Ποια είναι τα είδη των κουρτινών; Τα πιο γνωστά είδη κουρτινών…


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Ποια είναι τα είδη των κουρτινών;  Τα πιο γνωστά είδη κουρτινών...


Ποια είναι τα είδη των κουρτινών;

Η δομή των πτυχών της κουρτίνας επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο κρέμονται οι κουρτίνες στη ράβδο ή στα παράθυρα. Διαφορετικά στυλ κουρτινών εξυπηρετούν επίσης μοναδικές λειτουργίες. Ορισμένες κουρτίνες εμποδίζουν το φως, ενώ άλλες είναι μόνο για διακοσμητικούς σκοπούς. Οι πιο γνωστοί και προτιμώμενοι τύποι κουρτινών είναι?

κουρτίνες με ένα πάνελ

Ζευγάρι πάνελ κουρτίνες

πλισέ κουρτίνες

Κουρτίνες με πιέτες κουτιού

Κουρτίνες με πιέτες μολυβιού

κουρτίνες με οπές

Κουρτίνες με καρτέλα

Κουρτίνες εξοικονόμησης ενέργειας

Κουρτίνες από περβάζι παραθύρων

Αυτές είναι οι κουρτίνες του καφέ.

Το σημαντικό στις κουρτίνες είναι το ύφασμα. Οι τύποι υφασμάτων έχουν τα δικά τους οφέλη και τις καλύτερες χρήσεις ανάλογα με το βάρος, την υφή, τις αντιφλεγμονώδεις ή αποκαλυπτικές ιδιότητες, την αντοχή και την αντοχή τους στο ξεθώριασμα στον ήλιο. Προτιμώμενα υφάσματα.

βαμβάκι

Το βαμβάκι είναι ένα ευέλικτο ύφασμα που χρησιμοποιείται για την κατασκευή ποικίλων στυλ. Προσφέρει μια τραγανή, καθαρή αίσθηση που ταιριάζει σε παραδοσιακό ή μοντέρνο στυλ. Επειδή μπορεί να είναι ένα πολύ ελαφρύ ύφασμα, οι βαμβακερές κουρτίνες πρέπει να είναι σωστά επενδεδυμένες για να ντυθούν και να ντυθούν όπως επιθυμείτε.

Πολυεστέρας

Αυτή είναι μια πολύ κοινή επιλογή. Ο πολυεστέρας είναι ανθεκτικός, προσιτός, εύκολος στη φροντίδα του και δεν ζαρώνει, τεντώνει ή συρρικνώνεται.

ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ

Το λινό είναι μια φυσική ίνα. Η κυματιστή όψη του δημιουργεί ένα ευάερο, χαλαρό και άνετο περιβάλλον. Καθαρίζεται εύκολα.

Πληρωμή προστασίας

Οι κουρτίνες δαντέλας είναι πολύ παραδοσιακές και ρομαντικές, χρησιμοποιούνται καλύτερα για να παρέχουν ιδιωτικότητα και να διαχέουν το φυσικό φως. Τις περισσότερες φορές έρχονται σε ουδέτερες αποχρώσεις που συντονίζονται εύκολα με τα άλλα χρώματα του δωματίου. Πρέπει να ελέγξετε αν είναι μόνο στεγνό καθάρισμα ή αν είναι λίγο πιο ανθεκτικό και πλένεται στο πλυντήριο.

Οι πιο δημοφιλείς τύποι σκηνών

Κουρτίνες με μονό πάνελ

Τα μεμονωμένα πάνελ έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν ολόκληρο το παράθυρο και να μαζεύονται στη μία πλευρά όταν ανοίγουν.

Ζευγάρι πάνελ κουρτίνες

Οι κουρτίνες πάνελ πωλούνται σε ζευγάρια, επιτρέποντάς σας να τοποθετήσετε τις κουρτίνες και στις δύο πλευρές του παραθύρου. Αυτές οι κουρτίνες κλείνουν τραβώντας κάθε πάνελ από το κέντρο και μπορούν να κρατηθούν ανοιχτές με άγκυρες κουρτινών.

Σιδερωμένες πλισέ κουρτίνες

Οι κουρτίνες με πιέτες (ή προσαρμοσμένες πιέτες) είναι ο πιο δημοφιλής τύπος πτυχωτών κουρτινών. Οι ραμμένες και μαζεμένες πιέτες στο πάνω μέρος επιτρέπουν στις πτυχές του υφάσματος να ρέουν προς τα κάτω, δημιουργώντας μια κομψή, επίσημη εμφάνιση.

Κουτί πιέτες κουρτίνες

Στις πλισέ κουρτίνες, οι πιέτες εκτείνονται βαθιά και συνεχώς σε όλο το ύφασμα, παρέχοντας πλήρη κάλυψη με ξεχωριστή εμφάνιση.

Κουρτίνες με πιέτες μολυβιού

Οι πτυχωτές κουρτίνες με μολύβι έχουν πιο λεπτές μονές πιέτες που τις διευκολύνουν στην εργασία με μια ποικιλία γάντζων ή κουρτινόξυλων.

Κουρτίνες ματιών

Οι κουρτίνες ματιών ή ματιών έχουν μοντέρνο και μοντέρνο στυλ. Ανοιχτοί δακτύλιοι (ή οπές) υποστηρίζουν τα πάνελ και σας επιτρέπουν να ανοίγετε και να κλείνετε τις κουρτίνες με ευκολία.

Κορυφαίες κουρτίνες με καρτέλες

Έχει πιο casual στυλ. Οι ριγέ κουρτίνες διαθέτουν διακριτικούς δακτυλίους που κρέμονται από τις επάνω ραφές των πάνελ και μπορούν εύκολα να περάσουν μέσα από ένα κουρτινόξυλο.

Κουρτίνες υψηλής ενεργειακής απόδοσης

Οι ενεργειακά αποδοτικές κουρτίνες (ονομάζονται επίσης μονωτικές ή θερμικές κουρτίνες) είναι παχιές, βαριές κουρτίνες που παρέχουν πρόσθετη μόνωση. Αυτή η μόνωση αποτρέπει τον αέρα, τη ζέστη και το κρύο από την είσοδο ή την έξοδο από τα παράθυρά σας.

Κουρτίνες από περβάζι παραθύρων

Είναι κοντές κουρτίνες που κρέμονται λίγο πάνω από την άκρη του περβάζι του παραθύρου. Οι κουρτίνες στο περβάζι είναι ιδανικές για μικρότερα παράθυρα ή πάνω από έπιπλα που θα μπλοκάρουν τις μεγαλύτερες κουρτίνες.

Κουρτίνες καφέ

Οι κουρτίνες καφέ (που ονομάζονται επίσης κουρτίνες κουζίνας) είναι κοντές κουρτίνες που συνήθως συνοδεύονται από ταιριαστό κορδόνι. Οι κουρτίνες καφέ προσθέτουν προσωπικότητα στο χώρο σας και είναι ιδανικές για να μπαίνει φως ενώ παράλληλα παρέχουν λίγη ιδιωτικότητα.Τι σημαίνει να βλέπεις κουρτίνες από τούλι σε ένα όνειρο;  Τι σημαίνει να κρεμάτε μια κουρτίνα από τούλι σε ένα όνειρο;

Τι σημαίνει να βλέπεις κουρτίνες από τούλι σε ένα όνειρο; Τι σημαίνει να κρεμάτε μια κουρτίνα από τούλι σε ένα όνειρο;

Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply