10 Νοεμβρίου Μηνύματα και ρητά της Ημέρας Μνήμης του Ατατούρκ 2023 με εικόνες και νόημα…


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
10 Νοεμβρίου Εορτασμός Ατατούρκ 2023 Μηνύματα και ρητά με εικόνες και νόημα...


Ο μεγάλος ηγέτης Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ πέθανε στις 10 Νοεμβρίου 1938. Ο Γκαζί Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ πέθανε στις εννέα και πέντε το 1938. Φέτος συμπληρώνονται 85 χρόνια από τον Μεγάλο Ηγέτη Ατατούρκ, ο οποίος πέρασε τη ζωή του για τη Δημοκρατία της Τουρκίας. Όσοι θέλουν να τιμήσουν τη μνήμη των Γαζίων με τα μηνύματά τους στις 10 Νοεμβρίου, Ημέρα Μνήμης του Ατατούρκ, θα το κάνουν να ακουστεί με κοινοποίηση. Τα μηνύματα από τις 10 Νοεμβρίου θα περιλαμβάνονται σε δημοσιεύσεις και κοινοποιήσεις για την Ημέρα Μνήμης του Ατατούρκ.

10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΤΑΤΟΥΡΚ 2023

«Ξεπερνάω τη θλίψη του πρωινού της 10ης Νοεμβρίου κατανοώντας καλύτερα τον Ατατούρκ».

«Ο Ατατούρκ θα μείνει στην ιστορία ως ένας από τους μεγαλύτερους άνδρες της χώρας του».

«Αυτή η χώρα δεν θα ξαναδεί ήρωα σαν εσένα, αναπαύσου εν ειρήνη…»

«Ο Ατατούρκ ήταν ένα κεφάλι που κυμάτιζε σαν τουρκική σημαία στην ψυχή του τουρκικού έθνους».

“Μεγάλε Ατατούρκ! Πάντα θα υπάρχει ένας νεαρός που σε αγαπάει και σε καταλαβαίνει”.

10 Νοεμβρίου Εορτασμός Ατατούρκ 2023 Μηνύματα και ρητά με εικόνες και νόημα...«Ο Ατατούρκ ήταν ένα γιγάντιο σύμβολο προσωπικότητας και ταλέντου, ήταν ο άνθρωπος που δημιούργησε το μεγαλύτερο γεγονός του 20ου αιώνα».

«Αυτός ο μεγάλος άνθρωπος ήταν ο μεγαλύτερος ηγέτης όχι μόνο για την Τουρκία, αλλά και για όλα τα έθνη της Ανατολής».

“Ο Ατατούρκ είναι μια από τις σπάνιες ιδιοφυΐες που έχει δημιουργήσει ο κόσμος. Άλλαξε τον ρου μιας ολόκληρης ιστορίας.”

“Ο Ατατούρκ είναι τέτοιο άτομο που δεν είναι ονειροπόλος. Ξέρει τι θέλει, κάνει αυτό που ξέρει και δεν θέλει κάτι που δεν μπορεί να κάνει”.

10 Νοεμβρίου Εορτασμός Ατατούρκ 2023 Μηνύματα και ρητά με εικόνες και νόημα...10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΤΑΤΟΥΡΚ

«Ο Ατατούρκ θα παραμείνει στην ιστορία ως οργανωτική ιδιοφυΐα, θαυματουργός κυβερνήτης ενός έθνους και σωτήρας της χώρας του».

“Αυτό το τουρκικό έθνος είναι σε πένθος. Γιατί έχασε τον μοναδικό ηγέτη του, τον δημιουργό της νέας Τουρκίας”.

“Ο Ατατούρκ δεν ήταν μόνο ένας μεγάλος ηγέτης του ηρωικού έθνους του. Ήταν επίσης ο μεγαλύτερος γιος της ανθρωπότητας”.

10 Νοεμβρίου Εορτασμός Ατατούρκ 2023 Μηνύματα και ρητά με εικόνες και νόημα...«Μεγάλε ηγέτη Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, θα ζεις πάντα στις καρδιές μας».

«Κανένα όνομα στην εποχή μας δεν δημιούργησε τόσο σεβασμό όσο το όνομα του Ατατούρκ».

«Ο άνεμος φυσάει αργά, μετακινώντας τα κιτρινισμένα φύλλα παντού, κάθε πρωί της 10ης Νοεμβρίου. Το έθνος μου λυπάται, κάθε πρωί της 10ης Νοεμβρίου, οι δρόμοι του Ανίτκαμπιρ καλύπτονται με λουλούδια».

«Ο κόσμος είναι φτωχός από το θάνατο αυτού του μεγάλου ανθρώπου, ήρωα του πολέμου και της ειρήνης».

«Σε αυτή τη 10η Νοεμβρίου, όπως κάθε 10 Νοεμβρίου, εκφράζουμε για άλλη μια φορά τη δέσμευσή μας και την αγάπη μας για τον Ατατούρκ με κοινές σκέψεις και συναισθήματα και θυμόμαστε με λαχτάρα τον μεγάλο μας ηγέτη».

10 Νοεμβρίου Εορτασμός Ατατούρκ 2023 Μηνύματα και ρητά με εικόνες και νόημα...Θα τιμήσω τη μνήμη του Gazi Mustafa Kemal Atatürk, του μεγάλου ήρωα του τουρκικού έθνους, με σεβασμό και έλεος στην 83η επέτειο του θανάτου του.

Έχουμε κλάψει εδώ και 85 χρόνια. Τουρκικό έθνος, για άλλη μια φορά τα συλλυπητήρια μου για 85η φορά.

Μεγάλος Ατατούρκ! Η ιστορία σας απεικονίζει ως τον κύριο αρχιτέκτονα της ανεξαρτησίας και όλα τα έθνη υποκλίνονται με σεβασμό στην πνευματική σας προσωπικότητα.

Ο μεγάλος ηγέτης Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ο ιδρυτής της Δημοκρατίας μας. Τιμούμε τη μνήμη του στην 82η επέτειο από τον θάνατό του, σε μια πολύ δύσκολη στιγμή κατά την οποία διαπράττονται διάφορες ίντριγκες κατά της χώρας μας από μέσα και έξω.

10 Νοεμβρίου Εορτασμός Ατατούρκ 2023 Μηνύματα και ρητά με εικόνες και νόημα...Η Δημοκρατία της Τουρκίας, το μεγάλο έργο του Ατατούρκ, ένα δημοκρατικό, κοσμικό και κοινωνικό κράτος δικαίου, θα ζει για πάντα ανεξάρτητα και ελεύθερα. Ο Ατατούρκ είναι μια από τις σπάνιες ιδιοφυΐες που έχει δημιουργήσει ο κόσμος. Άλλαξε ολόκληρη την πορεία της ιστορίας. Είθε η ψυχή σας να αναπαυθεί εν ειρήνη.

“Ατατούρκ, μοναχογιός του τουρκικού έθνους! Αναπαύσου εν ειρήνη στην αιώνια ανάπαυσή σου. Η Δημοκρατία της Τουρκίας, την οποία αποκαλείς “το μεγαλύτερο έργο μου”, μας εμπιστεύτηκε. Τουρκικό έθνος.”

“Από τις 10 Νοεμβρίου 1938, μας λείπεις περισσότερο από ποτέ και σε καταλαβαίνουμε καλύτερα. Είθε η ψυχή σου να αναπαυθεί εν ειρήνη”.

Κάθε άτομο του τουρκικού έθνους έχει την τιμή να είναι πρόθυμος και αποφασισμένος προστάτης των αρχών και των επαναστάσεων που έφερε ο Ατατούρκ.

10 Νοεμβρίου Εορτασμός Ατατούρκ 2023 Μηνύματα και ρητά με εικόνες και νόημα...“Ο Ατατούρκ δεν ήταν μόνο ένας μεγάλος ηγέτης του ηρωικού έθνους του. Ήταν επίσης ο μεγαλύτερος γιος της ανθρωπότητας”.

Μεγάλος Ατατούρκ! Η ιστορία σας απεικονίζει ως τον κύριο αρχιτέκτονα της ανεξαρτησίας και όλα τα έθνη υποκλίνονται με σεβασμό στην πνευματική σας προσωπικότητα.

“Έχετε γίνει ο ηγέτης όχι μόνο του τουρκικού έθνους αλλά και των καταπιεσμένων εθνών του κόσμου. Επειδή κέρδισαν την ανεξαρτησία τους παίρνοντας εσάς ως παράδειγμα.”

10 Νοεμβρίου Εορτασμός Ατατούρκ 2023 Μηνύματα και ρητά με εικόνες και νόημα...ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΤΑΤΟΥΡΚ

«Το ταπεινό μου σώμα σίγουρα θα γίνει σκόνη μια μέρα, αλλά η Δημοκρατία της Τουρκίας θα επιβιώσει για πάντα».

“Το να με βλέπεις δεν σημαίνει απαραίτητα ότι βλέπεις το πρόσωπό μου. Αν καταλαβαίνεις και νιώθεις τις ιδέες μου, τα συναισθήματά μου, είναι αρκετό”.

«Ο πιο αληθινός οδηγός για τα πάντα στον κόσμο, στον πολιτισμό, στη ζωή, στην επιτυχία, είναι η επιστήμη».

«Νέοι, εσείς είστε που ενισχύετε και υποστηρίζετε το θάρρος μας. Με την παιδεία και τη σοφία που θα λάβετε, θα είστε το πιο πολύτιμο παράδειγμα ανθρωπιάς και πολιτισμού, αγάπης για την πατρίδα και ελευθερίας της σκέψης. νέα γενιά που γεννιέται, το μέλλον. Εμείς ιδρύσαμε τη Δημοκρατία, εσείς είστε αυτοί που θα την κάνετε να μεγαλώσει και να την κρατήσετε ζωντανή».Ολόκληρη η έκδοση του ποιήματος

Ολόκληρη η έκδοση του ποιήματος “Five and nine”… Κείμενο του ποιήματος “Atam Dolmabahçe στις πέντε και εννιά”10 Νοεμβρίου Εορτασμός Ατατούρκ 2023 Μηνύματα και ρητά με εικόνες και νόημα...

10 Νοεμβρίου Εορτασμός Ατατούρκ 2023 Μηνύματα και ρητά με εικόνες και νόημα...
10 Νοεμβρίου Εορτασμός Ατατούρκ 2023 Μηνύματα και ρητά με εικόνες και νόημα...
10 Νοεμβρίου Εορτασμός Ατατούρκ 2023 Μηνύματα και ρητά με εικόνες και νόημα...
10 Νοεμβρίου Εορτασμός Ατατούρκ 2023 Μηνύματα και ρητά με εικόνες και νόημα...Ποιήματα της 10ης Νοεμβρίου για τη μνήμη του Ατατούρκ.. 2, 3, 4 μικρές και μεγάλες στροφές για το δημοτικό.  Ποιήματα 10 Νοεμβρίου 2023..

Ποιήματα της 10ης Νοεμβρίου για τη μνήμη του Ατατούρκ.. 2, 3, 4 μικρές και μεγάλες στροφές για το δημοτικό. Ποιήματα 10 Νοεμβρίου 2023..

Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply