Τυχεροί νικητές της λοταρίας Magnum (Porsche Taycan) 2023! Λίστα ονομάτων αποτελεσμάτων λοταρίας Magnum…


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Τυχεροί νικητές της λοταρίας Magnum (Porsche Taycan) 2023!  Λίστα ονομάτων αποτελεσμάτων λοταρίας Magnum...


Στην ατζέντα όσων συμμετείχαν στην κλήρωση είναι τα αποτελέσματα της κλήρωσης για την 6η περίοδο του Magnum. Η κλήρωση Magnum πραγματοποιείται συνολικά 6 περιόδους ανά έτος. Οι κληρώσεις του 2023 πραγματοποιήθηκαν στις 10 Μαΐου, 13 Ιουνίου, 12 Ιουλίου, 9 Αυγούστου και 12 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα. Η κλήρωση της 6ης περιόδου του Magnum πραγματοποιήθηκε στις 10 Οκτωβρίου 2023 στις 11:00 π.μ. Στις 10 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε ξεχωριστή κλήρωση που κάλυψε όλες τις περιόδους και βρέθηκαν 2 Porsche με τους ιδιοκτήτες τους.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΛΗΡΩΣΗΣ MAGNUM

Το αποτέλεσμα της κλήρωσης Magnum Porsche Taycan ανακοινώθηκε στο κυριακάτικο συμπλήρωμα της εφημερίδας Hürriyet στις 15 Οκτωβρίου 2023. Στην κλήρωση της 6ης περιόδου Magnum, 2 άτομα παρέλαβαν ένα μοντέλο Porsche Taycan του 2021. Η λιανική τιμή της Porsche Taycan είναι καταχωρείται ως 3.591.046,68 TL.

Ευγενείς νικητές του μοντέλου αυτοκινήτου Porsche Taycan 2021

• PCVC3NAN, RAMAZAN AYTEKİN, KOCAELİ
• M9LVKYTH, SARA ŞİMŞEK, ŞANLIURFA

Νικητές του αποθεματικού μοντέλου Porsche Taycan 2021

• 43J449EP, CANSUÇAKAR, KASTAMONU
• T21HUAPK, YUSUF YILMAZ, GİRESUN

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΛΙΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΚΛΗΡΩΣΗΣ MAGNUM!

Νικητές του Magnum Lottery (Porsche Taycan), Λίστα ονομάτων αποτελεσμάτων λοταρίας Magnum 2023...

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΜΠΟΝΟΥΣ;
Το μπόνους παραδίδεται με την επίδειξη εγγράφου ταυτότητας. Στα ονόματα των τυχερών θα δοθούν διπλώματα οδήγησης. Μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες αδειοδότησης, ο ίδιος ο νικητής ή ο νόμιμος εκπρόσωπός του θα μπορούν να λάβουν το μπόνους.

Οι τυχεροί που κέρδισαν το μπόνους χάρη στην τυχαία κλήρωση θα πρέπει να στείλουν φωτοαντίγραφα της ταυτότητάς τους, την κρυπτογραφημένη γραμμή προϊόντος με την οποία κέρδισαν το μπόνους και τα στοιχεία επικοινωνίας τους εντός της νόμιμης προθεσμίας υποβολής αίτησης (τις πρώτες 15 ημέρες από την ημερομηνία της ανακοίνωσης στην εφημερίδα για κάθε περίοδο εκστρατείας είναι η προθεσμία για τους κύριους νικητές, οι επόμενες 15 ημέρες είναι η προθεσμία για τους εφεδρικούς νικητές) μέσω info@ e-mail διεύθυνση u2.com.tr, αριθμό φαξ 0212 217 41 21 ή επικοινωνήστε με τον Sütlüce Mah του U2. Bayrak St. Πρέπει να υποβάλουν αίτηση αυτοπροσώπως στο 4-A Beyoğlu-İstanbul και να υποβάλουν όλα τα απαιτούμενα έγγραφα. Οι τυχεροί νικητές που δεν κάνουν αίτηση μέχρι αυτές τις ημερομηνίες δεν θα λάβουν τα μπόνους τους.Τυχεροί Νικητές Λοταρίας Magnum 2023... Λίστα ονομάτων αποτελεσμάτων λοταρίας Magnum 5ου εξαμήνου!

Τυχεροί Νικητές Λοταρίας Magnum 2023… Λίστα ονομάτων αποτελεσμάτων λοταρίας Magnum 5ου εξαμήνου!

Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply