Ώρες επισκέψεων GCC Anatolia! Πού βρίσκεται το αεροπλανοφόρο Anatolica του GCC και πότε θα γίνει επίσκεψη;


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Ώρες επισκέψεων GCC Anatolia!  Πού βρίσκεται το αεροπλανοφόρο Anatolica του GCC και πότε θα γίνει επίσκεψη;


Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ανακοίνωσε ότι το πλοίο TCG Anadolu θα είναι ανοιχτό για πολίτες της Κωνσταντινούπολης από τις 31 Οκτωβρίου. Το TCG Anatolian Ship άνοιξε για τους επισκέπτες στην Κωνσταντινούπολη τον Απρίλιο. Οι πολίτες που θέλουν να επισκεφθούν την εθνική μας υπερηφάνεια, το TCG Anadolu, αναρωτιούνται πού είναι το πλοίο και πώς να φτάσουν εκεί. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας αναφέρεται ότι «Η Εθνική μας Υπερηφάνεια, TCG ANADOLU, είναι ανοιχτή στην επίσκεψη του λαού μας στην Κωνσταντινούπολη από σήμερα, με την ευκαιρία της εκατονταετηρίδας της Δημοκρατίας μας».

ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ TCG ANATOLIA

Το TCG Anadolu ανοίγει για τους επισκέπτες με την ευκαιρία της εκατονταετηρίδας της Δημοκρατίας. Σύμφωνα με τη δήλωση Επισκεφθείτε 1-2 Νοεμβρίου 2023, 10 π.μ. έως 6 μ.μ. Θα είναι ανοιχτό.

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ANADOLU TCG;

Μπορείτε να επισκεφθείτε το πλοίο GCC Anatolian στο λιμάνι Sarayburnu. Δεν υπάρχουν λεωφορεία που κάνουν στάση ακριβώς μπροστά από την παραλία Sarayburnu. Υπάρχουν δρομολόγια λεωφορείων που περνούν από το Sarayburnu Sahil. Αυτά τα; Αυτές είναι οι γραμμές 32, 33, 47E, 66, 93, BN1, EM1, EM2. Κατεβαίνοντας από αυτές τις γραμμές λεωφορείων, μπορείτε να φτάσετε στο πάρκο Gülhane σε μικρή απόσταση με τα πόδια.

Ώρες επισκέψεων TCG Anadolu Πού βρίσκεται το αεροπλανοφόρο TCG Anadolu και μέχρι πότε θα γίνεται επίσκεψη;ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΣΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ

-Χτισμένο στο ναυπηγείο Sedef στην Τούζλα, το TCG Anadolu έχει μήκος 230 μέτρα, πλάτος 32 μέτρα και μέγεθος 9.200 τετραγωνικά μέτρα.

-Το πλοίο, που έχει μέγιστο εκτόπισμα πλήρους φορτίου 27 χιλιάδες 436 τόνους, μπορεί να λειτουργεί με μέγιστη ταχύτητα τουλάχιστον 20,5 κόμβων και οικονομική ταχύτητα 16 κόμβων.

-4 μηχανικά πλοία προσγείωσης, το καθένα εξοπλισμένα με 1 δεξαμενή, μπορούν να εισέλθουν στην πισίνα υδάτινης χωρητικότητας μέσα στο TCG Anadolu, το οποίο έχει εμβέλεια πλεύσης τουλάχιστον 9 χιλιάδων ναυτικών μιλίων πλήρως φορτωμένο με την οικονομική του ταχύτητα.

-Το πλοίο μπορεί να μεταφέρει συνολικά 94 οχήματα στα καταστρώματα του, μεταξύ των οποίων 13 άρματα μάχης, 27 τεθωρακισμένα αμφίβια οχήματα επίθεσης (ZAHA), 6 τεθωρακισμένα οχήματα, 33 διάφορα οχήματα και 15 τρέιλερ.

-10 ελικόπτερα ή 11 UCAV μπορούν να αναπτυχθούν στο θάλαμο πτήσης του πλοίου και 19 ελικόπτερα ή 30 UCAV μπορούν να μεταφερθούν στο υπόστεγο. Το πλοίο θα φιλοξενεί 1223 άτομα προσωπικό.

-Υπάρχει μια πλήρης νοσοκομειακή εγκατάσταση και 2 χειρουργικές αίθουσες στο πλοίο.

– Το TCG Anadolu μπορεί να μεταφερθεί από την Τουρκία στην Ιαπωνία ή την Αυστραλία χωρίς ανεφοδιασμό.Σχετικά με τη στρατιωτική ισχύ του τουρκικού στρατού: πού κατατάσσεται η Τουρκία στην κατάταξη του ισχυρότερου στρατού στον κόσμο;

Σχετικά με τη στρατιωτική ισχύ του τουρκικού στρατού: πού κατατάσσεται η Τουρκία στην κατάταξη του ισχυρότερου στρατού στον κόσμο;

Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply