Τι είναι η ισημερία στις 23 Σεπτεμβρίου, τι συμβαίνει; Χαρακτηριστικά της ισημερίας της 23ης Σεπτεμβρίου!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Τι είναι η ισημερία στις 23 Σεπτεμβρίου, τι συμβαίνει;  Χαρακτηριστικά της ισημερίας της 23ης Σεπτεμβρίου!


Μελετώνται οι λεπτομέρειες της ισημερίας της 23ης Σεπτεμβρίου, που συμβολίζει την αρχή του φθινοπώρου και τραβάει την προσοχή με την επίδραση της εξίσωσης ημέρας και νύχτας. Αυτή η ισότητα, που σημειώθηκε στις 21 Μαρτίου και στις 23 Σεπτεμβρίου, δείχνει τις στιγμές που οι ακτίνες του Ήλιου χτυπούν κάθετα τον Ισημερινό και ο κύκλος του φωτισμού τέμνει τους πόλους. Η 23η Σεπτεμβρίου είναι μια ημερομηνία που είναι κοινώς γνωστή ως Φθινοπωρινή Ισημερία. Ισημερία ονομάζεται η στιγμή που η μέρα και η νύχτα είναι ίσες. Υπάρχουν δύο ισημερίες μέσα στο έτος: η εαρινή ισημερία και η φθινοπωρινή ισημερία. Η φθινοπωρινή ισημερία πέφτει συνήθως στις 22 ή 23 Σεπτεμβρίου.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΗΜΟΙΑ ΤΗΣ 23ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;

Την ημερομηνία αυτή, οι νύχτες στο βόρειο ημισφαίριο αρχίζουν να γίνονται μεγαλύτερες από τις μέρες και πλησιάζει ο χειμώνας. Αντίθετα, στο νότιο ημισφαίριο, αυτή η ισημερία συμβολίζει την αρχή της άνοιξης και οι ώρες της ημέρας είναι μεγαλύτερες από τις νύχτες.

Κατά τη διάρκεια της ισημερίας, οι ακτίνες του Ήλιου πέφτουν κάθετα στον ισημερινό της Γης. Επομένως, η διάρκεια της ημέρας και της νύχτας κατά μήκος του ισημερινού είναι ακριβώς 12 ώρες. Αυτές οι περίοδοι μπορεί να ποικίλλουν καθώς κινείστε βόρεια και νότια του ισημερινού, αλλά αυτές οι διαφορές ελαχιστοποιούνται τις ημέρες της ισημερίας.

Συνοψίζοντας, η φθινοπωρινή ισημερία στις 23 Σεπτεμβρίου αντιπροσωπεύει μια εποχή που η διάρκεια της ημέρας και της νύχτας είναι ίση και ο χειμώνας πλησιάζει για το βόρειο ημισφαίριο.

Τι είναι η ισημερία της 23ης Σεπτεμβρίου, τι συμβαίνει, χαρακτηριστικά της ισημερίας της 23ης ΣεπτεμβρίουΤι είναι η ισημερία;  Φθινοπωρινή ισημερία 23 Σεπτεμβρίου (ισότητα ημέρας και νύχτας)

Τι είναι η ισημερία; Φθινοπωρινή ισημερία 23 Σεπτεμβρίου (ισότητα ημέρας και νύχτας)

Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply