Πού και από ποιες επαρχίες διέρχεται το ρήγμα του Savrun; Είναι το ρήγμα Savrun ενεργό και προκαλεί σεισμούς;


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Πού και από ποιες επαρχίες διέρχεται το ρήγμα του Savrun;  Είναι το ρήγμα Savrun ενεργό και προκαλεί σεισμούς;


Μετά τον σεισμό των 5,5 Ρίχτερ στο Κοζάν των Αδάνων, οι έρευνες για το ρήγμα του Σαβρούν επιταχύνθηκαν. Ο σεισμολόγος Καθ., που βρισκόταν στην περιοχή κατά τη διάρκεια του σεισμού. Ο Δρ. Süleyman Pampal ολοκλήρωσε την ενάμιση μήνα έρευνά του για το ρήγμα Savrun. Ο αντισεισμολόγος Süleyman Pampal εξήγησε τις λεπτομέρειες του ρήγματος Savrun, το οποίο ανησυχεί τους κατοίκους της περιοχής.

ΤΟ SAVRUN FALA ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟ, ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΕΙΣΜΟΣ;

Ο Ιδρυτής Πρόεδρος του Κέντρου Αντισεισμικών Ερευνών του Πανεπιστημίου Γκάζι, Καθ. Δρ. Süleyman Pampal έκανε δηλώσεις για την ενοχή του Savrun. Ο Pampal είπε ότι οι κάτοικοι των Αδάνων νιώθουν άβολα λόγω του ρήγματος Savrun. «Στις μελέτες μου δεν βρήκα κανένα στοιχείο ότι το ρήγμα Savrun είναι ενεργό. «Δεν υπάρχει σημάδι ότι θα σπάσει». Είπε.

Πού και από ποιες επαρχίες περνά το ρήγμα Savrun;  Είναι το ρήγμα Savrun ενεργό και προκαλεί σεισμούς;ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΣΦΑΛΜΑΤΟΣ SAVRUN;

Το σφάλμα του Savrun βρίσκεται μεταξύ Kadirli (Άδανα) και Göksun (K. Maraş). Το ρήγμα Savrun ξεκινά από το ανατολικό άκρο του ρήγματος Çardak, το οποίο έσπασε κατά τη διάρκεια του δεύτερου βασικού σεισμού, και διασχίζει νότια του Göksun και εκτείνεται στην περιοχή Kadirli. Το ρήγμα αποτελείται από 2 τμήματα ρήγματος, μήκους 20 km και 40 km.

Πού και από ποιες επαρχίες περνά το ρήγμα Savrun;  Είναι το ρήγμα Savrun ενεργό και προκαλεί σεισμούς;Τουρκία Fault Line Map 2023!  Ποιες επαρχίες διασχίζουν τα ενεργά ρήγματα του MTA;  Αίτημα στον χάρτη επικινδυνότητας σεισμού AFAD Türkiye!

Τουρκία Fault Line Map 2023! Ποιες επαρχίες διασχίζουν τα ενεργά ρήγματα του MTA; Αίτημα στον χάρτη επικινδυνότητας σεισμού AFAD Türkiye!

Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply