Τι προκαλεί τη συμπίεση του φυσικού αερίου και γιατί εκρήγνυται; Συμπτώματα συμπίεσης φυσικού αερίου…


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Τι προκαλεί τη συμπίεση του φυσικού αερίου και γιατί εκρήγνυται;  Συμπτώματα συμπίεσης φυσικού αερίου...


Έκρηξη που προκλήθηκε από φυσικό αέριο σημειώθηκε σε κτίριο στο Şirinevler της Κωνσταντινούπολης. Μετά το ατύχημα αυτό άρχισαν να διερευνώνται πληροφορίες για την έκρηξη φυσικού αερίου. Ο όρος «συμπίεση φυσικού αερίου» αναφέρεται γενικά στη συμπίεση και αποθήκευση φυσικού αερίου σε υψηλή πίεση.

ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗ ΣΥΜΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ;

Η έκρηξη του φυσικού αερίου συμβαίνει όταν έρθει σε επαφή με φωτιά ή σπινθήρες εάν αναμειχθεί με αέρα σε ποσοστό 5-15% σε κλειστό όγκο. Η συμπίεση φυσικού αερίου αναφέρεται γενικά στην κατάσταση όπου το φυσικό αέριο συσσωρεύεται σε μια συγκεκριμένη περιοχή και δεν μπορεί να εξαπλωθεί. Αυτό μπορεί να συμβεί για διάφορους λόγους και μερικές φορές μπορεί να οδηγήσει σε επικίνδυνες συνέπειες.

ρεΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΠΙΕΣΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ;

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε μια εμπλοκή φυσικού αερίου και να ανταποκριθείτε αμέσως. Το φυσικό αέριο είναι άοσμο, αλλά οι διαρροές μπορούν εύκολα να παρατηρηθούν επειδή συχνά προστίθεται οσμή. Εάν μυρίσετε φυσικό αέριο, θα πρέπει να φύγετε αμέσως από την περιοχή και να το αναφέρετε στις αρχές. Είναι απαραίτητο να βρεθεί και να εξαλειφθεί η αιτία της διαρροής. Οι διαρροές φυσικού αερίου που χρησιμοποιείται για θέρμανση σε σπίτια και χώρους εργασίας συγκρίνονται με τη μυρωδιά του σάπιου σκόρδου.

Τι προκαλεί τη συμπίεση του φυσικού αερίου, γιατί εκρήγνυται;  Συμπτώματα συμπίεσης φυσικού αερίου...ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΕΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ;

Ανεπαρκής αερισμός: Σε περιπτώσεις όπου τα κτίρια ή οι βιομηχανικοί χώροι δεν αερίζονται επαρκώς, το φυσικό αέριο δεν μπορεί να αεριστεί και συσσωρεύεται.

Απώλειες: Διαρροές σε γραμμές φυσικού αερίου ή δυσλειτουργίες σε συσκευές αερίου μπορεί να προκαλέσουν διαρροή αερίου. Οι διαρροές είναι συχνά πιο συχνές σε σωλήνες και εξοπλισμό που είναι παλιοί, κατεστραμμένοι ή κατασκευασμένοι από ακατάλληλα υλικά.

Χαμηλές περιοχές: Επειδή το φυσικό αέριο είναι ελαφρύ, ανεβαίνει. Ωστόσο, μπορεί να συσσωρευτεί σε σημεία όπου είναι φραγμένο ή παγιδευμένο, ειδικά στα χαμηλότερα σημεία ενός κτιρίου ή περιοχής.

Κλειστοί χώροι: Το φυσικό αέριο μπορεί να παγιδευτεί σε κλειστούς χώρους όπως πάρκινγκ, υπόγεια και γκαράζ. Ο ανεπαρκής αερισμός σε τέτοιες περιοχές μπορεί να προκαλέσει συσσώρευση αερίου.

Δυσλειτουργίες εξοπλισμού: Δυσλειτουργίες στον εξοπλισμό στον οποίο μεταφέρεται ή αποθηκεύεται το φυσικό αέριο μπορεί να προκαλέσουν διαρροές και επακόλουθη συμπίεση του αερίου.

Λανθασμένη εγκατάσταση: Η ακατάλληλη εγκατάσταση συσκευών αερίου ή σωλήνων μπορεί να προκαλέσει διαρροές αερίου.

Έλλειψη συντήρησης: Οι σωλήνες αερίου και ο εξοπλισμός πρέπει να ελέγχονται και να συντηρούνται τακτικά. Η παραμέληση της συντήρησης μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο διαρροών.Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply