπινο Δυναμικό και την Οργανωτική Αλλαγή στο Πανεπιστήμιο Beykent και έλαβε επίσης έγγραφα ACTP εγκεκριμένα από το ICF. Το 2016 εγκατέλειψε την επαγγελματική του σταδιοδρομία και άρχισε να αφοσιώνεται στη λογοτεχνική συγγραφή και την ανάγνωση. Εργάζεται σε μυθιστορήματα, διηγήματα και θεατρικά έργα.Ποια είναι η Seda Fettahoğlu, γιατί και πώς πέθανε;  Τηλεοπτικές σειρές και ταινίες με τη Seda Fettahoğlu!

Ποια είναι η Seda Fettahoğlu, γιατί και πώς πέθανε; Τηλεοπτικές σειρές και ταινίες με τη Seda Fettahoğlu!

Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply