4 Οκτωβρίου Λέξεις, μηνύματα και εικόνες της Ημέρας των Ζώων


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
4 Οκτωβρίου Ημέρα Προστασίας των Ζώων Λέξεις, μηνύματα και εικόνες…


Τα λόγια της Ημέρας Προστασίας των Ζώων στις 4 Οκτωβρίου θα μοιραστούν χιλιάδες άνθρωποι σήμερα. Οι άνθρωποι που θέλουν να προστατεύσουν τους αγαπημένους τους φίλους θα μοιραστούν τις αναρτήσεις τους. Εδώ είναι μερικά παραδείγματα αυτών των μηνυμάτων και των λέξεων…

4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΖΩΩΝ ΛΕΞΕΙΣ, ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ

Συγχαίρω την Ημέρα Προστασίας των Ζώων στις 4 Οκτωβρίου, υπενθυμίζοντας ότι το δικαίωμα στη ζωή κάθε ζωντανού όντος πρέπει να γίνεται σεβαστό. Ελπίζω όλοι να προσέχουμε τους χαζούς φίλους μας.

Είναι στο χέρι μας να προστατεύσουμε το δικαίωμα των ζώων στη ζωή και τον βιότοπό τους. Ας τα φροντίζουμε όχι σήμερα αλλά κάθε μέρα! Ευτυχισμένη 4η Οκτωβρίου Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων.

Η αγάπη είναι ο μεγαλύτερος προστάτης. Χαρούμενη Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων.

Ας τα φροντίζουμε όχι σήμερα, αλλά κάθε μέρα! Ευτυχισμένη 4η Οκτωβρίου Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων.

Ας μην ξεχάσουμε να βάλουμε ένα μπολ με φαγητό και νερό μπροστά στην πόρτα για τους φίλους των ζώων που μας εμπιστεύτηκαν.Χρόνια πολλά, 4 Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων.

4 Οκτωβρίου Ημέρα Προστασίας των Ζώων Λέξεις, μηνύματα και εικόνες…

Καλή 4η Οκτωβρίου Παγκόσμια Ημέρα Προστασίας των Ζώων, με το όνειρο ενός κόσμου όπου δεν καταστρέφουμε τους φυσικούς οικοτόπους των ζώων καίγοντας, καταστρέφοντας ή μολύνοντάς τα, όπου δεν ανατρέπουμε τη φυσική ισορροπία με τεχνητές παρεμβάσεις και όπου ζούμε αρμονικά με όλο το ζωντανό ον.

Ας δείχνουμε την ίδια φροντίδα στους φίλους μας που δεν έχουν επιλογή ή επιλογή, όχι μόνο μια μέρα αλλά κάθε μέρα, και ας φροντίζουμε τους αγαπημένους μας φίλους. Ευτυχισμένη 4η Οκτωβρίου Ημέρα Προστασίας των Ζώων του Δρόμου.

Ας προσεγγίζουμε πάντα με αγάπη τους μικρούς μας φίλους, που είναι ανά πάσα στιγμή μαζί μας με την ανεκπλήρωτη αγάπη τους. Ευτυχισμένη 4η Οκτωβρίου ημέρα προστασίας των ζώων.

4 Οκτωβρίου Ημέρα Προστασίας των Ζώων Λέξεις, μηνύματα και εικόνες…

“Μια μέρα, ο Προφήτης μας του είπε ότι ένας άντρας που έβαλε ένα διψασμένο σκυλί να πιει νερό από πηγάδι γεμίζοντας τα παπούτσια του με νερό από πηγάδι κέρδισε την έγκριση του Αλλάχ και οι αμαρτίες του συγχωρήθηκαν. Οι σύντροφοι ρώτησαν: “Ω Αγγελιοφόρος του Αλλάχ” Υπάρχει ανταμοιβή ακόμα και για τις καλές πράξεις που κάνουμε στα ζώα;» Όταν ρωτήθηκε, ο Προφήτης μας είπε: «Υπάρχει ανταμοιβή στο να κάνουμε καλό σε κάθε ζωντανό πλάσμα».Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/krediverenbankal/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply