Πώς να αποτρέψετε τα σπυράκια και τα σπυράκια


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! ❤️

Κατά τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες, όλοι χρειαζόμαστε περιποίηση δέρματος που να είναι ανθεκτική στον ιδρώτα που βοηθά στην πρόληψη των σπασμών και των κηλίδων. Επιπλέον, ο καυτός καλοκαιρινός ήλιος μας κάνει όλους να ιδρώνουμε περισσότερο από το συνηθισμένο και το δέρμα μας υφίσταται συχνά τις συνέπειες. Ενώ η εφίδρωση είναι μια φυσική και απαραίτητη σωματική λειτουργία, μπορεί να προκαλέσει όλεθρο στο δέρμα μας, οδηγώντας σε σπυράκια, σπυράκια και άλλα δερματικά προβλήματα.

Επιπλέον, η εφίδρωση μπορεί να φράξει τους πόρους, να παγιδεύσει βρωμιά και βακτήρια και να επιδεινώσει τις δερματικές παθήσεις. Με τις κατάλληλες στρατηγικές περιποίησης του δέρματος με αντοχή στον ιδρώτα, μπορείτε να διατηρήσετε το δέρμα σας καθαρό, λαμπερό και υγιές όλο το καλοκαίρι.

Περιποίηση δέρματος με αντοχή στον ιδρώτα

Η φροντίδα του δέρματος που είναι ανθεκτική στον ιδρώτα είναι απαραίτητη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού

Συμμετέχουμε στο Πρόγραμμα Συνεργατών της Amazon Services LLC, στο Skimlinks και σε άλλα Προγράμματα Συνεργατών. Προγράμματα διαφήμισης συνεργατών όπως αυτό μας παρέχουν έναν τρόπο να κερδίζουμε χρεώσεις συνδέοντας δωρεάν αυτούς τους ιστότοπους συνεργατών. Ως Amazon Associates, κερδίζουμε από αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις. Ανατρέξτε στη σελίδα Πολιτική Απορρήτου μας για αποκάλυψη. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε τον ιστότοπό μας.

Ενώ όλες χρειαζόμαστε καλά προϊόντα και πρακτικές περιποίησης του δέρματος τους χειμερινούς μήνες, τα χρειαζόμαστε περισσότερο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι ακτίνες του ήλιου γίνονται πιο έντονες και είναι φυσιολογικό να περνάτε μεγαλύτερες χρονικές περιόδους σε εξωτερικούς χώρους.

Ως αποτέλεσμα, το δέρμα μας εκτίθεται σε επιβλαβείς υπεριώδεις ακτίνες (UV), οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν μια σειρά δερματικών προβλημάτων, από ηλιακά εγκαύματα και πρόωρη γήρανση έως αυξημένο κίνδυνο καρκίνου του δέρματος. Φυσικά, όλοι θέλουμε προϊόντα περιποίησης δέρματος που είναι ανθεκτικά στον ιδρώτα για να μας προστατεύουν και να μας κρατούν την καλύτερη δυνατή εμφάνιση.

Σε αυτό το άρθρο, διερευνούμε αποτελεσματικές τεχνικές για την πρόληψη των σπυριών και των σπυριών που προκαλούνται από τον ιδρώτα τους ζεστούς μήνες.

Περιποίηση δέρματος με αντοχή στον ιδρώτα

1. Κατανοήστε την επίδραση του ιδρώτα στο δέρμα

Για να μιλήσουμε για λοιμώξεις του δέρματος και να εξερευνήσουμε τρόπους αντιμετώπισης των εξανθημάτων που προκαλούνται από τον ιδρώτα, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε πρώτα πώς ο ιδρώτας επηρεάζει το δέρμα μας. Πρώτον, ο ιδρώτας αποτελείται από νερό, νάτριο και άλλους ηλεκτρολύτες.

Όταν ιδρώνουμε, αυτές οι ουσίες έρχονται σε επαφή με την επιφάνεια του δέρματος και μπορούν να αναμειχθούν με το σμήγμα, τη λιπαρή ουσία που παράγεται φυσικά από τους σμηγματογόνους αδένες μας. Αυτός ο συνδυασμός δημιουργεί ένα περιβάλλον που ευνοεί την ανάπτυξη βακτηρίων, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε φραγμένους πόρους και εξάρσεις ακμής.

Επιπλέον, η εφίδρωση μπορεί να καταστρέψει τη φυσική υγρασία του δέρματος, καθιστώντας το πιο ευάλωτο σε ερεθισμούς και φλεγμονές. Άτομα με προϋπάρχουσες δερματικές παθήσεις όπως η ροδόχρου ακμή ή το έκζεμα μπορεί να εμφανίσουν εξάρσεις και επιδείνωση της κατάστασής τους λόγω υπερβολικής εφίδρωσης.

Με αυτήν την επίγνωση, γίνεται σαφές ότι η φροντίδα του δέρματος που είναι ανθεκτική στον ιδρώτα είναι απαραίτητη για την πρόληψη των σπασμών και τη διατήρηση της συνολικής υγείας του δέρματος. Σε αυτό το πλαίσιο μπορεί να είναι χρήσιμο να εξετάσετε το Metronidazole. Η μετρονιδαζόλη είναι ένα αντιβιοτικό που χρησιμοποιείται συνήθως για τη θεραπεία βακτηριακών δερματικών λοιμώξεων όπως η ροδόχρου ακμή.

Επιπλέον, χρησιμοποιώντας εκπτώσεις στη Μετρονιδαζόλη, τα άτομα με τέτοιες δερματικές παθήσεις μπορούν να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις εξάρσεις που προκαλούνται από την ανάπτυξη βακτηρίων που προκαλείται από τον ιδρώτα, διατηρώντας έτσι ένα πιο υγιές και καθαρό δέρμα.

Μην ξεχάσετε να αντιμετωπίσετε την επίδραση του ιδρώτα στο δέρμα. Και η χρήση κατάλληλων θεραπειών όπως η μετρονιδαζόλη μπορεί να οδηγήσει σε βελτιωμένη φροντίδα του δέρματος και γενική ευεξία.

2. Καθαρίζετε απαλά και τακτικά

Το θεμέλιο οποιασδήποτε αποτελεσματικής ρουτίνας περιποίησης δέρματος με αντοχή στον ιδρώτα είναι ο σωστός καθαρισμός. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, όταν η παραγωγή ιδρώτα είναι στο αποκορύφωμά της, είναι κρίσιμο να καθαρίζετε απαλά και τακτικά το πρόσωπό σας.

Στην ιδανική περίπτωση, αναζητήστε ένα ήπιο καθαριστικό χωρίς θειικά άλατα που αφαιρεί αποτελεσματικά τη βρωμιά, την περίσσεια λιπαρότητας και τον ιδρώτα χωρίς να αφαιρεί το δέρμα από τα φυσικά του έλαια. Ο καθαρισμός δύο φορές την ημέρα, πρωί και βράδυ, μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε το δέρμα σας καθαρό και να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο φραγμένων πόρων.

Για παράδειγμα, μου αρέσει να χρησιμοποιώ ένα απαλό καθαριστικό όπως το Cetaphil Face Wash. Αυτό το καθαριστικό είναι τέλειο για ξηρό έως κανονικό, ευαίσθητο δέρμα, χωρίς άρωμα, χωρίς σαπούνι και χωρίς αφρό.

Θυμηθείτε να χρησιμοποιείτε χλιαρό νερό όταν πλένετε το πρόσωπό σας, καθώς το ζεστό νερό μπορεί να στεγνώσει περαιτέρω το δέρμα. Μετά τον καθαρισμό, στεγνώστε το πρόσωπό σας με μια καθαρή πετσέτα αντί να τρίβετε έντονα, καθώς το τρίψιμο μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό και ερυθρότητα.

3. Κάντε απολέπιση για να αποφράξετε τους πόρους – Περιποίηση επιδερμίδας ανθεκτική στον ιδρώτα που λειτουργεί

Σε κάθε ρουτίνα περιποίησης δέρματος που είναι ανθεκτική στον ιδρώτα, η απολέπιση παίζει ζωτικό ρόλο. Η τακτική απολέπιση μπορεί να αποφράξει αποτελεσματικά τους πόρους και να αφαιρέσει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, μειώνοντας σημαντικά τις πιθανότητες παγιδευμένου ιδρώτα και λιπαρότητας που συχνά οδηγούν σε εξάρσεις. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να επιλέξετε το σωστό απολεπιστικό για τον τύπο του δέρματός σας.

Για ευαίσθητο δέρμα ή δέρμα με τάση ακμής, είναι καλύτερο να επιλέξετε χημικά απολεπιστικά με συστατικά όπως σαλικυλικό οξύ ή γλυκολικό οξύ. Αυτά τα ισχυρά συστατικά μπορούν να διεισδύσουν βαθιά στους πόρους, να διαλύσουν το σμήγμα και τα υπολείμματα και να συμβάλουν στο σχηματισμό ακμής.

Μου αρέσει να χρησιμοποιώ το Acure Brightening Facial Scrub. Είναι τέλειο για όλους τους τύπους δέρματος. Περιέχει θαλάσσια φύκια και γαλλική πράσινη άργιλο που καταπραΰνει, αποτοξινώνει και καθαρίζει. Επιπλέον, περισσότεροι από 23.000 αγοραστές συμφωνούν με τις λαμπερές κριτικές πέντε αστέρων.

Από την άλλη, εάν έχετε κανονικό ή ξηρό δέρμα, ένα απαλό φυσικό απολεπιστικό με απαλές, στρογγυλεμένες μπάλες είναι πιο κατάλληλο καθώς δεν προκαλεί μικροσκίσιμο στο δέρμα. Θυμηθείτε, το κλειδί είναι να προσαρμόσετε την προσέγγιση απολέπισης για να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα και να διατηρήσετε υγιές, λαμπερό δέρμα.

4. Ενυδάτωση, ενυδάτωση, ενυδάτωση

Η διατήρηση της σωστής ενυδάτωσης είναι ζωτικής σημασίας για ένα υγιές, λαμπερό δέρμα όλο το χρόνο, αλλά γίνεται ακόμη πιο σημαντική κατά τη διάρκεια του ζεστού καλοκαιριού. Όταν ιδρώνετε πολύ, το σώμα σας χάνει νερό, στεγνώνοντας το δέρμα σας και καθιστώντας το πιο επιρρεπές σε ερεθισμούς και εξανθήματα. Για να το αντιμετωπίσετε, πίνετε άφθονο νερό όλη την ημέρα.

Εκτός από την εσωτερική ενυδάτωση, μια ελαφριά, χωρίς λάδια ενυδατική κρέμα μπορεί να βοηθήσει να κλειδώσει η υγρασία και να δημιουργήσει ένα προστατευτικό φράγμα στην επιφάνεια του δέρματος. Αναζητήστε μια ενυδατική κρέμα με συστατικά όπως το υαλουρονικό οξύ, που μπορεί να προσελκύει και να συγκρατεί το νερό, αφήνοντας το δέρμα σας σφριγηλό και ενυδατωμένο χωρίς να αισθάνεστε λιπαρότητα.

Για παράδειγμα, χρησιμοποιώ καθημερινά την CeraVe AM Facial Moisturizing Lotion SPF 30. Μπορείτε να βρείτε την κρέμα προσώπου χωρίς λάδι με αντηλιακό. Είναι ελαφρύ και μη φαγεσωρογόνο, με πάνω από 74.000 πελάτες να συμφωνούν ότι είναι το καλύτερο. Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές ρουτίνας περιποίησης της επιδερμίδας θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το δέρμα σας καθαρό, όμορφο και να βρείτε την τέλεια ρουτίνα περιποίησης δέρματος που είναι ανθεκτική στον ιδρώτα.

Περιποίηση δέρματος με αντοχή στον ιδρώτα

5. Επιλέξτε ανθεκτικό στον ιδρώτα αντηλιακό

Το αντηλιακό είναι ένα αδιαπραγμάτευτο βήμα σε κάθε ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας, ειδικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όταν οι ακτίνες του ήλιου είναι ισχυρότερες και πιο βλαβερές. Ωστόσο, το κανονικό αντηλιακό μπορεί να αισθάνεται βαρύ και λιπαρό, ειδικά όταν συνδυάζεται με ιδρώτα.

Για να καταπολεμήσετε αυτό το πρόβλημα, επιλέξτε ένα ανθεκτικό στον ιδρώτα αντηλιακό που προσφέρει προστασία ευρέος φάσματος από τις ακτίνες UVA και UVB. Αυτά τα αντηλιακά προσκολλώνται καλύτερα στο δέρμα, ακόμη και στον ιδρώτα και το νερό, και παρέχουν μακροχρόνια προστασία χωρίς να φράζουν τους πόρους. Για παράδειγμα, αναζητήστε φόρμουλες χωρίς λάδια, μη φαγεσωρογόνες που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το δέρμα σας χωρίς ατέλειες.

Αυτό το καλοκαίρι βασίζομαι στο αντηλιακό προσώπου Neutrogena Sport Face SPF 70+. Είναι μια αντηλιακή λοσιόν προσώπου χωρίς λάδια με ευρέως φάσματος UVA/UVB για να προσφέρει στο δέρμα σας την καλύτερη προστασία από τον ήλιο. Και είναι επίσης ανθεκτικό στον ιδρώτα και στο νερό. Με περισσότερες από 15.000 κριτικές πέντε αστέρων, ξέρετε ότι αυτή είναι η καλύτερη περιποίηση δέρματος ανθεκτική στον ιδρώτα.

6. Πηγαίνετε για ελαφρύ και αναπνεύσιμο μακιγιάζ

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, το βαρύ μακιγιάζ μπορεί να αναμειχθεί με τον ιδρώτα και το λάδι, οδηγώντας σε φραγμένους πόρους και εξάρσεις. Για να αποφύγετε αυτό, σκεφτείτε να μεταβείτε σε ελαφριά και αναπνεύσιμα προϊόντα μακιγιάζ. Ψάξτε για foundation χωρίς λιπαρά και πούδρες με βάση τα μεταλλικά στοιχεία που δεν θα πνίξουν το δέρμα σας.

Επιπλέον, σκεφτείτε να παραλείψετε τελείως το foundation και επιλέξτε βαμμένες ενυδατικές κρέμες ή κρέμες BB για πιο φυσική εμφάνιση. Αυτά τα προϊόντα παρέχουν ελαφριά κάλυψη ενώ επιτρέπουν στο δέρμα σας να αναπνέει και εμποδίζουν τον υπερβολικό ιδρώτα να προκαλέσει τήξη του μακιγιάζ.

Τον περασμένο μήνα αγόρασα την IT Cosmetics Your Skin But Better CC+ Cream. Το αγαπώ! Δεν εξαρτώμαι πλέον από βαριά θεμέλια, ειδικά το καλοκαίρι. Αυτή η κρέμα CC μου δίνει όλη την κάλυψη που χρειάζομαι. Και είναι διορθωτικό χρώματος, πλήρης κάλυψη και ενυδάτωση και φαίνεται πολύ φυσικό. Σας προσφέρει επίσης προστασία SPF 50 και διατίθεται σε διάφορες αποχρώσεις για να βρείτε το τέλειο ταίρι. Οι αγοραστές το λατρεύουν περισσότερο, με πάνω από 23,00 κορυφαίες αξιολογήσεις.

7. Ρουτίνα περιποίησης δέρματος μετά την άσκηση

Εάν σας αρέσει η άσκηση σε εξωτερικούς χώρους ή είστε δραστήριοι το καλοκαίρι, μια ρουτίνα περιποίησης δέρματος μετά την προπόνηση είναι απαραίτητη. Μετά την άσκηση, ο ιδρώτας μπορεί να αναμιχθεί με βακτήρια και να παραμείνει στο δέρμα σας, καθιστώντας το ακόμη πιο επιρρεπές σε εξάρσεις. Για να αποφύγετε αυτό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα μετά την προπόνησή σας:

  • Βήμα 1: Καθαρίστε το πρόσωπό σας με ένα απαλό καθαριστικό χωρίς θειικά άλατα για να αφαιρέσετε τον ιδρώτα, τα βακτήρια και την περίσσεια λιπαρότητας.
  • Βήμα 2: Χρησιμοποιήστε ένα τονωτικό με καταπραϋντικά συστατικά όπως αλόη βέρα ή χαμομήλι για να απαλύνετε τυχόν ερυθρότητα ή φλεγμονή.
  • Βήμα 3: Εφαρμόστε μια ενυδατική κρέμα χωρίς λιπαρά για να αναπληρώσετε την ενυδάτωση του δέρματος χωρίς να φράξετε τους πόρους.
  • Βήμα 4: Εάν φοράτε μακιγιάζ στην προπόνησή σας, χρησιμοποιήστε ένα ντεμακιγιάζ ειδικά σχεδιασμένο για να αφαιρεί προϊόντα ανθεκτικά στον ιδρώτα.
Εξωτερική Άσκηση

Συμπέρασμα – Περιποίηση δέρματος με αντοχή στον ιδρώτα

Με τις κατάλληλες στρατηγικές περιποίησης για την αντοχή στον ιδρώτα, μπορείτε να αποτρέψετε τις ατέλειες και τις κηλίδες που προκαλούνται από την καλοκαιρινή εφίδρωση. Μην ξεχνάτε να καθαρίζετε απαλά και τακτικά, να κάνετε απολέπιση για να αποφράξετε τους πόρους και να διατηρήσετε τη σωστή ενυδάτωση.

Ιδανικά, επιλέξτε αντηλιακό ανθεκτικό στον ιδρώτα και επιλέξτε ελαφριά, αναπνεύσιμα προϊόντα μακιγιάζ. Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές, μπορείτε να απολαύσετε καθαρό, λαμπερό δέρμα κατά τους ζεστούς μήνες και να επικεντρωθείτε στο να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις καλοκαιρινές σας περιπέτειες.

Μην ξεχάσετε να καρφιτσώσετε την έμπνευσή σας!

Περιποίηση δέρματος με προστασία από τον ιδρώτα Πώς να αποτρέψετε τα σπυράκια και τα σπυράκια - Sassy Townhouse Living
Ξηρά χείλη

Αν έχετε ξηρά χείλη, ξέρετε πόσο αντιαισθητικά και άβολα μπορεί να είναι, αλλά υπάρχει ελπίδα. Μπορείτε επιτέλους να τα ενυδατώσετε, να τα λειάνετε και να τα γεμίσετε. Ωστόσο, τα ξηρά χείλη μπορεί να ερεθίσουν το δέρμα σας και να προκαλέσουν υπερβολική ξηρότητα, ερυθρότητα, σκάσιμο, αιμορραγία και φαγούρα.

Συμμετέχουμε στο Πρόγραμμα Συνεργατών της Amazon Services LLC, στο Skimlinks και σε άλλα Προγράμματα Συνεργατών. Προγράμματα διαφήμισης συνεργατών όπως αυτό μας παρέχουν έναν τρόπο να κερδίζουμε χρεώσεις συνδέοντας δωρεάν αυτούς τους ιστότοπους συνεργατών. Ως Amazon Associates, κερδίζουμε από αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις. Ανατρέξτε στη σελίδα Πολιτική Απορρήτου μας για αποκάλυψη. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε τον ιστότοπό μας.

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! ❤️


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply