Το Snapdragon 8cx Gen 4 είναι καλύτερο από το Apple M2


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Γνωρίζουμε ότι η Qualcomm εργάζεται για έναν νέο επεξεργαστή για κινητά εδώ και λίγο καιρό. Οι ισχυρισμοί που προέκυψαν έδειξαν ότι θα ανταγωνιζόταν τη σειρά M που βασίζεται στην Apple Silicon. Νέες διαρροές, με την κωδική ονομασία “Hamoa” Snapdragon 8cx Gen 4 από επεξεργαστή Καλύτερο από το Apple M2 έδειξε τις επιδόσεις του.

Αποκαλύφθηκαν οι δοκιμές απόδοσης Snapdragon 8cx Gen 4

Qualcomm Snapdragon 8cx Gen 4 Αναφέρθηκε ότι η επιτάχυνση είχε αυξηθεί για αυτό Αυτός ο επεξεργαστής θα χρησιμοποιεί πυρήνες Oryon από την εταιρεία Nuvia. σε φορητούς υπολογιστές Θα σου δώσει δύναμη. Σύμφωνα με νέες αναφορές, οι πυρήνες Orion στο Snapdragon 8cx Gen 4 κατάφεραν να ξεπεράσουν τον M2 όσον αφορά την απόδοση και την απόδοση ισχύος.

Η έκθεση ανέφερε ότι ήταν πιο επιτυχημένο από το τσιπ M2 Silicon που τροφοδοτεί τα MacBook και τα iPad. Ωστόσο, δεν διευκρινίστηκε ποια διαμόρφωση του Snapdragon 8cx Gen 4 δοκιμάστηκε. Qualcomm 8 έως 12 πυρήνες Αναμένεται να προσφέρει μοντέλα που κυμαίνονται από .

Μην χάσετε: Η νέα συνδρομή Xbox ξεκινά με 36 παιχνίδια!

Μην χάσετε: Η νέα συνδρομή Xbox ξεκινά με 36 παιχνίδια!

Ανακοινώθηκαν τα πρώτα παιχνίδια για το Game Pass Core, που αντικατέστησε το Xbox Live Gold. Υπάρχουν δημοφιλείς παραγωγές από το Doom Eternal έως το Forza Horizon 4.

Η έκδοση 12 πυρήνων με 8 ισχυρούς + 4 αποδοτικούς πυρήνες θεωρείται ότι ξεπερνά την Apple M2. Ωστόσο, οι δοκιμές απόδοσης μπορεί να μην είναι αρκετές για την Qualcomm. νέους επεξεργαστές Η καθυστερημένη κυκλοφορία του M3 από την Apple αναμένεται και αυτό μπορεί να κρατήσει το Snapdragon 8cx Gen 4 στο παρασκήνιο.

Έρχεται η Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 θα παρουσιάσει το chipset. Εκτός από αυτό το μοντέλο, βλέπουμε και νέους επεξεργαστές για κινητά με πυρήνες Orion. Αυτό θα μπορούσε να δώσει στην Qualcomm ένα πλεονέκτημα έναντι της Apple M3.

Δεν είναι σαφές πότε θα κυκλοφορήσει ο νέος επεξεργαστής για κινητά. Αλλά θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν μπορεί πραγματικά να ανταγωνιστεί τους επεξεργαστές της σειράς M της Arm και της Apple.

Τι πιστεύετε εσείς, οι αναγνώστες μας, για αυτό το θέμα; Μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας στην ενότητα σχολίων.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply