Στο τεστ απόδοσης Snapdragon 8 Gen 3: αποκαλύφθηκαν τα χαρακτηριστικά του επεξεργαστή!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Η Qualcomm, ένας από τους πιο επιτυχημένους παίκτες στον κλάδο των επεξεργαστών κινητής τηλεφωνίας, έχει επιταχύνει τις εργασίες της για το ναυαρχίδα Snapdragon 8 Gen 3 που θα τροφοδοτήσει τα πιο ισχυρά τηλέφωνα στον κόσμο του Android. Περισσότερες λεπτομέρειες για τον επεξεργαστή έρχονται στο φως.

Το Snapdragon 8 Gen 3 έχει έναν βασικό πυρήνα Cortex-X4 χρονισμένο στα 3,19 GHz

Ο κορυφαίος επεξεργαστής, τον οποίο ο κόσμος του Android περιμένει με ανυπομονησία, παρουσιάστηκε στην αρένα του Geekbench 5. Σύμφωνα με μια πηγή κοινής χρήσης που ονομάζεται Digital Chat Station, η οποία είναι γνωστή για τις διαρροές της, οι δυνατότητες της συσκευής έχουν αποκαλυφθεί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ελήφθησαν, ο επεξεργαστής συμμετείχε στη δοκιμή απόδοσης με το Nubia Redmagic 9. Το τηλέφωνο πέτυχε 1596 βαθμούς στη δοκιμή ενός πυρήνα και 5977 πόντους στη δοκιμή πολλαπλών πυρήνων.

Snapdragon 8 Gen 3

Σύμφωνα με τις προδιαγραφές που βγαίνουν από την άποψη της απόδοσης, ο Snapdragon 8 Gen 3 έχει έναν πυρήνα Cortex-X4 prime χρονισμένο στα 3,19 GHz, πέντε πυρήνες απόδοσης Cortex-A720 χρονισμένους στα 2,96 GHz και δύο πυρήνες απόδοσης Cortex-A520 με χρονισμό στα 27Hz. . έχουν τον πυρήνα.

Η Qualcomm παρουσιάζει τους επεξεργαστές της σειράς Snapdragon G για φορητές κονσόλες παιχνιδιών!

Η Qualcomm παρουσιάζει τους επεξεργαστές της σειράς Snapdragon G για φορητές κονσόλες παιχνιδιών!

Η Qualcomm παρουσίασε τρεις νέους επεξεργαστές Snapdragon G-series σχεδιασμένους για φορητές κονσόλες παιχνιδιών. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά…

Η Qualcomm στοχεύει στην ημερομηνία κυκλοφορίας του Snapdragon 8 Gen 3 τον Οκτώβριο του 2023. Ο αναμενόμενος κορυφαίος επεξεργαστής θα εμφανιστεί στο ετήσιο Snapdragon Summit της εταιρείας. Η εκδήλωση, η οποία έχει προγραμματιστεί για το Μάουι της Χαβάης, θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 24 και 26 Οκτωβρίου.

Snapdragon 8 Gen 3

Το πιο ενημερωμένο chipset που χρησιμοποιείται αυτή τη στιγμή, το Snadpragon 8 Gen 2, έχει αρχιτεκτονική Cortex-X3 και τρέχει στα 3,2 GHz. Αυτό σημαίνει ότι η απόδοση επηρεάζεται άμεσα στην καθημερινή χρήση. Επιπλέον, ο νέος επεξεργαστής αναμένεται να έχει αρχιτεκτονική 1+5+2, με έναν πυρήνα «υπερμεγέθους», πέντε «μεγάλους» πυρήνες και δύο «μικρούς» πυρήνες.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply