Προσευχή κονδυλωμάτων Τουρκικά, Αραβικά Ανάγνωση και σημασία: ποιες είναι οι προσευχές που πρέπει να απαγγείλετε για να φύγει το κονδυλωμάτων;


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Προσευχή κονδυλωμάτων Τουρκικά, Αραβικά Ανάγνωση και σημασία: ποιες είναι οι προσευχές που πρέπει να απαγγείλετε για να φύγει το κονδυλωμάτων;


Τα κονδυλώματα μπορούν να θεραπευτούν με φάρμακα ή με την απαγγελία προσευχών για κονδυλώματα, που ασκούνταν στο παρελθόν.

Απαγγελία προσευχής κονδυλωμάτων και νόημα στα τουρκικά αραβικά

Υπάρχουν προσευχές που μπορούν να ειπωθούν για τα κονδυλώματα για να περιμένουμε θεραπεία με την πάροδο του χρόνου. Ενώ αυτά μπορούν να θεραπευτούν μόνο με την ανάγνωση προσευχών, μπορούν επίσης να θεραπευτούν μέσω ιατρικής θεραπείας και προσευχών.

Η αραβική ανάγνωση και η τουρκική γραφή της προσευχής που απαγγέλλεται κατά των κονδυλωμάτων είναι η εξής.

Bismilahirrahmanirrahim. Είθε ο Αλλάχ να σας ευλογεί και να σας ευλογεί. Αμίνη.

Το νόημα της προσευχής είναι το εξής. Ω Αλλάχ, που κάνεις το μεγάλο μικρό και το μικρό μεγάλο, κάνε τα κονδυλώματα πάνω μου μικρότερα. Απαγγέλλετε την προσευχή και προσεύχεστε να εξαφανιστεί το κονδυλωμάτων με την εφαρμογή αλατιού στην περιοχή των κονδυλωμάτων σύμφωνα με ορισμένες πρακτικές ή με την εφαρμογή μετάλλου στην περιοχή των κονδυλωμάτων σύμφωνα με ορισμένες πρακτικές.

Ποιες είναι οι προσευχές που πρέπει να απαγγέλλετε για να φύγουν τα κονδυλώματα;

Μετά την απαγγελία της προσευχής των κονδυλωμάτων που είναι πιο γνωστή για τη θεραπεία των κονδυλωμάτων, τα οποία συνήθως φαίνονται στα χέρια και το σώμα, απαγγέλλονται περισσότερες προσευχές και ζητείται θεραπεία.

Η άλλη προσευχή που διαβάζεται ως προσευχή για κονδυλώματα και temriye είναι η εξής. Em ebramu emran fe inna mübrimun. Το νόημα αυτής της προσευχής είναι το εξής. Ή κράτησαν τα πράγματα σταθερά; Σίγουρα, στην πραγματικότητα, κρατάμε το θέμα ακόμα.

Η προσευχή και η πρακτική που απήγγειλε ο Προφήτης στα κονδυλώματα είναι η εξής. Αυτή η προσευχή απαγγέλλεται με την απαγγελία των προσευχών “Allahümme süğiral kebiri” και “mükebbiresağıri Sağgir ma bi” μετακινώντας το δάχτυλό σας πάνω από το κονδυλωμάτων και φυσώντας πάνω του.

Μια άλλη πρακτική για τα κονδυλώματα είναι να γράψετε την αραβική λέξη “edriy” σε τρία κομμάτια χαρτιού μετά την ανάγνωση αυτής της προσευχής. Μετά την απαγγελία 2 Fatihas και 3 Ihlas σε καθένα από τα 3 ξεχωριστά κομμάτια χαρτιού, αυτά εφαρμόζονται στα κονδυλώματα και ένα κομμάτι χαρτί καίγεται κάθε μέρα.

Μια άλλη προσευχή που απαγγέλλεται κατά των κονδυλωμάτων είναι η εξής: La tera fiha ivacen ve la amla. Η προσευχή απαγγέλλεται 21 φορές για κάθε κονδυλωμάτων χωριστά, ζητώντας από τον Θεό να το θεραπεύσει.

Μεταξύ των προσευχών που απαγγέλλονται κατά των κονδυλωμάτων, η προσευχή που απαγγέλλεται ειδικά για τα κονδυλώματα στα πόδια είναι η εξής.

Τραυματίστηκε το αλληλόμορφο Senessemuhu. Inna belevnahum kema belevna ashabel cenneh, iz aksemu la yasri munneha musbijin. Λοιπόν, ναι, ακριβώς έτσι. Fe tafe aleyha taifun min rabbike e hum naimun. Ο Φε ασμπαχάτ μου έκοψε το σαρίμ. Αμίνη. Η προσευχή απαγγέλλεται σχεδιάζοντας έναν κύκλο με ένα στυλό στο κονδυλωμάτων του ποδιού και απαγγέλλοντας το Bismillah. Μπορεί να διαβαστεί ξεχωριστά για κάθε κονδυλώματα ή μπορεί να συνεχιστεί μέχρι να εξαφανιστούν τα κονδυλώματα.

Η άλλη προσευχή για να διαβάσετε για κονδυλώματα είναι να διαβάσετε 21 φορές σε ένα κομμάτι κριθαριού για κάθε κονδυλώματα στο σώμα, στη συνέχεια να το τυλίξετε με ένα ύφασμα και να το θάψετε στο έδαφος. Με την πάροδο του χρόνου, τα κονδυλώματα συρρικνώνονται και εξαφανίζονται. Η προσευχή για αυτήν την εφαρμογή είναι η εξής. Και yeseluneke anil cibali fe kul yensifuha Rabbi nefsa. Fe yezeruha kaan σοφιστεία. Το tera fiha ivacen vela emta. Διαβάζεται ως εξής.Τι ακυρώνει τον Γκουσλ;  Ποια είναι τα πράγματα που σπάνε το γκουσλ και ποιες είναι οι καταστάσεις που το απαιτούν;

Τι ακυρώνει τον Γκουσλ; Ποια είναι τα πράγματα που σπάνε το γκουσλ και ποιες είναι οι καταστάσεις που το απαιτούν;

Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply