Τι πρέπει να ξέρετε


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! ❤️

Εάν δεν έχετε σκεφτεί ποτέ τα οφέλη της οικιακής εγγύησης, σκεφτείτε το, ειδικά δεδομένου του αυξανόμενου κόστους των επισκευών. Οι οικιακές εγγυήσεις παρέχουν προστασία από δαπανηρές επισκευές ή αντικαταστάσεις κρίσιμων συσκευών και συστημάτων στο σπίτι σας. Η επένδυση μιας αξιόπιστης εταιρείας στην ποιοτική κάλυψη αξίζει τον κόπο για εκατομμύρια ιδιοκτήτες σπιτιού.

Οι καλύτεροι πάροχοι προσφέρουν πολλά προγράμματα και πρόσθετες επιλογές κάλυψης. Ταυτόχρονα προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση πελατών και ηρεμία. Το πιο σημαντικό, φροντίστε να μένετε πάντα μακριά από απάτες με εγγύηση στο σπίτι.

Οφέλη από την εγγύηση κατοικίας

Τα οφέλη της εγγύησης για το σπίτι παρέχουν ηρεμία

Η ηρεμία που παρέχουν οι εγγυήσεις για το σπίτι μπορεί να είναι ανεκτίμητη. Δίνουν στους ιδιοκτήτες σπιτιού ηρεμία σχετικά με το κόστος επισκευής ή αντικατάστασης ακριβών συσκευών και συστημάτων.

Ωστόσο, οι ιδιοκτήτες κατοικιών θα πρέπει να διαβάσουν προσεκτικά και να εξετάσουν όλα τα συμβόλαιά τους πριν τα υπογράψουν σε σχέδια υπηρεσιών από εταιρείες που προσφέρουν δείγματα συμβολαίων – όσοι δεν είναι ικανοποιημένοι μπορεί ακόμη και να τα ακυρώσουν και να λάβουν πλήρη επιστροφή χρημάτων!

Τα παράπονα από τον κλάδο των οικιακών εγγυήσεων συχνά αφορούν την ποιότητα της υπηρεσίας. Ωστόσο, σύμφωνα με το Συμβούλιο Βιομηχανίας Συμβάσεων Υπηρεσιών, οι περισσότεροι ιδιοκτήτες κατοικιών είναι ευχαριστημένοι με τα σχέδιά τους.

Επιπλέον, οι περισσότερες οικιακές εγγυήσεις που πωλούνται αφορούν νέους ιδιοκτήτες σπιτιού που ανησυχούν για μεγάλο κόστος επισκευής ή αντικατάστασης συστήματος. Λάβετε υπόψη ότι οι περισσότερες οικιακές εγγυήσεις δεν καλύπτουν τυχαία ζημιά, όπως χαλάρωση του πλυντηρίου πιάτων ή υπερχείλιση της τουαλέτας λόγω φυσιολογικής φθοράς.

Οφέλη από την εγγύηση κατοικίας

Πάντα να ερευνάτε τα οφέλη της οικιακής εγγύησης εκ των προτέρων

Οι καταναλωτές θα πρέπει να ερευνήσουν διεξοδικά μια εταιρεία πριν ξεκινήσουν μια συναλλαγή μαζί τους. Για παράδειγμα, από την αξιολόγηση του ιστότοπου μέχρι την ανάγνωση κριτικών από καταναλωτές και ιστότοπους, πρέπει να γνωρίζετε πού κρύβονται οι απάτες.

Επιπλέον, οι εισαγγελείς και το Better Business Bureau προειδοποιούν ενάντια στις εταιρείες που κάνουν ψευδείς ή υπερβολικούς ισχυρισμούς σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρουν.

Επιπλέον, το γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα της Ουάσιγκτον συμβουλεύει τους καταναλωτές ενάντια σε εταιρείες που δίνουν υπερβολικές υποσχέσεις σχετικά με τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα που προσφέρουν.

Οι λαμπερές μαρτυρίες πελατών στον ιστότοπο μιας εταιρείας οικιακής εγγύησης μπορεί να δελεάσουν μερικούς. Ωστόσο, οι καταναλωτές θα πρέπει να κάνουν περαιτέρω έρευνα πριν λάβουν μια απόφαση αγοράς. Οι καταναλωτές θα πρέπει να διερευνήσουν τις καταγγελίες κατά της συγκεκριμένης εταιρείας και την αξιολόγηση από το Better Business Bureau.

Φυσικά, θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο και προσοχή για να πραγματοποιήσετε αυτήν την έρευνα για να αποτρέψετε τους απατεώνες να σας εκμεταλλευτούν! Οι εγγυήσεις για το σπίτι μπορούν να ωφελήσουν τους νέους ιδιοκτήτες σπιτιού που ανησυχούν για το κόστος των επισκευών ή των αντικαταστάσεων συστημάτων. Το πιο σημαντικό, η εξοικονόμηση λογαριασμών κοινής ωφέλειας και άλλα έξοδα μπορούν να αντισταθμίσουν το κόστος.

Επιπλέον, οι ιδιοκτήτες σπιτιού θα πρέπει να θυμούνται ότι οι εγγυήσεις για το σπίτι πρέπει να χρησιμεύουν μόνο ως δίχτυ ασφαλείας και όχι δικαιολογία για τη μη συντήρηση του σπιτιού τους σε τακτική βάση.

Αξιοπιστία

Με την εγγύηση για το σπίτι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τυχόν συσκευές ή συστήματα που χαλάσουν στο σπίτι σας μπορούν να επισκευαστούν ή να αντικατασταθούν. Στην ιδανική περίπτωση, αυτό εξοικονομεί χρόνο και χρήμα όταν αντιμετωπίζετε παλαιότερα σπίτια που είναι πιο επιρρεπή σε ελαττώματα. Οι οικιακές εγγυήσεις παρέχουν επίσης ηρεμία καλύπτοντας απροσδόκητα κόστη επισκευής ή αντικατάστασης που προκύπτουν απροσδόκητα.

Οι εγγυήσεις κατοικίας μπορεί να είναι επωφελείς επενδύσεις τόσο για υπάρχουσες όσο και για νέες κατοικίες. Όταν συγκρίνετε διαφορετικές εταιρείες ασφάλισης κατοικίας, είναι σημαντικό να εξετάζετε προσεκτικά τις επιλογές και τους όρους κάλυψης, συμπεριλαμβανομένης της ανάγνωσης του συμβολαίου τους για να κατανοήσετε τι καλύπτεται ή εξαιρείται και τυχόν περιορισμούς ή περιορισμούς στην κάλυψη. Είναι επίσης χρήσιμο να δείτε πόσο καλά χειρίζεται κάθε πάροχος τις κλήσεις εξυπηρέτησης.

Επιπλέον, οι εταιρείες εγγύησης για το σπίτι θα πρέπει να περιγράφουν με σαφήνεια τη διαδικασία κλήσης σέρβις και τι θα συμβεί κατά την υποβολή μιας αξίωσης, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας. Επιπλέον, έχετε υπόψη σας προϋπάρχουσες συνθήκες που θα ακυρώσουν τις αξιώσεις ή θα εμποδίσουν την κάλυψη. Και πάλι, η γνώση αυτού μπορεί να σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι θα επιλέξετε ένα πρόγραμμα με επαρκή κάλυψη.

Λάβετε υπόψη τους περιορισμούς στα οφέλη της Εγγύησης Κατοικίας, όπως ένα ετήσιο μέγιστο όριο πληρωμής ή μέγιστες συνολικές απαιτήσεις. Ωστόσο, αυτά μπορεί να φαίνονται μικρά στην αρχή και ωστόσο μπορεί να έχουν τεράστια επίδραση στον προϋπολογισμό σας.

Δώστε προσοχή στους τύπους συσκευών και συστημάτων που καλύπτονται από ένα σχέδιο οικιακής εγγύησης. Τα περισσότερα σχέδια περιλαμβάνουν είδη πρώτης ανάγκης όπως ψυγείο, πλυντήριο/στεγνωτήριο, σύστημα κεντρικής θέρμανσης/AC και σωλήνες υδραυλικών εγκαταστάσεων. Ωστόσο, ορισμένα σχέδια καλύπτουν επίσης πισίνες ή πηγάδια.

Όταν αγοράζετε ένα σπίτι, συγκρίνετε πάντα τις τιμές και ερευνήστε το ιστορικό του πωλητή. Επίσης, κάντε μια απογραφή οποιωνδήποτε συσκευών ή συστημάτων υπάρχουν στο σπίτι και τις ηλικίες τους για να βρείτε το ιδανικό πακέτο οικιακής εγγύησης που ταιριάζει στον προϋπολογισμό και τις ανάγκες σας.

Ευκολία

Οι εγγυήσεις για το σπίτι προσφέρουν πολλά οφέλη είτε αγοράζετε είτε πουλάτε. Πρώτον, μπορούν να ανακουφίσουν το άγχος από απροσδόκητες βλάβες του συστήματος και της συσκευής. Επιπλέον, το κάνουν αυτό ενώ παρέχουν οικονομική προστασία από δαπανηρές επισκευές ή αντικαταστάσεις. Επιπλέον, οι περισσότερες εταιρείες εγγύησης για το σπίτι θα αναθέσουν έναν έμπειρο τεχνικό που μπορεί να αξιολογήσει και να επιλύσει γρήγορα προβλήματα.

Όταν ψάχνετε για ένα πρόγραμμα εγγύησης για το σπίτι, η σύγκριση των συμβάσεων υπηρεσιών και του κόστους μεταξύ εταιρειών είναι απαραίτητη. Το συμβόλαιό σας θα πρέπει να διευκρινίζει με σαφήνεια την τυπική και προαιρετική κάλυψη, τις ενέργειες που τις ακυρώνουν και τα μέγιστα ή όρια ανά εκδήλωση και ανά έτος. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με έναν από τους εκπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών μας. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να ζητήσετε ένα δείγμα συμβολαίου, ώστε να μπορείτε να το ελέγξετε πριν το αγοράσετε.

Επιπλέον, ενώ οι εγγυήσεις για το σπίτι μπορεί να κοστίζουν περισσότερο από άλλες μορφές κάλυψης, παρέχουν ηρεμία στους ιδιοκτήτες σπιτιού. Ειδικά οι νεότεροι αγοραστές σπιτιού χωρίς σημαντικές οικονομίες για την κάλυψη αστοχιών συσκευών και συστημάτων. Με την πάροδο του χρόνου, μπορούν να πληρώσουν μόνοι τους.

Όταν αγοράζετε ένα σπίτι, η αγορά ενός σπιτιού με εκτεταμένη οικιακή εγγύηση μπορεί να σας προστατεύσει από δαπανηρές επισκευές. Και τα οφέλη της Εγγύησης Κατοικίας το κάνουν αυτό εξοικονομώντας χρόνο παρέχοντας μια οικονομική εναλλακτική λύση στην πρόσληψη εργολάβων για αυτές τις υπηρεσίες. Επιπλέον, μπορεί να προστατεύσει τους πωλητές από το κόστος που σχετίζεται με την αντικατάσταση σπασμένων συσκευών και συστημάτων πριν από την πώληση ενός σπιτιού.

Οι εταιρείες ασφάλισης σπιτιού προσφέρουν συνήθως προσαρμόσιμα προγράμματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του ιδιοκτήτη σπιτιού. Και για πράγματα όπως η κάλυψη ανοίγματος θυρών γκαράζ, ενσωματωμένοι φούρνοι μικροκυμάτων, σηπτικά συστήματα και άλλα. Τα περισσότερα προσφέρουν πρόσθετες επιλογές κάλυψης για Οφέλη Εγγύησης Οικίας για λιγότερο από την τιμή μιας συσκευής ή συστήματος (μερικές έως και 10 $ ανά μήνα!). Ως αποτέλεσμα, οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιού βρίσκουν ότι οι εγγυήσεις για το σπίτι αξίζουν την επένδυσή τους.

Οφέλη εγγύησης σπιτιού Κόστος

Το κόστος της εγγύησης για το σπίτι ποικίλλει ανάλογα με τον πάροχο, το πρόγραμμα και τα προαιρετικά πρόσθετα. Όταν εξετάζετε πιθανούς παρόχους, είναι φυσικά απαραίτητο να λάβετε υπόψη το μηνιαίο ασφάλιστρο και το κόστος υπηρεσιών.

Επιπλέον, αυτό προστίθεται στο κόστος κάλυψης συσκευών και συστήματος. Ερευνήστε προσεκτικά το συμβόλαιο, ώστε να γνωρίζετε τις συμπεριλήψεις και τις εξαιρέσεις, καθώς και τυχόν περιορισμούς πληρωμών ή εγγυήσεις κλήσεων υπηρεσιών που μπορεί να προκύψουν.

Παραδείγματα κάλυψης οικιακής εγγύησης σε ψεκαστήρες εδάφους και πισίνες

Ενδέχεται να υπάρχουν συγκεκριμένοι περιορισμοί εάν η εγγύηση για έναν καταιονιστή εδάφους ή πισίνα περιλαμβάνει κλήσεις σέρβις, αλλά αποκλείει επισκευές ή αντικατάσταση του ίδιου του συστήματος.

Για παράδειγμα, ορισμένα ζητήματα υδραυλικών εγκαταστάσεων ή σηπτικών συστημάτων και ορισμένες εταιρείες ορίζουν μέγιστες πληρωμές απαιτήσεων ανά έτος. Εάν αυτοί οι περιορισμοί αποδειχθούν πολύ αυστηροί, η εγγύηση για το σπίτι σας μπορεί να αποδειχθεί ακριβότερη από το αναμενόμενο.

Τα περισσότερα συμβόλαια οικιακής εγγύησης περιλαμβάνουν έκπτωση και όρους πριν ο πάροχος παρέχει κάλυψη για επισκευή ή αντικατάσταση. Επιπλέον, ορισμένες πολιτείες απαιτούν από τις εταιρείες που εγγυώνται το σπίτι να αδειοδοτούνται και να ελέγχονται από έναν επίτροπο ασφάλισης ή το Υπουργείο Προστασίας των Καταναλωτών. Στην ιδανική περίπτωση, αυτό θα δώσει στους καταναλωτές επιπλέον βεβαιότητα σχετικά με την αξιοπιστία αυτών των παρόχων.

Οι εγγυήσεις κατοικίας προσφέρουν στους αγοραστές και τους πωλητές ηρεμία στις συναλλαγές ακινήτων. Η επιλογή ενός κατάλληλου σχεδίου με τις σωστές επιλογές κάλυψης μπορεί να κάνει τη διαδικασία πιο ευχάριστη για όλους τους εμπλεκόμενους. Και εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα όταν πραγματοποιείτε συναλλαγές ακινήτων.

Ενώ πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού ανησυχούν για το κόστος που σχετίζεται με τις εγγυήσεις σπιτιού, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι οι υπηρεσίες τους είναι σχετικά φθηνές. Πολλοί πάροχοι οικιακής εγγύησης προσφέρουν εκπτώσεις όταν εγγράφονται για συνδρομές ενός έτους ή μακροπρόθεσμες συμφωνίες. Αυτές οι προσφορές μπορούν να κάνουν το κόστος πιο διαχειρίσιμο για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα με τον προϋπολογισμό.

Επιπλέον, η ηρεμία που παρέχουν οι εγγυήσεις κατοικίας υπερβαίνει κατά πολύ την ετήσια τιμή premium. Το πιο σημαντικό, ειδικά όταν εξετάζετε πόσο θα κοστίσει η αντικατάσταση ή η επισκευή μεγάλων συσκευών ή συστημάτων χωρίς συσκευή.

Η οικιακή εγγύηση παρέχει στους ιδιοκτήτες σπιτιού ηρεμία για τα πράγματα που χρειάζονται περισσότερο: συσκευές, συστήματα και άλλα εξαρτήματα στο σπίτι τους. Εάν ένα σημαντικό αντικείμενο σπάσει ή παρουσιάζει κανονική φθορά, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού λαμβάνει προστασία μέσω του σχεδίου εγγύησης του σπιτιού του.

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! ❤️


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply