Το Galaxy S24 Ultra διαθέτει σχέδιο επίπεδης οθόνης


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Η Samsung αναμένεται να κάνει διάφορες βελτιώσεις στη σειρά Galaxy S24. Ενώ το μοντέλο Ultra της σειράς λέγεται ότι έχει νέα κάμερα, τα μοντέλα Standard και Plus αναμένεται να έχουν λεπτότερα πλαίσια και πιο αποδοτική οθόνη. Λέγεται ότι θα υπάρξει επίσης αλλαγή στη σχεδίαση και τη δομή του Galaxy S24 Ultra.

Η οθόνη του Samsung Galaxy S24 Ultra θα είναι επίπεδη, όχι κυρτή

Ειπώθηκε ότι το Galaxy S24 Ultra θα έχει πλαίσιο από κράμα τιτανίου, καθιστώντας το πιο ανθεκτικό από άλλα τηλέφωνα με σκελετό αλουμινίου. Διάσημο για τις διαρροές του, το Ice Universe ισχυρίζεται ότι η συσκευή θα έχει επίπεδη σχεδίαση σε αντίθεση με τους προκατόχους της, οι οποίοι είχαν καμπύλες οθόνες στο αριστερό και το δεξί άκρο.

Σχεδιασμός οθόνης Samsung Galaxy S24 Ultra

Η επίπεδη οθόνη είναι χρήσιμη για ένα τηλέφωνο για διάφορους λόγους. Για παράδειγμα, εάν η οθόνη είναι επίπεδη, είναι πιο εύκολο να χρησιμοποιήσετε το S Pen προς τα άκρα της οθόνης. Πολλοί θαυμαστές του S Pen ζήτησαν από τη Samsung να κάνει αυτό το βήμα. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι η πρόσβαση σε φθηνότερα και πιο αποτελεσματικά προστατευτικά οθόνης.

Ενδιαφέρουσα τεχνολογία από τη Samsung: Το Galaxy S24 Ultra έρχεται με μια μοναδική μπαταρία!

Ενδιαφέρουσα τεχνολογία από τη Samsung: Το Galaxy S24 Ultra έρχεται με μια μοναδική μπαταρία!

Με τη νέα τεχνολογία μπαταρίας της Samsung, το S24 Ultra θα περιέχει μια μοναδική μπαταρία. Πώς θα είναι λοιπόν; Εδώ είναι οι λεπτομέρειες…

Η Ice Universe ισχυρίζεται επίσης ότι η συσκευή θα έχει διαστάσεις 162,3 x 79 x 8,6 mm, που σημαίνει ότι θα είναι πιο λεπτή και κοντή από το Galaxy S23 Ultra. Εάν αυτές οι διαστάσεις είναι σωστές, ωστόσο, η νέα ναυαρχίδα φαίνεται πιο φαρδιά από την προκάτοχό της.

Αυτό σημαίνει ότι τα πλαίσια στα άκρα της οθόνης μπορεί να είναι παχύτερα. Ο χρόνος θα δείξει αν αυτό είναι αλήθεια. Προηγούμενες αναφορές υποστήριζαν ότι η οθόνη του Galaxy S24 Ultra θα μπορούσε να φτάσει σε φωτεινότητα πάνω από 2.200 nits. Η φωτεινότητα της οθόνης του Galaxy S23 Ultra ήταν 1.750 nits.

Σχεδίαση Samsung Galaxy S24 Ultra

Το Galaxy S24 Ultra λέγεται επίσης ότι διαθέτει κάμερα selfie 12MP, κύρια πίσω κάμερα 200MP, εξαιρετικά ευρεία κάμερα 12MP, τηλεφακό κάμερα 50MP (οπτικό ζουμ 3x) και κάμερα τηλεφακού 10MP (οπτικό ζουμ 10x).

Το Galaxy S24 θα αναστατώσει όσους περιμένουν: να γιατί!

Το Galaxy S24 θα αναστατώσει όσους περιμένουν: να γιατί!

Αποδείχθηκε ότι οι φήμες για το Samsung Galaxy S24 Ultra δεν είναι αληθινές. Το smartphone θα αναστατώσει όσους περιμένουν την μπαταρία.

Το τηλέφωνο αναμένεται να κυκλοφορήσει σε δύο παραλλαγές, η μία με επεξεργαστή Exynos 2400 και η άλλη με επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 3. Διαθέτει 12 GB RAM στις εκδόσεις 256 GB και 512 GB και 16 GB RAM στην έκδοση 1 TB. Τροφοδοτείται από μπαταρία 5.000 mAh και μπορεί να φορτιστεί γρήγορα στα 45 W.

Είστε ενθουσιασμένοι με το νέο κορυφαίο Galaxy S24 Ultra της Samsung; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στα σχόλια.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply